ایا برای ثبتنام پودمانی علمی کاربردی باید حتمی کارت پایان خدمت داشت؟؟؟؟
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
ایا برای ثبتنام پودمانی علمی کاربردی باید حتمی کارت پایان خدمت داشت؟؟؟؟
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
توی علمی کاربردی ممکنه از این اشتباهات پیش میاد؟ دو تا از درس هام رو که سر جلسه بودم و امتحان هم خوب دادم رو توی سامانه سجاد زدن صفر !!!![]()
گفتم یکی از دوستام انتقالی گرفت و تغییر گرایش داد خیلی هم راحت و سریع بود البته من خیلی جزییاتش را نمیدونم. احتمالا پنجشنبه میبینمش ازش می پرسم بهتون میگم.
بله زمانهایی که گفتم برای سراسری بود
اینکه منابع چیه و چطور برنامه ریزی کنید من نمیتونم کمکتون کنم چون من خودم برای کنکور نخوندم با اطلاعات عمومی خودم امتحان دادم
رشته حقوق گرایش ثبت فقط میشه وکیل تو زمینه ثبت شد؟ یا وکیل قضایی و اینام میشه؟![]()
سلام در مدرک کاردانی یا کارشناسی قید میشه ترمی بودیم یا پودمانی؟ 2- هر پودمان چنتا درسه و اگه یک درس رو رد بشیم باید کل اون پودمان رو دوباره بخونیم؟ 3- ثبت نام پودمانی چه زمانی هستش؟ 4_ در پودمانی معدل کل دیپلم مهمه یا کتبی؟ 5- شینیدم آزمون جامع کاردانی حذف شده درسته؟ 6- فرق ترمی کاردانی با پودمانی در چیه؟ با تشکر از دوستان لطفا پاسخ بدین![]()
بله نوع ان نوشته میشود .
نوع پذیرش در اون بر اساس معدل کتبی سال سوم هست
در پودمانی تعداد واحد ها میتونه از ترمی کمتر باشه .و پودمانی بیشتر برای شاغلین توصیه میشه.
چون مدرک پودمانی خیلی معتبر نیست ...
بسیار خوب.
بیزحمت اگه پرسیدی جزییاتشو بهم اطلاعا بدی یا اینجا یا پبیام خصوصی کنی.
ممنون
شما گفتید کاردانی قبول شدید پس چندان مهم نیست چی بخوانید برای وکیل شدن مدرک کارشناسی حقوق لازمه
تا اونجا که من میدونم در علمی کاربردی کارشناسی حقوق ثبتی لازمه
برای اطمینان با دانشگاه خودتان یا علمی کاربردی قوه قضاییه تهران تماس بگیرید و سوال کنید
دوستان کارشناسی من تا کی میتونم ثبت نام کنم؟!
هنوز تصمیم نگرفتم که برم یا نه! و الان فرصت ثبت نام عادی هم تموم شده.... شروع کلاس ها هم فک کنم ۲۰ ام باشه که خوب تعطیل معطیله!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)