تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 2199 اولاول ... 1632132532592602612622632642652662672733133637631263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته فکر کنم 20 هزار تومنه

من شنیدم یه طرح هایی هم به این شکل دارند که:
    اگر شما اشتراک 9 ماهه 5 گیگ بگیری 3 ماه بعدی رایگانه
    درسته یا نه؟
    نه دوست عزیز 10 هزار تومنه که در سایت مبین نت هم بهش اشاره شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طرحهای ویژه هم به این صورته که با پرداخت یکجای اشتراک 5 ماه ماه ششم ، و با پرداخت یکجای اشتراک نه ماه سه ماه به صورت هدیه حساب میشه

2. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این مبین نت خیلی وقته افتضاح شده. سرعت دانلود و آپلود - پینگ و کیفیت غیر قابل تحمل. جالبه که پشتیبانی هم هیچ سایتی مثل اسپید تست و مایکروسافت رو هم قبول نداره و میگه ممکنه سرور این سایت ها مشکل داشته باشه اما ما مشکلی نداریم ( باز هم زدن تو کار آرمان گرایی). فقط با اسپید تست خودمون تست بگیر.
    واقعاً که درک و فهم بسیار اندکی( مخصوصاً در کامپیوتر) دارند.

4. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ghandeasal1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

كارشناس اومد داخلي رو چك كرد گفت خيلي ضعيفه ،همش يه دونه چراغش روشن بو د .حالا حتما بايد خارجي بگيرم؟

داره خودمونی میشه darkmindms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

این مبین نت خیلی وقته افتضاح شده. سرعت دانلود و آپلود - پینگ و کیفیت غیر قابل تحمل. جالبه که پشتیبانی هم هیچ سایتی مثل اسپید تست و مایکروسافت رو هم قبول نداره و میگه ممکنه سرور این سایت ها مشکل داشته باشه اما ما مشکلی نداریم ( باز هم زدن تو کار آرمان گرایی). فقط با اسپید تست خودمون تست بگیر.
    حرف شما رو قبول دارم. واقعا این یک هفته ی اخیر مبین افتضاح بود. من در این هفته چند بار قطعی هم داشتم که خیلی عصبانیم کرد. هر بلایی دوست داشته باشن سر کاربرا میارن چون هیچ نظارتی نیست و خطری تهدیدشون نمیکنه. باید یه اتحادیه کاربران مستضعف درست کنیم بریزیم سرشون

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

كارشناس اومد داخلي رو چك كرد گفت خيلي ضعيفه ،همش يه دونه چراغش روشن بو د .حالا حتما بايد خارجي بگيرم؟
    متاسفانه هیچ راهی نیست وموقعی که یه چراغ روشنه عملا دسترسی به اینترنت ندارین . فکر کنم اون یه چراغم برای خالی نبودن عریضه روشن میشه چون فایده ای نداره.

7. این کاربر از darkmindms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

کدوم سرویس مبین نت رو گرفتین ؟ سرعت؟

من 512 کیلوبیت ایرانسل دارم. وضعیت سرویس من از سرویس شما خیلی بدتره ! در حد دیال آپ . شاید هم بدتر!
    تازه میخواستم قراردادم که تموم شد مبین نت بگیرم که شما ناامیدم کردید!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام

من 512 کیلوبیت ایرانسل دارم. وضعیت سرویس من از سرویس شما خیلی بدتره ! در حد دیال آپ . شاید هم بدتر!
    من خودم 512 مبین دارم به 512 ایرانسل هم دسترسی دارم. راستش اولش خیلی مبین بهتر بود ولی الان که مقایسه میکنم فرقی نداره. ایرانسل صفحه ها رو یکم زودتر بالا میاره مبین یکم نوسان دانلودش کمتره همین. جفتشون مزخرفن

10. این کاربر از darkmindms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من خودم 512 مبین دارم به 512 ایرانسل هم دسترسی دارم. راستش اولش خیلی مبین بهتر بود ولی الان که مقایسه میکنم فرقی نداره. ایرانسل صفحه ها رو یکم زودتر بالا میاره مبین یکم نوسان دانلودش کمتره همین. جفتشون مزخرفن
    سرعت دانلود شبانه و جمعه مبین نت چجوریاست؟ حدودا رو چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سرعت دانلود رایگانش (شبانه و جمعه ها) فرقی با روزای معمولی نداره بسته به این داره که تو چه منطقه ای هستین و آنتن دهی و حجم کاربرای اون منطقه چه وضععیتی داره.
    ------------
    نکته : اگر صفحات قبل رو یه مرور بکنین متوجه میشین که تعدادی از کاربرای مبین (از جمله خودم) به دفعات براشون پیش اومده که در ساعات رایگان از ترافیکشون کم شده و این باعث شده که خود من کلا بیخیال دانلود در ساعات مثلا رایگانش بشم.

13. این کاربر از darkmindms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

من هم 512 دارم. البته قبلاً سرویس من در حد دیال آپ هم شده بود اما الان هنوز مونده تا دیال آپ.

حدود 6 ماهه مبین نت دارم. اوایل افتضاح بود. بعد کم کم تا چند ماه خوب و بسیار راضی کننده شد. حالا باز یکی دو ماهه با شیب کندی کیفیتش رو به کاهشه که الان به این حد رسیده. (و صد البته تحولات منطقه هم بی تاثیر نبوده!)
    البته ناگفته نماند که با وجود قطعی های بسیار پشتیبانی گفت این ها به حسابتون اضافه میشه که نشد و چند ماه جواب سر بالا دادند. و حالا میگن باید با بخش شکایات تماس بگیرید که اون هم هر وقت تماس میگیریم میره روی پیغام گیر و حالا یک ایمیل دادن که از این طریق...

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

قبلاً اکثر اوقات خوب بود. اما الان خیلی کم شده در حد 25% سرعت خریداری شده. اما امروز که همینطور در حالت عادی اینطوریه.

15. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

1-آیا واقعا به کاربری خانگی بیشتر از 128 نمیدن؟
    2- 128 وایمکس هم مثل ADSL 128 سرعت دانلودش 16 هست؟
    (چون 128 کیلو بیت به عامیانه یا کیلو بایت میشه 16)

من در آبادی ای به نام کرج هستم که حدود دو سال منتظر adsl شدم خبری نشد...، چرا چون مخابراتمون هنوز تو کانکسه.
    جانم به لب آمد می خواهم وایمکس بگیرم، سر جمع، کل هفت خان وایمکس چند در میاد؟
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •