حسین جان طبق رایزنی هایی که انجام شد فردا اسمش تغییر پیدا میکنه.حامد جان آمار شوتها واقعا فوق العاده هست چجوری اینقدر شوت زدی تو بازی ؟![]()
![]()
حسین جان طبق رایزنی هایی که انجام شد فردا اسمش تغییر پیدا میکنه.حامد جان آمار شوتها واقعا فوق العاده هست چجوری اینقدر شوت زدی تو بازی ؟![]()
![]()
نمی دونم این پی سی ورلد چش شده بود ، اصلا سایت باز نمی شد !
علی جان با همون ترکیبی که بهت دادم ( تو عکس ) می تونی بازی کنی !
assist و style هم بیخیال !
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
دقیقا منم همینو خواستم بگم !
من تو هر بازی بیشتر از 7-8 تا شوت نمی تونم بزنم !!!
بازی ها سخه با پاس و شوت کار میکنم
گل اولم رو بالاک شوت زد دروازبان برگشت داد و تونی تو ریباند زد کلا" به شوت علاقه دارم
حامد جان به حبیب بگو با همون ترکیب پیش فرض بازی , بازی کنه فقط حتما و حتما از بخش assisst بخش اول یعنی انتخاب ترکیب تیم رو روی دو یعنی انتخاب بازیکنان بر اساس آمادگی و همینطور تواناییها انتخاب کنه .
راستی اگه می تونید گل ها رو هم سیو کنید ، هر گل وقتی فشرده بشه حجمش حدود 600 kb میشه
حسین جان خوابید باشه واسه فردا بعد اومدنش شما هم اگه خواستین ترکیب رو آماده کنین تا فردا منم الان فایل سیو رو آپلود میکنم
محمد دلت خوشهراستی اگه می تونید گل ها رو هم سیو کنید ، هر گل وقتی فشرده بشه حجمش حدود 600 kb میشهمگه حالا این خیلی حجمش کمه. توی یه بازی شاید یه نفر گلهای زیادی بزنه. کلا برای دایل آپی ها این کار شدنی نیست.
وحید نصف شبی منو سر کار گذاشتی کجا رو میگی این که نداره :
اقا ما رفتیم تا فردا . . . خــــداحـــــافـــــظ همین حـــــالـــــــا
اینم سیو بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
اینم فایل سیو بازی
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)