تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 263 از 1759 اولاول ... 1632132532592602612622632642652662672733133637631263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پاساژ ایران منظورت ایرانیان هست.

این مودم ایسوز هم ظاهرن usb print داره 2 تا هم داره.

قیمت داری؟ با شماره تلفن؟

بله تهرانم.

بالاتر از چهارراه طالقانی پاساژ ایران ظبقه اول واحد 123
    البته من به مودم های 602 و 604g یادم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا من میخواستم یه مود وایرلس دار بگیرم
    اگه مودمی به من معرفی کنید که قیمتش بین 80 تا 100 هزار تومن باشه
    مودم های وایرلس زیر قیمتشون بین 80 تا 105 هزارتومان می باشد

tp-link
    link sys
    smc
    asus
    us robotic

شما ببین شرکتی که ازش می خواهی بگیری کدام را پشتیبانی می کنه

3. این کاربر از zaza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

هیچ اروری موقع نصب شدن نمی ده؟اگر ارور میده بزار احتمالا میشه فهمید مشکل چیه.
    با درود .دوست عزيز الان براي مدتي هم روزانه وصل شدم ولي تلفن خونه زنگ خورد و برداشتم قطع شد وقتي خواستم وصل بشم دوباره انواع و اقسام ارور داد ارور 673 ارور691 و... دوباره وصل شدم با هزار زحمت بازم تلفن زنگ خورد قطع شد امروز کلافم کرد اعصابم و به هم ريخت تماس ميگيرم با شرکتي که ازش اينترنت پر سرعت گرفتم منشي با خونسردي تمام ميگه بايد بيان براتون وصل کنند الان خط شما داره شارجش انجام ميشه و شما نميتوني استفاده کني و اين به ضرر شما هست.ميگم من وصل ميشم اگر مودم نصب نشده بود که وصل نميشدم اشکال از جاي ديگه هست باز با همون حالت ميگه من نمي دونم بايد بيان براتون نصب کنند و تحويلتون بدن والا شارجتون بدون استفاده سوخت ميشه ديگه دارم کلافه ميشم اعصابم داغون شده خواهشا کسي هست که اطلاع کافي از اين مودم در پيت آزتک aztech داشته باشه که بتونم از اين اينترنت در پيتي که به ريشمون مي بندند استفاده کنم منتظر جوابتون هستم و مرتب سر مي زنم تا بتونم مشکلم و برطرف کنم ممنون ميشم راهنماييم کنيد

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

مودم های وایرلس زیر قیمتشون بین 80 تا 105 هزارتومان می باشد

tp-link
    link sys
    smc
    asus
    us robotic

شما ببین شرکتی که ازش می خواهی بگیری کدام را پشتیبانی می کنه

حالا بهترین اینا کدومه؟؟با قیمت
    من باید تا شنبه حتما یک مودم وایرلس داری بگیرم که با بیشتر isp ها سازگار باشه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

حالا بهترین اینا کدومه؟؟با قیمت
    من باید تا شنبه حتما یک مودم وایرلس داری بگیرم که با بیشتر isp ها سازگار باشه
    به نظر من به ترتیب:
    link sys که فکر کنم قیمتش هم از همه بیشتر باشه!
    asus اکثر شرکتها ساپورتش می کنند البته فکر کنم بجز پارس انلاین!
    us robotic
    smc
    tp-link
    نگفتی برای کدام شرکت می خواهی! از شرکت بپرس ببین ساپورت می کنند!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

با درود .دوست عزيز الان براي مدتي هم روزانه وصل شدم ولي تلفن خونه زنگ خورد و برداشتم قطع شد وقتي خواستم وصل بشم دوباره انواع و اقسام ارور داد ارور 673 ارور691 و... دوباره وصل شدم با هزار زحمت بازم تلفن زنگ خورد قطع شد امروز کلافم کرد اعصابم و به هم ريخت تماس ميگيرم با شرکتي که ازش اينترنت پر سرعت گرفتم منشي با خونسردي تمام ميگه بايد بيان براتون وصل کنند الان خط شما داره شارجش انجام ميشه و شما نميتوني استفاده کني و اين به ضرر شما هست.ميگم من وصل ميشم اگر مودم نصب نشده بود که وصل نميشدم اشکال از جاي ديگه هست باز با همون حالت ميگه من نمي دونم بايد بيان براتون نصب کنند و تحويلتون بدن والا شارجتون بدون استفاده سوخت ميشه ديگه دارم کلافه ميشم اعصابم داغون شده خواهشا کسي هست که اطلاع کافي از اين مودم در پيت آزتک aztech داشته باشه که بتونم از اين اينترنت در پيتي که به ريشمون مي بندند استفاده کنم منتظر جوابتون هستم و مرتب سر مي زنم تا بتونم مشکلم و برطرف کنم ممنون ميشم راهنماييم کنيد
    سلام
    من هم از همین مودم دارم البته 4 5 ماهی داده بودم دست دوستم که امروز اورد بهم داد
    اون مشکل که وقتی تلفن زنگ می خوره قطع میشی به خاطر این هست که یا اسپلیتر قبل همه تلفن یا فکس ها نگذاشتی یا اسپلیتر قبل از مودم نیاز داری یا خط نویز داره!
    عجب شرکتی هست که پشتیبانی درست حسابی نداره
    شما vpi , vci مودم را درست وارد کردی بیشتر شرکتها vpi 0 , vci 35 هست! اگه دقیق اطلاع نداری از شرکت بپرس!
    شما از این جا راهنمای نصب یکی از مودم ها را بگیر و دوبار مودم را تنطیم کن!(البته راهنمای نصب آزتک را نداره ولی روش کار تقریبا یکی هست!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه بازم مشکل حل نشد بگو تا بررسی کنیم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    من ديروز adsl ام وصل شد.
    اما ي مشكلي دارم.256 گرفتم.اما سرعتم روي 17-18 معمولا.
    مودممو روي bridge تنظيم كردم.category روي ubr withoyr pcr گذاشتم.
    كانكشنمم ساختم اما روي كانكشنم نوشته PPPoE.نميدونم چه جوري بايد كانكشن bridge بسازم.
    چيكار بايد بكنم؟

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

با سلام

مودم: Billon /Bipac 5210s

از موقعی که ویندوز SP3 2008 را نصب کردم دیگه مودم درست کار نمی کنه

اگه tcp/ip روی obtin باشه Local Area Connection هی قطع و وصل میشه

اگه بزارم روی 192.168.1.1 اون موقعه Local Area Connection وصل میشه اما دیگه لینترنت نمی ره و ارور 678 میده

لطفن راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام.
    من ديروز adsl ام وصل شد.
    اما ي مشكلي دارم.256 گرفتم.اما سرعتم روي 17-18 معمولا.
    مودممو روي bridge تنظيم كردم.category روي ubr withoyr pcr گذاشتم.
    كانكشنمم ساختم اما روي كانكشنم نوشته PPPoE.نميدونم چه جوري بايد كانكشن bridge بسازم.
    چيكار بايد بكنم؟
    کانکشن که درست هست!
    سرعت 256 باید حدود32 باشه!از دوستانی که از اون شرکت سرویس دارن بپرس ببین سرعتشون چنده! شاید هم به خاطر ترافیک مرکز شما هست!
    شما زنگ بزن پشتیبانی ببین چی میگه!
    با سلام

مودم: Billon /Bipac 5210s

از موقعی که ویندوز SP3 2008 را نصب کردم دیگه مودم درست کار نمی کنه

اگه tcp/ip روی obtin باشه Local Area Connection هی قطع و وصل میشه

اگه بزارم روی 192.168.1.1 اون موقعه Local Area Connection وصل میشه اما دیگه لینترنت نمی ره و ارور 678 میده

لطفن راهنمایی کنید
    شما توی run تایپ کن cmd بعد توی پنجره ای که باز میشه ipconfig تایپ کن و enter را بزن بعد یکسری ای پی میده که باید ای پی را وارد کنی توی قسمت tcp/ip کارت شبکه(Local Area Connection ) ای پی های dns هم از شرکت بگیر!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

10 نحوه عملکرد تکنولوژی adsl

سلام دوستان
    چون بسیاری از سوالات عزیزان با دونستن نحوه عملکرد ADSL رفع میشه ، یه شمای کلی ازش گذاشتم . فکر کنم دیدگاه خوبی بهتون بده. منکه 5 سال پیش کلی حال کردم.

بررسی نحوه عملکرد ADSL :
    سطح مقطع سیم تلفن رو از روبرو بشکل زیر درنظر بگیرین و فرض کنید سیگنال های فرکانس پایین( مثل صدا در تلفن و اطلاعات در فکس ) از قسمت پایینی سیم بر ای جابجایی استفاده میکنن .

سیگنال های حاوی اطلاعات اینترنت Dialup ( که توسط مودم های معمولی تولید و روی سیم ارسال میشن ) هم از نوع فرکانس پایین هستن و برای جابجایی از همین قسمت سیم استفاده میکنن. به همین دلیله که وقتی با Dialup به اینترنت وصل هستین ، اون صدای گوش خراش رو از گوشی تلفن میشنوین و دیگه نمیتونید با جایی تماس بگیرین! درحالیکه نصف سیم ، آزاد رها شده

برای استفاده بهینه ، مطابق شکل زیر ، سیگنال های فرکانس بالا ( مثل ADSL ) از همین قسمت آزاد ( فوقانی ) سیم استفاده میکنن . پس به راحتی میشه هم به نت وصل بود و هم با تلفن تماس داشت یا فکس ارسال کرد

البته بحث فرکانس ها و نحوه انتقال باندهای فرکانسی مختلف در امتداد سیم به این هلویی هم نیست.
    ( قابل توجه دوستان الکترونیک ( مخلصیم ) - الکترونیک 3 - تحلیل فرکانس بالا و ف_لتر های بالاگذر و پایین گذر )
    نویز :

حالا اگه بخاطر مشکلات مخابرات یا سیم کشی خونه یا ..... این سیگنال ها وارد حیطه هم بشن نویز بوجود میآد. که این نویز در تلفن بصورت خش خش و در اینترنت بصورت قطع شدن(DC ) دیده میشه. برای حل این مشکل هم همونطور که همه میدونید باید از Splitter استفاده کنین تا به تلفن و فکس فقط و فقط سیگنال های فرکانس پایین رو تحویل بده.

توجه به این نکته ضروریه که splitter هیچ کاری برای مودم اجام نمیده و فقط نویز خط رو برای تلفن حذف میکنه.
    پس اسپیلیتر سه تا سوکت داره :
    1- ورودی ( خط تلفن ) : که شامل تمام فرکانس هاست .
    2- یه خروجی : برای فرکانس های بالا که به مودم وصل میشه . ( ف_لتر بالاگذر)
    3- یه خروجی : برای فرکانس های پایین که به تلفن و فکس وصل میشه . ( ف_لتر پایین گذر )

روش های کارگذاشتن Splitter

1- برای هر تلفن یا فکس و همچنین خود مودم بطور مجزا یه splitter بذارین. ( بهترین روش کاهش نویز )

2- اسپیلیتر رو در ابتدای ورودی نصب کنید و خروجی فرکانس پایین ( تلفن ) رو به خط اصلی تلفن تون متصل کنید . اینجوری فقط سیگنال فرکانس پایین وارد شبکه سیم کشی داخلی میشه و دیگه لازم نیست واسه هر تلفن یه Splitter بذارین ولی باید از خروجی فرکانس بالای Splitter یه سیم بطور مستقیم ببرید واسه مودم .
    البته توجه داشته باشید که چنین سیم بلندی خودش عامل نویز خواهد بود !

یا حق . . .
    Last edited by a6l3i; 09-09-2010 at 14:12.

12. 4 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •