مشکل به نظرم نظام وظیفه هست![]()
مشکل به نظرم نظام وظیفه هست![]()
اره تا یک ترم فکر کنم همین جوری بهت کمک کنند
بعدش باید بری خدمت
بعد از خدمت باقی واحدهاتو بگذرونی
سلام
من از روی دفترچه عربشاهی درصدهام رو گرفتم با این درصدها چه ترازی میارم؟؟
ادبیات: 60
عربی: 48
دینی: 63
زبان: 80
ریاضی: حدود 6
فیزیک: حدود 70
شیمی: 80
حدوداً 6200
من 5500 میخوام! به نظرتون یه تراز Maximum چقدر میتونه بالا بره؟؟
و اینکه من رشته IT قزوین زدم... امسال فکر کنم حدود 7-8 شهر جدید IT آوردن، میتونه تو کاهش تراز موثر باشه؟
من 5500 میخوام! به نظرتون یه تراز Maximum چقدر میتونه بالا بره؟؟
و اینکه من رشته IT قزوین زدم... امسال فکر کنم حدود 7-8 شهر جدید IT آوردن، میتونه تو کاهش تراز موثر باشه؟
منم تراز 5500 می خوام.(زدم IT پرند).
تراز IT قزوین چندین ساله دور و بر 5500 بوده خیلی بعیده که یه دفعه ترازش خیلی بالا یا پایین بشه.امسالم به احتمال زیاد ترازش همین حول و حوشه.
ایشالا به احتمال 99% قبولی.
صد البته وقتی جاهای دیگه یک رشته رو بیارن. تقاضا روش کم خواهد شد.
جاسبي:
دانشگاه آزاد بايد به نبود من عادت كند
خبرگزاري فارس: رئيس دانشگاه آزاد بيان اينكه دانشگاه آزاد بايد كم كم به نبود من عادت كند، گفت: دانشگاه آزاد بايد تحت هر شرايطي و با قدرت به حركت خود بدون حضور جاسبي ادامه داده و به عدم حضور فردي به نام جاسبي عادت كند.
به گزارش حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس عبدالله جاسبي رئيس دانشگاه آزاد در مراسم تجليل از مدالآوران مسابقات جهاني2010 سنگاپور اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامي بعد از 28 سال به جايي رسيده است كه هيچ قدرتي نميتواند آن را از اين حركت باز دارد.
وي با بيان اينكه دانشگاه آزاد به بزرگترين دانشگاه دنيا تبديل شده است، افزود: دانشگاه آزاد در آيندهاي نزديك به يكي از باكيفيتترين دانشگاههاي جهان تبديل خواهد شد.
رئيس دانشگاه آزاد در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامي در حال حاضر داراي سه و نيم ميليون فارغالتحصيل و يك و نيم ميليون دانشجو است كه اين خود نشان از توان بالاي علمي و آموزشي اين دانشگاه دارد.
جاسبي با اشاره به ساخت بيش از يك ميليون متر مربع فضاي آموزشي در واحد هاي مختلف دانشگاه آزاد در سال اضافه كرد: اگر اين دانشگاه با همين قدرت پيش برود تبديل به يك الگو براي تمامي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي جهان خواهد شد.
وي همچنين خاطرنشان كرد: دانشگاه آزاد اسلامي در دهه چهارم فعاليت خود به راههايي كه تا امروز نرفته و آنچه كه انجام نداده فكر ميكند و تبديل به يك الگوي جهاني خواهد شد.
رئيس دانشگاه آزاد در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: انسان در هر پست و مقامي بايد به گونهاي عمل كند كه انگار مادامالعمر در اين پست خواهد بود و نبايد تلاش امروز او با روز اول تفاوتي كند.
جاسبي در ادامه با بيان اينكه دانشگاه آزاد بايد كم كم به نبود من عادت كند، خاطرنشان كرد: دانشگاه آزاد بايد تحت هر شرايطي و با قدرت به حركت خود بدون حضور جاسبي ادامه داده و به عدم حضور فردي به نام جاسبي عادت كند.
وي در خاتمه يادآور شد: انسان امروز هست و فردا نيست، بنابراين بايد در امور دنيوي خود آن چنان عمل كند كه گويي امروز و يا فردا از اين دنيا خواهد رفت.
بنابراين گزارش، برمبناي اساسنامه جديد دانشگاه آزاد كه در شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي بايد به صورت دورهاي و هر چهار سال با تاييد شوراي عالي انقلاب فرهنگي انتخاب شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)