در مورد مودم ها بستگي به شانس داره ، هر كسي يك تجربه اي داره ،يكي ميگه واي فاي ريست ميشه ، يكي ميگه كله قندي ريست ميشه و الي آخر ...
در مورد مودم ها بستگي به شانس داره ، هر كسي يك تجربه اي داره ،يكي ميگه واي فاي ريست ميشه ، يكي ميگه كله قندي ريست ميشه و الي آخر ...
اقا یکبار ریستارت کردیم درست شد خیلی ممنون
اين مودم هاي واي فاي دكمه خاموش نداره هميشه بايد آداپتور رو از برق بعد از خاموش كردن سيستم در بياريم كه البته بهتره چون بعد از دو روز منفجر ميشه !
يك سوال : اگر بسته ما اعتباري پايه باشه ميشه قبل از تاريخ سررسيد حساب رو شارژ كرد؟ يعني اگر ترافيك 4 گيگ است و بعد از 20 رز تموم شد ما 10 تومن ديگه بديم و 2 گيگ بگيريم تا آخره ماه ، ميشه؟
با تشكر
---------- Post added at 02:50 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
دوستاني كه وايمكس با حجم پايه مي گيرند حواسشون به آپديت ويندوز باشه چون خود به خود تا 200 مگ خودش رو آپديت مي كنه و باعث ميشه حجم تون از بين بره !
دوستان وایمکس ایرانسل چطوریاس؟ راضی هستین؟ ارزش داره؟
1- خیر دکمه ی خاموش نداره
2- میشه ولی برای 2 گیگ باید حدود 14 تومن پول بدی
راضی که نیستم، ولی تقریبا بهترین گزینه است، اگر adsl نمیتونید بگیرید.
دوستم یک 512 گرفته بود (با نامه) و اورده بود که راهش بندازیم. حدود 40 کیلوبایت دانلود میداد. برای وبگردی خیلی خوب بود.
بستگي به پوشش داره ، منقطه ما كه مي گفتند منطقه زرد هست ،بنده همون مودم داخلي گرفتم با سرعت 512 كيلوبايت الان سرعت دانلودم كمتر از 60 نيست و آنتن ها پر است ، من كه خيلي راضي هستم.دوستان وایمکس ایرانسل چطوریاس؟ راضی هستین؟ ارزش داره؟
بقیه دوستان هم مشکل کندی سرعت دارن؟
با تشکر
آقا این ایرانسل چرا اینجوریه؟الان دو روزه دارم به 707 زنگ میزنم کسی گوشیو بر نمیداره.فقط میگه لطفا منتظر باشید!!!
الان 11 روزه ثبت نام کردم و پول ریختم ولی هنوز زنگ نزدن برای نصب!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)