دوستان عزیز اینقدر پای ریو رو به بهانه های مختلف مثل چینی بودن و ... وسط نکشید.ما تازه ریودار شدیم.از قبل هم یه سری مثل شماها که اطلاعات درستی از این ماشین نداشتن ما رو میترسوندن اما الان خدا رو شکر همه چیز برعکسه.تو ریو چیزی به عنوان قطعه چینی بکار نرفته.شاید یه سری چیزای جزئی مثل زیرپایی و کنسول و جدیدا" صندلی و اکسل عقب و رادیات کولر رو ایران بزنه اونم با کیفیت عالی ولی بقیه قطعاتش تماما" کره ایه.
حتی روی کنسول یه جاهایی هست که فضای خالی داره برای قرار دادن اجسام کوچیک که روشو یه لایه روکش پلاستیک گرفتن.حتی اون روکش رو که در میاری زیر روکش زده KIA.
یه جا زده بود که مصرف زیاد ریو.آخه کجا ریو مصرفش زیاده؟ یعنی 6.5 لیتر در مقابل 405 9 لیتری و پرشیا معمولی حدود 9 لیتری و سمند معمولی 8.5-9 و سمند EF7 حدود 7.5 زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همسایمون که تو سایپا تهران کار میکنه و برا چند روز مرخصی گرفت اومد خونه گفتم ریو چجوریاست ؟ میگه بالای 90 درصد قطعات ریو کره ایه و چیزای جزئی رو ایران میزنه.
پس دیگه هیچ بحثی رو اعم از مصرف زیاد و چینی بودن و ... رو به ریو نسبت ندین و اگه میگین با دلیل و مدرک باشه(من هم برا تمام حرفام دلیل و مدرک دارم)