سلام
من خاموش کردن سلف دفنس و دستکاری در ریجستریش رو گفتم
این خطری نداره
مگه از سریال استفاده نمیکنید؟
سلام
من خاموش کردن سلف دفنس و دستکاری در ریجستریش رو گفتم
این خطری نداره
مگه از سریال استفاده نمیکنید؟
اینم یه وبلاگ
که جدید ترین کی های کسپر رو قرار میده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشالله اینقدر بازار کی و سریال داغه که میت کسپر رو زمین نمی مونه.
دوست عزیز
شما چند لحظه self defense رو غیر فعال کن و دوباره فعال کن.
متاسفانه ویندوز عوض کردم و شماره سریالهای قبلی بلوکه شده و الان از 30 روز تریالش دارم استفاده میکنم.
خود آنتی ویروس کسپر این فایل رو پاک میکنه. وقتی که آنتی ویروس رو Exit هست این فایل کار میکنه.
به همین علت من نمیتونم از این نرم افزار استفاده کنم.
شاد باشید![]()
سلام
متشکرم آقای jax2 همین الان از برنامه استفاده کردم و KIS 2011 رو به مدت 183 روز اکتیو کردم.
توصیه میکنم دوستان حتما از برنامه ای که jax2 تو امضاش گذاشته استفاده کنن تا وقتشون با کلیدهای غیرمعتبر گرفته نشه!
دوستان عزیز یه نفر لطف کنه به منم بگه چیکار کنم. چار ساله دارم با ورژنای قبلش کار میکنم هیچ مشکلی نداشتم و همیشه خودم راش مینداختم این 2011.232 رو نصب کردم اصلا نمیتونم فعالش کنم. اجازه نمده کد بدم که بعدش کلید بهش معرفی کنم. منم چند صفحه قبل رو خوندم ولی نمیخوام باز یه ورژن دیگه دانلود کنم. اگر راهی هست که بتونم به همین کلید بدم لطفا بهم بگید. این راهه حل بالا رو هم دانلود کردم ولی خوب بازم باید یه کد بدم بعدش از اون کلید های دانلودی استفاده کنم دیگه. مشکلم همون اولشه که باید کد بدم . یکی یه لطفی کنه بگه باید چیکار کنم برای این فعال کردنش.
دوست عزیز برای کی دادن به ورژن 2011 شما باید اینترنت رو قطع کنید و تریال رو انتخاب کنید اونجا یک ارور به شما میده OK رو که بزنید اون صفحه که باید کی رو وارد کنید نمایش پیدا میکنه و اونجا بهش کی رو بدید
موفق باشید
ممنون . اره خودم یه دفعه دو هزاریم افتاد. همین الان درست شد. ممنون حامد خان عزیز.
ورژن جدیدترش که 400 باشه رو کسی پیشنهاد میکنه برای دانلود .؟ یا با همین ورژن 232 فرقی نداره و همین خوبه ؟
ورژن 400 دیگه کی نمیخوره و باید به روشهای دیگه بهش کی رو داد
البته من روی نسخه قبل آپدیت کردم و کی همون ورژن قبلی روش فعاله حالا وقتی بلوکه شد باید از روش جدید استفاده کنم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)