شرمنده پير شديم چشم هامون هم نميبينه![]()
شرمنده پير شديم چشم هامون هم نميبينه![]()
ببينيد مك بوك پرو مدل 372 همون 2250 ولي مك پرو (كيس اپل ) كه شاهين خان اشاره كرد همون 3200 هست
مشخصات مدل 372 :
CPU : CORE I5 540M
RAM " 4GIG DDR3
HDD :500
VGA GT330 & GF 320
ترك پد مالتي تاچ و باطري 10 ساعته
USB3 كه خبري نيست ! رم 8 گيگ ميتونيد سفارش بديد !
در مورد گرافيك هم نگران نباشيدچون در گرافيك مهم پردازنده ( GPU ) هست نه مقدار حافظه
![]()
اگه یکی دو مدل از این بیشتر برم بالا قیمت خیلی میکشه بالا؟؟؟
کلا چه مدلایی هست که از این به ترتیب بهتر باشن ؟؟
و یه چیزی اخرین مدل این مک بوک پرو چی هست و چه قیمته ؟؟
اگه وایسم تا تعطیلات تابستون سال بعد چیز جدیدی هم میاد ؟؟
اخه هر ساله فامیلامون از خارج کشور میان اینجا بهمون سر میزنن مثل دبی و هلند و کانادا و انگلیس این جور جاها...
میتونم بگم یکی برام بیارن؟؟؟قیمتش تفاوت انچنانی میکنه یا نه ؟؟
ببخشیدا که این قدر سوال میکنم ولی عادت دارم تا کامل مطعن نشم چیزی نمیخرم
چون اگه از یه چیزش خوشم نیاد میخوره تو ذوقم
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی و پاسخ های شما عزیزان![]()
خواهش ميكنم شما هر چند تا سوال داري بپرس
قويترين مك بوك پرو مدل 373 هست 2500 هم قيمتشه
كانفيگش مثل 372 هست فقط به جاي core i 5 از core i7 استفاده شده
تا تابستون جديدش مياد ولي معلوم نيست چقدر تغيير ميكنه ! اون موقع هم بياد گرونه بايد صبر كني تا قيمتش متعادل بشه
خيلي عاليهولی عادت دارم تا کامل مطعن نشم چیزی نمیخرم![]()
یه سوال شما گفتید میشه سفارشی مک بوک پرو بگیرم مثلا رمش رو 8 ببنده برام ایا چیز دیگرش مثل گرافیکش هم میشه سافرشی داد ؟؟
و از نظر بازی همه ی بازی هایی که روی ویندوز میاد روی مک هم میاد ؟؟
برنامه adobe acrobat reader برای خواندن و ویرایش فایل های pdf روی مک ورژنی داره؟
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی و پاسخ های شما عزیزان![]()
با اجازه از آقا محسن فقط یک سری چیزها مثل رم و هارد و نوع LCD که براق یا مات باشه رو میشه تغییر داد.
اگه اون بازی رو بخواهید توی مک اجرا کنین با بالاترین پرفورمنس خواهد بود اما اگه قرار باشه توی ویندوز بازی کنین با توجه به کانفیگ تون بازی میکنید.
PDF توی ویندوز نیاز به نصب اکروبات ریدر داره و تو مک بدون نصب هیچ برنامه ای خوانده میشه، این یکی از قابلیت های دیفالت مک ه ولی برای اطلاع تون باید عرض کنم که اکثر محصولات ادوبی ورژن مک دارن که اکروبات ریدر هم شاملش میشه.
موفق باشید
میشه بی زحمت چند تا از برنامه هایی که ویندوز داره و مک نداره رو نام ببرین؟
میشه یه توضیح بدین در این باره ؟؟اگه اون بازی رو بخواهید توی مک اجرا کنین با بالاترین پرفورمنس خواهد بود اما اگه قرار باشه توی ویندوز بازی کنین با توجه به کانفیگ تون بازی میکنید.
اول از همه باید ببینید شما میخواهید توی مک بازی کنید یا توی ویندوز؟
همونطور که میدونید اکثر بازی هایی که برای ویندوز میان بعد از یه مدتی ورژن مک اونها هم منتشر میشه و البته شاید هم هیچوقت نسخه ی مک اونها بیرون نیاد، خب حالا شما میتونین اون بازی ها رو تهیه کنید و روی کم خودتون نصب کنید و تقریبا (گفتم تقریبا)بدون توجه به کانفیگ تون بازی کنید. لیستی از بازی های مک با لینک دانلود:
اما اگه بخواهید روی مک بوک پرو تون ویندوز نصب کنین و بازی کنید باید به کانفیگ تون توجه کنید و همونطور که مشخصه کانفیگ شما برای بازی های حرفه ای توی ویندوز طراحی نشده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در جواب اون دوستمون که برنامه های موجود توی ویندوز و مک رو خواسته بودن اینجا مفصلا بحث شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با بوت كمپ ميشه هم ويندوز 32 بيتي نصب كرد هم 64 بيتي ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)