تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 472 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    من سمند ال ایکس دارم.( از نظر دیزاین با EF7 فک کنم فرقی نداره)

موضوع اینه که من اصلا نمیتونم با این ماشین ارتباط بر قرار کنم.
    قبلا 405 سوار شدم حتی پرایـــد. اما این ماشین رو وقتی داخلش میشینم اصلا حس امنیت ندارم.
    حتی بعد از مدت ها استفاده به قول معرف قلق ماشین دستم نیومده و اون حس راحتی رو باهاش ندارم.

البته اینو بگم که ماشین بدی نیست .چون درصد خرابی هاش و مشکلات خیلی خیلی کمه.
    اما با دیزاین داخلی ماشین شدیداً مشکل دارم!!!!

خواستم ببینم این موضوع کلی هست یا حساسیت من زیاده !؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ضمن عرض ادب و تشکر از تمامی دوستانی که در خرید خودروی سمند ای اف هفت مالتی پلکس بنده رو راهنمایی فرمودند...
    بعد از حدود یک ماه از استفاده ی خودرو یک سری مشکلات جزیی به وجود اومد که بیشترشون از طریق نمایندگی حل شد به جز این چراغ چک لعنتی...
    تا به حال جمعا 3 بار سوختگیری کردم(گاز) که بار اول بلافاصله بعد از پرشدن گاز و روشن شدن خودرو چراغ چک فعال شد که بردم نمایندگی وصل کردن به کامپیوتر و گفتن مشکل حل شد(هیچ قطعه ای رو تعویض نکردن و یا اینکه تعمیر خاصی انجام ندادند و فقط با کامپیوتر ماشین رو بررسی کردن) و چراغ چک خاموش شد...تا اینکه بار دوم هم سوختگیری کردم و این بار بعد از یک روز چراغ چک روشن شد و چند ساعت بعد خود به خود خاموش شد...بعد از سوختگیری سوم (که یک مقدار کمتر از طرفیت گاز زدم) چراغ چک در ابتدا روشن نشد اما متاسفانه امروز که ماشینو روشن کردم و در حالت باتری گذاشتم تا استارت بزنم همه ی چراغ ها خاموش شدند به جز چراغ چک و وقتی استارت زدم بعد از 2 ثانیه چک خاموش شد و وقتی راه افتادم بعد از حدود 2-3 دیقه مجددا روشن شد و درهمین حالت باقی موند...خلاصه که من آخرش نفهمیدم جریان چیه؟
    سوال دوم هم مربوط میشه به دکمه ی تغییر سوخت گاز به بنزین...میخواستم بپرسم وقتی که ماشین روشن میشه خب اتوماتیک رو حالت گاز قرار گرفته...حالا اگه با فشار دادن اون کلید روی داشبرد به حالت بنزین تغییر وضعیت بدیم آیا این امکان وجود نداره که دوباره با فشار دادن همون کلید به حالت گاز برگرده؟
    بسیار بسیار ممنونم
    در رابطه با موضوع اول كه راه كاري ندارم

در رابطه با مسله دوم ،بله همونطور كه أز گاز شما به بنزين تغيير ميديد بالاعكسشم ميشه
    ولي چند ثانيه طول ميكشه حالتش تغيير كنه

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان
    من سمند ال ایکس دارم.( از نظر دیزاین با EF7 فک کنم فرقی نداره)

موضوع اینه که من اصلا نمیتونم با این ماشین ارتباط بر قرار کنم.
    قبلا 405 سوار شدم حتی پرایـــد. اما این ماشین رو وقتی داخلش میشینم اصلا حس امنیت ندارم.
    حتی بعد از مدت ها استفاده به قول معرف قلق ماشین دستم نیومده و اون حس راحتی رو باهاش ندارم.

البته اینو بگم که ماشین بدی نیست .چون درصد خرابی هاش و مشکلات خیلی خیلی کمه.
    اما با دیزاین داخلی ماشین شدیداً مشکل دارم!!!!

خواستم ببینم این موضوع کلی هست یا حساسیت من زیاده !؟
    اين يه امر سليقه اي است
    من خيلي هارو ميشناسم كه به خاطر أبعاد بزرگتر سمند ميخرند يا به خاطر خيلي مسايل
    اگه منظورتون ديد كم است حق با شماست اما شكل و شمائل بستگي به خودتون داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان من چند روزه سمند ef7 مولتی یلکس دوگانه تحویل گرفتم.چن تا مشکل دارم :

1. زمان تحویل خودرو رو گاز بود هر چقدر دکمه تغییر حالت رو زدم رو بنزین نرفت !!! بردم نمایندگی تخصصی که کار cng میکرد گفت زنگ زدم ایران خودرو مرکزی گفتن مشکل نرم افزاری هست و این سمندا چون جدیدن نرم افزارش نیمده که دوباره نصب شه !!!!!!!!!فعلا یک سرش کردن رو بنزین !!!!!!!!!!!!
    2. بعضی وقتا توی دنده 1 وقتی می خوام برم دنده 2 ماشین خیلی گاز می خوره !!!!!
    3. حس می کنم صندلی سمت راننده خیلی بالاست. با اون اهرمه هرکار می کنم ارتفاع تغییر نمیکنه ، دکوریه؟؟؟؟
    4. چراغ مه شکن جلو یکیش روشن نمیشه پیغام LAMPS ERROR بخاطر اون هستش؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان من چند روزه سمند ef7 مولتی یلکس دوگانه تحویل گرفتم.چن تا مشکل دارم :

1. زمان تحویل خودرو رو گاز بود هر چقدر دکمه تغییر حالت رو زدم رو بنزین نرفت !!! بردم نمایندگی تخصصی که کار cng میکرد گفت زنگ زدم ایران خودرو مرکزی گفتن مشکل نرم افزاری هست و این سمندا چون جدیدن نرم افزارش نیمده که دوباره نصب شه !!!!!!!!!فعلا یک سرش کردن رو بنزین !!!!!!!!!!!!
    2. بعضی وقتا توی دنده 1 وقتی می خوام برم دنده 2 ماشین خیلی گاز می خوره !!!!!
    3. حس می کنم صندلی سمت راننده خیلی بالاست. با اون اهرمه هرکار می کنم ارتفاع تغییر نمیکنه ، دکوریه؟؟؟؟
    4. چراغ مه شکن جلو یکیش روشن نمیشه پیغام LAMPS ERROR بخاطر اون هستش؟؟؟
    قبل از اینکه استارت کنید دکمه cng را بزنید

دلیل گاز خوردن به خاطر تنظیم نبودن سنسور پدال کلاجه که طریقه تنظیمش توی دو سه صفحه پیش هست با عکس

وقتی میخواید بالا پایین کنید ارتفاع رو باید روی صندلی نشسته باشید والا همینطوری بالا پایین نمیشه

لامپش سوخته و به همین خاطر توی کیلومتر اررور lamp fault میده

6. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تا اينجا كه با راهنمايي هاي. شما كلي اطلاعات جديد كسب كردم و مشكلاتم رفع شده الآن مشكل ديگه اي دارم كه هرچي توي انجمن گشتم جواب درست و حسابي يي براش پيدا نكردم
    من هميشه براي ماشين هام يه مارك و مدل روغن انتخاب ميكنم و همونو ميريزم. الآن براي اين موتور EF7 موندم كدوم روغن براش بهتر از بقيه ست؟
    تابحال ٢ بار تعويض كردم. بار اول خودم رفتم و روغن خود ايساكو كه اگه اشتباه نكنم كاسترول جي تي ايكس هست ريختم ولي بار دوم ماشين دست بابام بوده و ديده پيغام تعويض روغن اومده روي صفحه، رفته توتال ريخته (هر دوبار 10w40) حالا ميخوام يه روغن انتخاب كنم و توي انبار يه مقداري ازش بذارم كه بعدا هم اگه اون مارك و مدل بصورت مقطعي توي بازار نبود مجبور نشم دنبال يه روغن مناسب ديگه بگردم.
    ايراني يا خارجيش هم برام فرقي نميكنه و تهيه خارجي برام از ايرانيش راحت تره ولي هيچ اصراري هم ندارم كه حتما خارجي باشه.
    دنبال روغني ميگردم كه براي اين موتور بالاترين راندمان و بهترين كارآيي رو داشته باشه (من معمولا موقعي كه هنوز به اون مسافت ذكر شده روي جعبه روغن نرسيده و هنوز چربي روغن قابل قبوله تعويض ميكنم)
    مورد ديگه هم كه برام سوال شده، تعويض فيلتره كه توي راهنماي خود ماشين نوشته هربار تعويض روغن بايد ----- هم عوض بشه. آيا واقعا اينجوريه؟ من معمولا هر ٥٠٠٠تا روغن ماشينو عوض ميكنم و هر ٢بار تعويض روغن، يبار فيلترشو عوض ميكنم.
    پيشاپيش ممنون از راهنمايي كه ميكنيد.

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    امروز توي پاركينگ ديدم زير ماشين چند قطره واسكازين چكيده ، مسيرش رو بررسي كردم روي سيني زير موتور دقيقا قسمت زير باطري است
    به نظرتون از كجاي گيربكس ميتونه باشه و چرا بعد از كاركرد 3000 تا يه دفعه اينجوري شده در صورتيكه قبلا خشك خشك بود ؟
    اگه تصويري باشه بسيار عالي است.
    موفق باشيد

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

تا اينجا كه با راهنمايي هاي. شما كلي اطلاعات جديد كسب كردم و مشكلاتم رفع شده الآن مشكل ديگه اي دارم كه هرچي توي انجمن گشتم جواب درست و حسابي يي براش پيدا نكردم
    من هميشه براي ماشين هام يه مارك و مدل روغن انتخاب ميكنم و همونو ميريزم. الآن براي اين موتور EF7 موندم كدوم روغن براش بهتر از بقيه ست؟
    تابحال ٢ بار تعويض كردم. بار اول خودم رفتم و روغن خود ايساكو كه اگه اشتباه نكنم كاسترول جي تي ايكس هست ريختم ولي بار دوم ماشين دست بابام بوده و ديده پيغام تعويض روغن اومده روي صفحه، رفته توتال ريخته (هر دوبار 10w40) حالا ميخوام يه روغن انتخاب كنم و توي انبار يه مقداري ازش بذارم كه بعدا هم اگه اون مارك و مدل بصورت مقطعي توي بازار نبود مجبور نشم دنبال يه روغن مناسب ديگه بگردم.
    ايراني يا خارجيش هم برام فرقي نميكنه و تهيه خارجي برام از ايرانيش راحت تره ولي هيچ اصراري هم ندارم كه حتما خارجي باشه.
    دنبال روغني ميگردم كه براي اين موتور بالاترين راندمان و بهترين كارآيي رو داشته باشه (من معمولا موقعي كه هنوز به اون مسافت ذكر شده روي جعبه روغن نرسيده و هنوز چربي روغن قابل قبوله تعويض ميكنم)
    مورد ديگه هم كه برام سوال شده، تعويض فيلتره كه توي راهنماي خود ماشين نوشته هربار تعويض روغن بايد ----- هم عوض بشه. آيا واقعا اينجوريه؟ من معمولا هر ٥٠٠٠تا روغن ماشينو عوض ميكنم و هر ٢بار تعويض روغن، يبار فيلترشو عوض ميكنم.
    تجربه دوستان در مورد روغن خودرو با موتور EF7
    1-الف شرکتی سفارش سایپا یا ایران خودرو مدل competition با ویسکوزیته 10w-40 و سطح کیفی SL
    2-ایرانول ریسینگ با ویسکوزیته مشابه قبلی و همون سطح کیفی
    3-اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید ایرانول رویال با همون ویسکوزیته ولی سطح کیفی sm(از نظر مالی خیلی مقرون به صرفه نیست)
    این سه برند روی EF7 عالی جواب دادند

در مورد تعویض هم توصیه من 10000 کیلومتر و تعویض فیلتر در هر بار تعویض روغن هست.کلا شما بیش از حد زود تعویض می کنید چون این روغن ها به راحتی 15000 کیلومتر را جوابگو هستند

10. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

برای ef7 روغن الف که برای ال 90 هم استفاده میشه رو پیشنهاد میکنم
    تا 10000 هم احتیاج به تعویض نداره
    با هر بار تعویض اگه فیلترو عوض کنید بهتره
    فیلتر هوا رو هم اگه 4000تا یکبار عوض کنید هم توی مصرف تاثیر داره هم موتور سالم تر میمونه

برای شمع هماگه خواستید عوض کنید
    شمع سوزنی ایریدیوم مارک autolite xp

12. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای ef7 روغن الف که برای ال 90 هم استفاده میشه رو پیشنهاد میکنم
    تا 10000 هم احتیاج به تعویض نداره
    با هر بار تعویض اگه فیلترو عوض کنید بهتره
    فیلتر هوا رو هم اگه 4000تا یکبار عوض کنید هم توی مصرف تاثیر داره هم موتور سالم تر میمونه

برای شمع هماگه خواستید عوض کنید
    شمع سوزنی ایریدیوم مارک autolite xp
    ممنون از راهنمایی‌های بی‌دریغ و خوبتون
    من اینجور که توی نت دیدم روغن‌های الف ۵ لیتری هم دارند. حدود قیمتشو میدونین چنده؟ و اینکه اگه از بازار تهران بخرم یا نمایندگیش توی دبی تفاوتی هم داره؟ (هزینه حمل و گمرکی نمیخوره)
    و اینکه شما بین ۲ مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هردو 10w40 هستند کدومو پیشنهاد می‌کنین؟
    در مورد شمع‌ها هم همینیه که توی وب‌سایت آپکو هم بود؟ از فروشگاه‌های ایساکو بگیرم؟ یا اینم بگم از دبی برام بیارن؟
    الآن تفاوت کارکرد شمع‌هارو بوضوح دارم می‌بینم. موتور تقریبا ۵-۶ درصد کمتر گرم میشه و مصرف سوخت هم حدود ۷-۸ درصد کم‌تر از قبل شده و شتاب ماشین هم نسبت به قبل خیلی بهتر شده و امیدوارم با تعویض شمع‌ها خوب بشه چون هنوزم نسبت به سمند XU7 که داشتم شتابش کمه و یلحظه اول کوپ می‌کنه ماشین.

توی وب‌سایت آپکو قسمت پرسش و پاسخ در مورد شمع‌ها نوشته "
    برای خودروهای 16 سوپاپ شمع پایه بلند باید تهیه نمایید ، شمع های پایه کوتاه برای خودروهای 8 سوپاپ می باشد." اما توی انجمن بارها شما و دیگر دوستان گفتین باید شمع پایه کوتاه بگیریم برای موتور EF7. محض اطمینان خواستم اینم مجدد کسب اطلاع کنم که آیا همون پایه‌کوتاه بگیریم یا این نوشته توی وب‌سایت آپکو درسته؟
    Last edited by raeesi; 03-08-2014 at 18:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •