تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 288 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال. اگه با همین پراید با دنده 5 با سرعت 100 یا 110 بریم، بنزین کمتر میسوزه تا با دنده 4 همین سرعن رو بریم؟

قطعا دنده 4 با این سرعت بنزین بیشتری میسوزونه.

2. این کاربر از davod_danger666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی دقیقا خبر داره که سایپا چکهای خرید پیش فروشو از کی میخواد؟؟ یعنی تاریخ شروع اولین چک از تاریخ ثبت نامه یا تحویل ماشین؟؟؟ منظورم وام 4 تومنیه ها. مرسی. رقم چکهارم اگه میدونید بگید. دم همتون گرم.

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان کسی دقیقا خبر داره که سایپا چکهای خرید پیش فروشو از کی میخواد؟؟ یعنی تاریخ شروع اولین چک از تاریخ ثبت نامه یا تحویل ماشین؟؟؟ منظورم وام 4 تومنیه ها. مرسی. رقم چکهارم اگه میدونید بگید. دم همتون گرم.
    شما مثلا خودرو رو ثبت نام می کنید که تحویل تیرماه هست. در خرداد ماه براتون دعوت نامه میاد که تشریف می برید سایپا و در اون دعوت نامه مبلغ سودی که روی مبلغ پیش پرداخت شما اومده و قیمت روز خودرو را اعلام می کنند و شما باید مبلغی که می خواهید از تسهیلات استفاده کنید را مشخص کنید و مابقی وجه را پرداخت کنید و سپس چک ها خود را تقدیم کنید و در واقع تاریخ چک 6 ماه از این تاریخ محاسبه می گردد. یعنی اولین چک شما اگر فاصله چک ها 6 ماهه باشد 91/09/15 خواهد بود و به همین ترتیب 92/03/15 و ...

اگر متوجه نشدید ، شما شرایط خرید را بفرمایید تا تاریخ چک ها را بنویسم براتون.

5. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما مثلا خودرو رو ثبت نام می کنید که تحویل تیرماه هست. در خرداد ماه براتون دعوت نامه میاد که تشریف می برید سایپا و در اون دعوت نامه مبلغ سودی که روی مبلغ پیش پرداخت شما اومده و قیمت روز خودرو را اعلام می کنند و شما باید مبلغی که می خواهید از تسهیلات استفاده کنید را مشخص کنید و مابقی وجه را پرداخت کنید و سپس چک ها خود را تقدیم کنید و در واقع تاریخ چک 6 ماه از این تاریخ محاسبه می گردد. یعنی اولین چک شما اگر فاصله چک ها 6 ماهه باشد 91/09/15 خواهد بود و به همین ترتیب 92/03/15 و ...

اگر متوجه نشدید ، شما شرایط خرید را بفرمایید تا تاریخ چک ها را بنویسم براتون.

ممنون از جوابتون. فقط یه سوال دیگه؟؟؟ این دعوت نامه دقیقا یک ماه قبل از تحویل میاد؟؟؟ بعدش اگه مثلا اون موقع من مابه التفاوت پول که میخوان نداشته باشم کاری میشه کرد؟ یعنی میشه 1 ماه تحویلو عقب انداخت؟ یا باید انصراف بدی و پولتو پس بگیری؟

7. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ممنون از جوابتون. فقط یه سوال دیگه؟؟؟ این دعوت نامه دقیقا یک ماه قبل از تحویل میاد؟؟؟ بعدش اگه مثلا اون موقع من مابه التفاوت پول که میخوان نداشته باشم کاری میشه کرد؟ یعنی میشه 1 ماه تحویلو عقب انداخت؟ یا باید انصراف بدی و پولتو پس بگیری؟
    معمولا دعوت نامه یک ماه قبل میاد ولی بعضی مواقع هم خود سایپا سر موعد دعوتنامه صادر نمی کنه و دیرتر صادر میشه که در این صورت سود تاخیر هم برای شما محاسبه می شود.

اگر هم دعوتنامه اومد و شما به هر دلیلی مثل اینکه پول نداشتید نخواستید به نمایندگی می فرمایید که این ماه نمی خواهم و مشکلی نداره.(برادر من امسال یک پراید تحویل مهر داشت که خود سایپا تا آذر دعوتنامه صادر نکرد ، آذر هم که تماس گرفتن و گفتن دعوتنامه اومده گفت تا اسفندخودرو نمی خواد و بعد اسفند رفت و وجه رو واریز کرد و تحویل گرفت، جالب اینکه این 3 ماه که خودش هم تحویل نگرفته بود هم سایپا سود تاخیر داد بهش)

اصلا در این مورد نگران نباشید.

9. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام یه سوال در مورد تمیز کردن سقف داخلش داشتم با چی تمیزش بکنم که خیلی کثیف شده سقف داخل پراید میخوام بفروشمش لطفا راهنمایی کنید میخوام خودم تمیزش کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خواهشا یکی یه پست جامع به من معرفی کنه در مورد نحوه ی خرید پراید به صورت قسطی از سایپا
    ممنون

داره خودمونی میشه New Solid Snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

سلام یه سوال در مورد تمیز کردن سقف داخلش داشتم با چی تمیزش بکنم که خیلی کثیف شده سقف داخل پراید میخوام بفروشمش لطفا راهنمایی کنید میخوام خودم تمیزش کنم
    درود
    یک ابر+شامپو فرش

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خواهشا یکی یه پست جامع به من معرفی کنه در مورد نحوه ی خرید پراید به صورت قسطی از سایپا
    ممنون
    شرایط فروش اقساطی سایپا کمی پیچیده هست.
    هر خودرو هم شرایط فروش مربوط به خودش رو داره و امکان داره
    یک خودرو چندتا شرایط روش با ارقام مختلف داشته باشه.
    پس جامع ترین راهنمایی رو نمایندگی میتونه بکنه که راحت و مطمئن به
    جواب برسید

14. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sparts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان .من دنبال یه رینگ المینیومی فابریکی میگردم یه طرحی دیدم میخوام از اون پیدا کنم.من شهرستان هستم .نمایندگیا کمک نمیکنن.چطوری اون طرح خاصی که میخوام رو بخرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •