برای ef7 روغن الف که برای ال 90 هم استفاده میشه رو پیشنهاد میکنم
تا 10000 هم احتیاج به تعویض نداره
با هر بار تعویض اگه فیلترو عوض کنید بهتره
فیلتر هوا رو هم اگه 4000تا یکبار عوض کنید هم توی مصرف تاثیر داره هم موتور سالم تر میمونه
برای شمع هماگه خواستید عوض کنید
شمع سوزنی ایریدیوم مارک autolite xp
ممنون از راهنماییهای بیدریغ و خوبتون
من اینجور که توی نت دیدم روغنهای الف ۵ لیتری هم دارند. حدود قیمتشو میدونین چنده؟ و اینکه اگه از بازار تهران بخرم یا نمایندگیش توی دبی تفاوتی هم داره؟ (هزینه حمل و گمرکی نمیخوره)
و اینکه شما بین ۲ مدل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که هردو 10w40 هستند کدومو پیشنهاد میکنین؟
در مورد شمعها هم همینیه که توی وبسایت آپکو هم بود؟ از فروشگاههای ایساکو بگیرم؟ یا اینم بگم از دبی برام بیارن؟
الآن تفاوت کارکرد شمعهارو بوضوح دارم میبینم. موتور تقریبا ۵-۶ درصد کمتر گرم میشه و مصرف سوخت هم حدود ۷-۸ درصد کمتر از قبل شده و شتاب ماشین هم نسبت به قبل خیلی بهتر شده و امیدوارم با تعویض شمعها خوب بشه چون هنوزم نسبت به سمند XU7 که داشتم شتابش کمه و یلحظه اول کوپ میکنه ماشین.
توی وبسایت آپکو قسمت پرسش و پاسخ در مورد شمعها نوشته "برای خودروهای 16 سوپاپ شمع پایه بلند باید تهیه نمایید ، شمع های پایه کوتاه برای خودروهای 8 سوپاپ می باشد." اما توی انجمن بارها شما و دیگر دوستان گفتین باید شمع پایه کوتاه بگیریم برای موتور EF7. محض اطمینان خواستم اینم مجدد کسب اطلاع کنم که آیا همون پایهکوتاه بگیریم یا این نوشته توی وبسایت آپکو درسته؟