اگه شد یه جوری سرو ته قضیه هم بیاد به ما یه ندا بدید دمتون گرم
اگه شد یه جوری سرو ته قضیه هم بیاد به ما یه ندا بدید دمتون گرم
نه مي گم نمي خواد ديگهفقط پچ و كرك براي 3 والسلام مشكلي داري بازم بپرس راهنمايي كنم عزيزم
![]()
بهتره به فکر ارتقاء سیستم باشیناگه شد یه جوری سرو ته قضیه هم بیاد به ما یه ندا بدید دمتون گرم
و گرنه در حالت low هم با مشکلات فراوان روبرو میشین
در کل ارتقاء سیستم برای این بازی ارزشش رو داره
سلام
به همگي :دي
خوبيد شما ؟!
تو پچ هاي جديد کرکي چيزي هم ميخواد يا با همون Razor حله ؟!
1.3 اخرشه ؟! اين پچ ها به خاطر فريم ريت هستند مانند 1.1 ؟! يا رفع ناسازگاري ها ؟!
براي 1.030 يه كرك وجود داره كه من فكر مي كنم روي ويستا جواب نميده روي SP3 من امتحان كردم جواب داد اگه مي خواي آپ كنم برات. در ضمن به نظر مي رسه بيشتر براي رفع نا سازگاري ها هست ولي من فكر مي كنم مشكلات اجرا رو تا حد زيادي كاهش ميده ساده بگم از پست اول ديگه نياز نيست استفاده كني براي اجرا همون كرك و پچ 1.030 رو داشته باشي همه مشكلات حلهالبته اون موقع كه تو پست اول رو زدي واقعا نياز به چنين تاپيكي احساس ميشد چون در اجراش كلي مشكل وجود داشت
سلام.
من این بازی رو تازه می خوام برم تو نخش ولی همون ورژن اولیه اس. پچ مچ نداره.
ریختمش و بازی هم اجرا شد. سیو هم شد. فقط یه کوچولو مشکل داره.
یه مدت که زاویه دیدم رو تغییر ندم.، یا تو دمو های بازی، دوربین شروع می کنه تکون خوردن و تاب خوردن به این طرف و اون طرف. خیلی اعصاب خورد کنه. مشکل از کرک و چیزیشه ؟
یه مشکل دیگه هم اینه که تکسچرش از مدیوم بالا تر نمی ره. چی کارش کنم؟
مشكل تكون خوردن دوربين مال كرك هست از كرك صحيح استفاده كن من روي سرويس پك 3 از پچ و كرك ورژن 1.03 استفاده كردم از كرك و پچ هاي قبلي اطلاعي ندارم
بابا ديونه شديم اخه اين بازي ديگه چيه !آيا كسي هست كه يك پچ خوب با يك كركي كه بهش بخوره به من بده ،جون هر كي دوست داريد جواب بديد من حاضرم هزينشم بدم 09364057406
بابا ديونه شديم اخه اين بازي( جي تي اي )ديگه چيه !آيا كسي هست كه يك پچ خوب با يك كركي كه بهش بخوره به من بده ،جون هر كي دوست داريد جواب بديد من حاضرم هزينشم بدم 09364057406 خيلي خيلس ممنون
دست شما درد نکنه.
یه کرک دیگه از همین تاپیک گرفتم درس شد.
ولی تکسچرش هنوز فقط حالت مدیوم داره. چی کارش کنم. تصاویر اصلا به اون کیفیتی که تو عکسا دیدم نیست.
کارت گرافیکم یه HD4670 biostar هست. فکر نکنم مشکل از این باشه. باید بهتر از اینا جواب بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)