تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 263 از 482 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ساعت 11.30 دقيقه ي شب،پينگ من به حالت انفجار در اومد 1300ms
    ديشب هم كه سرعت دانلود روي 117 ثابت نميموند و هي ميشد 80
    ماهي 20 هزار تومان پول ميديم دلمون خوشه سرويس خوب داريم ميگيريم.
    به خدا صبانت داشتم 3 ماه شارژ رو 40 تومان ميدادم با 9 گيگ حجم.سرعتم هم بالا بود
    كاشكي يه سرويسي درست ميكردن كه اصلا و ابدا نميگذاشتن كسي دانلود كنه.ارزون هم ميدادن به ملت و مخصوص گيمر ها بود
    جیگرمو اتیش زدی ای گفتی این خارجکی ها یه همچین چیزی دارن که یه سرویس مخصوص گیمر هاست
    البته یکی مثله این داریوش تو سیستم باشه کلا isp پوکیده
    اره داریوش جون راست میگی وسط دانلود سکته ناقص میزنه اصلا معلوم نیست چه خبره من که پشت چشم ببخشید پشت دستمو داغ کردم از این داتک دیگه سرویس بگیرم

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خدایی ظلم مضاعفه 24 ساعته با 30 تومن اونوقت این دوستمون 10 تومن کمتر و چند ساعت مجانی 2 برابر تو دانلود میکنه تازه شاکی هم هست
    کلا من از بچگی تو ظلم و فقر و این جور چیزا ... بزرگ شدم
    چه کنیم دیگه! کاریشم نمیشه کرد! این شاتله هم که معلوم نیست چی ریختیه! الان همه راضین دوباره آخه ماه بخوام عوض کنم همه دارن فحش میدن!!!
    اینم دیگه نگیرم باید قیمت جدید بدم بعد بدتر میشه تازه اگه 8 سال دیگه نگن بمون تو نوبت

ديگه 2 زار شانس ميخاد كه نصيب ما نشده.
    حالا باز وضع مركز ما(شهيد مفتح) خيلي از داريوش اينا بهتره با اينكه 30 تومن بابت 128 پيزوري ميدم حداقل نه dc دارم نه افت سرعت.
    براي گرفتن همينش هم 3 سال تو نوبت بودم رو همين حساب با چنگ و دندون نگهش داشتم
    بله ما هم همیطنوره وضعمون
    ولی دوباره امروز 2 ساعت داون شد استقلال
    زنگ زدم پشتیبانی گفتم دیگه دارید سنگه تموم میزارید ها! اگه میخواید سرویسمون رو محدود کنید این همه بازی درآوردن نداره که بگید روزی 12 ساعت وصله 12 ساعت قطع خیالمون راحت شه خاموش کنیم حداقل سیستمو

جیگرمو اتیش زدی ای گفتی این خارجکی ها یه همچین چیزی دارن که یه سرویس مخصوص گیمر هاست
    اره داریوش جون راست میگی وسط دانلود سکته ناقص میزنه اصلا معلوم نیست چه خبره من که پشت چشم ببخشید پشت دستمو داغ کردم از این داتک دیگه سرویس بگیرم
    همینه که هست داداش! پول میدم دانلود 24 ساعته حقه مسلم ماست! با نوشابه اضافه
    کلا دیگه stable نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من که نمیگم سرعت دانلودش بده.میگم پینگش داغونه،حالا چرا داغونه؟چون خیلی ها نامحدود دارن و صبح تا شب در حال دانلود و در نتیجه پهنای باند همیشه با سقف چسبیده
    خداوکیلی بیاید بی خیال نامحدود بشید و حجمی بگیرید.صرف اقتصادی بیشتری داره،فن کامپیوتر هم به تر تر نمی افته(خودم 1سال نامحدود داشتم از سپنتا)
    وقتی بازی میکنی یا وب گردی،نهایتش نصف سرعت دانلود شما از پهنای باند استفاده میکنید(نه اینکه 60 تا پیج رو باهم باز کنیدا).اینجوری ما گیمر ها هم lag نمیشیم

4. این کاربر از dvb_hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

داریوش جون شما عکس تو امضاتو درست کن فعلا
    الان میگه مد شده

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان کسی شماره تلفن یا شماره داخلی از یکی از پشتیبان های مرد داتک نداره؟
    زناشون که گاوه گاون
    با مرداشون حرف بزنی میشه قانعشون کرد
    زنه بهم میگه برو از download دات کام دانلود کن.بهش میگم مگه من چند درصد از دانلود دات کام دانلود دارم؟
    الان مال من اصلا سایت دانلود دات کام بالا نمیاد که بخوام ازش دانلود کنم.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پشتیبانی مرد و زن فرقی ندازه چون مشگل عمومیه و کاری نمیتونن بکنن تنها چاره فلفل شکن خوبه که میتونه کار رو راه بندازه.
    چند روز پیش رفته بودم جایی که مخابرات سپاه صحابه داشتن دریغ از یک صفحه یعنی تعطیل تعطیل طرف میگفت 10 روز شایدم بیشتره که اینطوری شده و ممکنه یکی 2 ساعت کارکنه.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

داریوش جان
    منی که اینجا کمترین مشکلات رو داشتم حالا طوری شده که بیشترین مشکلات رو دارم

اینترنت من سالی یه بار اذیتم میکنه(واقعا سالی یه باره.البته غیر از مواردی که خودشون قطع میکنن) ولی همون یه بار اشکمونو در میاره
    امیدوارم زودتر درست شه

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

فقط سرعتو نیگاه:

خنده داره
    فقط یه ربع طول کشید سایت بیاد بالا.کلی هم طول کشید که بعد از اینکه پینگ رو تست کرد.دانلود شروع بشه
    تنها نیستی....
    بیا یک چایی بخور که اروم شی

از این داتک دیگه سرویس بگیرم

البته هنوز---_hamed جا داره که به رکورد پینگ من برسه.
    کلا من از بچگی تو ظلم و فقر و این جور چیزا ... بزرگ شدم
    چه کنیم دیگه! کاریشم نمیشه کرد! این شاتله هم که معلوم نیست چی ریختیه! الان همه راضین دوباره آخه ماه بخوام عوض کنم همه دارن فحش میدن!!!
    اینم دیگه نگیرم باید قیمت جدید بدم بعد بدتر میشه تازه اگه 8 سال دیگه نگن بمون تو نوبت

بله ما هم همیطنوره وضعمون
    ولی دوباره امروز 2 ساعت داون شد استقلال
    زنگ زدم پشتیبانی گفتم دیگه دارید سنگه تموم میزارید ها! اگه میخواید سرویسمون رو محدود کنید این همه بازی درآوردن نداره که بگید روزی 12 ساعت وصله 12 ساعت قطع خیالمون راحت شه خاموش کنیم حداقل سیستمو

همینه که هست داداش! پول میدم دانلود 24 ساعته حقه مسلم ماست! با نوشابه اضافه
    کلا دیگه stable نیست!
    یادش بخیر یک زمانی همش با دایل اپ می امدی ...الان داری جبران می کنی (جای مارو هم پر کن)

من که نمیگم سرعت دانلودش بده.میگم پینگش داغونه،حالا چرا داغونه؟چون خیلی ها نامحدود دارن و صبح تا شب در حال دانلود و در نتیجه پهنای باند همیشه با سقف چسبیده
    خداوکیلی بیاید بی خیال نامحدود بشید و حجمی بگیرید.صرف اقتصادی بیشتری داره،فن کامپیوتر هم به تر تر نمی افته(خودم 1سال نامحدود داشتم از سپنتا)
    وقتی بازی میکنی یا وب گردی،نهایتش نصف سرعت دانلود شما از پهنای باند استفاده میکنید(نه اینکه 60 تا پیج رو باهم باز کنیدا).اینجوری ما گیمر ها هم lag نمیشیم
    الان میگه مد شده
    نه اتفاقا بزاره باشه بهتره ....خاطرات زنده می کنه

زناشون که گاوه گاون
    زنه بهم میگه برو از download دات کام دانلود کن.بهش میگم مگه من چند درصد از دانلود دات کام دانلود دارم؟
    کاملا درکت می کنم ( چون تمام مشکلاتت رو همین الان من دارم)

مال من بعضی مواقع حتی گوگل و یاهو و حتی اینجا هم باز نمیشه .....( فاجعه رو ببین.)
    الان هم که کلا دانلود عادی تعطیل.............

9. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پشتیبانی مرد و زن فرقی ندازه چون مشگل عمومیه و کاری نمیتونن بکنن تنها چاره فلفل شکن خوبه که میتونه کار رو راه بندازه.
    چند روز پیش رفته بودم جایی که مخابرات سپاه صحابه داشتن دریغ از یک صفحه یعنی تعطیل تعطیل طرف میگفت 10 روز شایدم بیشتره که اینطوری شده و ممکنه یکی 2 ساعت کارکنه.
    دوست عزیز
    مال من اصلا هیچ مدله کار نمیکنه.چی بخواد به این برسه که بخوام با فل فل شکن از اینترنت استفاده کنم

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برادر من من که از خدامه محدود بدن بهم
    نمیدن!×! مشکل اینجاست
    تو همه مناطق محدود نمیدن
    در هر صورت هر کی اندازه پولش استفاده میکنه دیگه
    از طرفی اون پینگ الان به خاطره یه مقدار نابسامانی وضع اینترنت کله کشوره
    خوب میشه بعدا

الان میگه مد شده
    فشن شدنش که بماند
    حسش نبود واقعا تو 4 تا انجمن مختلف باید عوضش میکردم ولی عوضیدم دیگه الان

زناشون که گاوه گاون
    بابا اونا چه زن چه مرد کاری از دستشون بر نمیاد
    میگم ولی خیلی مشکوکه اوضات
    یه خراب کاری ای باید کرده باشن برات
    من صفحه باز کردنم خراب شده ولی دانلودم بدک نیست
    صفر میشه ولی باز میگیره به جون کندن

تنها نیستی....
    بیا یک چایی بخور که اروم شی

البته هنوز---_hamed جا داره که به رکورد پینگ من برسه.

یادش بخیر یک زمانی همش با دایل اپ می امدی ...الان داری جبران می کنی (جای مارو هم پر کن)

نه اتفاقا بزاره باشه بهتره ....خاطرات زنده می کنه

کاملا درکت می کنم ( چون تمام مشکلاتت رو همین الان من دارم)

مال من بعضی مواقع حتی گوگل و یاهو و حتی اینجا هم باز نمیشه .....( فاجعه رو ببین.)
    الان هم که کلا دانلود عادی تعطیل.............
    ای بابا
    شما هم اینطوری شد اوضات؟
    من برم اسفند دود بدم برای خودم پس
    الان به منم سرایت میکنه

آره اون موقع ماهی 3 تومن پوله کارت اینترنت میدادم 50-60 به بالا دوره ای پوله تلفنم رو الان 30 تومن پوله اینترنت ماهی
    مقادیری به نفعم شده همچین ولی باز در ظلم و ستم و ... به سر میبریم ملت 15 میدن شبی 4 گیگ دانلود دارن ما وضعمون همچینه

دوست عزیز
    مال من اصلا هیچ مدله کار نمیکنه.چی بخواد به این برسه که بخوام با فل فل شکن از اینترنت استفاده کنم
    میگم شما فعلا چند تا بازی مشتی نصب کن یا فیلمی سریالی چیزی ببین یا هاردت رو مرتب کن یا .... بی خیاله نت شو
    سکته میکنی میافتی رو دستمون ها
    حق داری حرس بخوری ولی آخه کاری از دستمون بر نمیاد کهتا 22 ام بدتر نشه اوضاع بهتر نشه
    حالا بعدش همینطور نمونه

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از من بکمک فلفل شکن بد نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •