نه دوست عزیز 10 هزار تومنه که در سایت مبین نت هم بهش اشاره شده
طرحهای ویژه هم به این صورته که با پرداخت یکجای اشتراک 5 ماه ماه ششم ، و با پرداخت یکجای اشتراک نه ماه سه ماه به صورت هدیه حساب میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست عزیز 10 هزار تومنه که در سایت مبین نت هم بهش اشاره شده
طرحهای ویژه هم به این صورته که با پرداخت یکجای اشتراک 5 ماه ماه ششم ، و با پرداخت یکجای اشتراک نه ماه سه ماه به صورت هدیه حساب میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مبین نت خیلی وقته افتضاح شده. سرعت دانلود و آپلود - پینگ و کیفیت غیر قابل تحمل. جالبه که پشتیبانی هم هیچ سایتی مثل اسپید تست و مایکروسافت رو هم قبول نداره و میگه ممکنه سرور این سایت ها مشکل داشته باشه اما ما مشکلی نداریم ( باز هم زدن تو کار آرمان گرایی). فقط با اسپید تست خودمون تست بگیر.
واقعاً که درک و فهم بسیار اندکی( مخصوصاً در کامپیوتر) دارند.
كارشناس اومد داخلي رو چك كرد گفت خيلي ضعيفه ،همش يه دونه چراغش روشن بو د .حالا حتما بايد خارجي بگيرم؟
حرف شما رو قبول دارم. واقعا این یک هفته ی اخیر مبین افتضاح بود. من در این هفته چند بار قطعی هم داشتم که خیلی عصبانیم کرد. هر بلایی دوست داشته باشن سر کاربرا میارن چون هیچ نظارتی نیست و خطری تهدیدشون نمیکنه. باید یه اتحادیه کاربران مستضعف درست کنیم بریزیم سرشون
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
متاسفانه هیچ راهی نیست وموقعی که یه چراغ روشنه عملا دسترسی به اینترنت ندارین . فکر کنم اون یه چراغم برای خالی نبودن عریضه روشن میشه چون فایده ای نداره.
سلام
کدوم سرویس مبین نت رو گرفتین ؟ سرعت؟
من 512 کیلوبیت ایرانسل دارم. وضعیت سرویس من از سرویس شما خیلی بدتره ! در حد دیال آپ . شاید هم بدتر!
تازه میخواستم قراردادم که تموم شد مبین نت بگیرم که شما ناامیدم کردید!
من خودم 512 مبین دارم به 512 ایرانسل هم دسترسی دارم. راستش اولش خیلی مبین بهتر بود ولی الان که مقایسه میکنم فرقی نداره. ایرانسل صفحه ها رو یکم زودتر بالا میاره مبین یکم نوسان دانلودش کمتره همین. جفتشون مزخرفن![]()
سرعت دانلود شبانه و جمعه مبین نت چجوریاست؟ حدودا رو چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
سرعت دانلود رایگانش (شبانه و جمعه ها) فرقی با روزای معمولی نداره بسته به این داره که تو چه منطقه ای هستین و آنتن دهی و حجم کاربرای اون منطقه چه وضععیتی داره.
------------
نکته : اگر صفحات قبل رو یه مرور بکنین متوجه میشین که تعدادی از کاربرای مبین (از جمله خودم) به دفعات براشون پیش اومده که در ساعات رایگان از ترافیکشون کم شده و این باعث شده که خود من کلا بیخیال دانلود در ساعات مثلا رایگانش بشم.
من هم 512 دارم. البته قبلاً سرویس من در حد دیال آپ هم شده بود اما الان هنوز مونده تا دیال آپ.
حدود 6 ماهه مبین نت دارم. اوایل افتضاح بود. بعد کم کم تا چند ماه خوب و بسیار راضی کننده شد. حالا باز یکی دو ماهه با شیب کندی کیفیتش رو به کاهشه که الان به این حد رسیده. (و صد البته تحولات منطقه هم بی تاثیر نبوده!)
البته ناگفته نماند که با وجود قطعی های بسیار پشتیبانی گفت این ها به حسابتون اضافه میشه که نشد و چند ماه جواب سر بالا دادند. و حالا میگن باید با بخش شکایات تماس بگیرید که اون هم هر وقت تماس میگیریم میره روی پیغام گیر و حالا یک ایمیل دادن که از این طریق...
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
قبلاً اکثر اوقات خوب بود. اما الان خیلی کم شده در حد 25% سرعت خریداری شده. اما امروز که همینطور در حالت عادی اینطوریه.
1-آیا واقعا به کاربری خانگی بیشتر از 128 نمیدن؟
2- 128 وایمکس هم مثل ADSL 128 سرعت دانلودش 16 هست؟
(چون 128 کیلو بیت به عامیانه یا کیلو بایت میشه 16)
من در آبادی ای به نام کرج هستم که حدود دو سال منتظر adsl شدم خبری نشد...، چرا چون مخابراتمون هنوز تو کانکسه.
جانم به لب آمد می خواهم وایمکس بگیرم، سر جمع، کل هفت خان وایمکس چند در میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)