در قسمت غیر پزشکی فقط میتونی از یکی از رشته ها انتخاب رشته کنی.یعنی باید همه رشته هات یا از تجربی یا ریاضی یا انسانی و یا زبان باشن.
شما که انتخابهای غیر پزشکیتو از تو رشته تجربی انتخاب کردی دیگه نمیتونی تو آزمون ریاضی شرکت کنی.
در قسمت غیر پزشکی فقط میتونی از یکی از رشته ها انتخاب رشته کنی.یعنی باید همه رشته هات یا از تجربی یا ریاضی یا انسانی و یا زبان باشن.
شما که انتخابهای غیر پزشکیتو از تو رشته تجربی انتخاب کردی دیگه نمیتونی تو آزمون ریاضی شرکت کنی.
baaaaaaaaaaaah
سلام
همه یاران همدرد اینجا جمند
من که فقط گاج رو دیدم بد نیست .منم قانعم .واسه املا من كلك دارم خوبه همرو جمع كرده يه جا مثل تاريخ ادبيات
آقا علامه املا هم هسین
اگه همه تستا کانون و سنجشا درس جواب میدین
خدا وکیلی سره جلسه هی به خدتون شک کنین
لا مصب از 4/5 تا تست املا من 2تا غلط زدم و .... به ادبیاتم
نمی تونی رشته ریاضی شرکت کنی
چون فقط میشه از غیر پزشکی یکی از مجموعه ها رو انتخاب کنی ((ریاضی, تجربی, انسانی, زبان و هنر))
سلام
دوستان ایا درس 30 ادبیات فارسی پیش 2 (سهراب سپهری) حذف کنکور هست؟؟؟
کلا اگه لغت بلد باشی نصف بیشتر سوالارو میتونی حل کنی ولی بعضی از لغت هارو تا حالا ندیدی. همیشه تو کنکور یه لغت هایی میارن که نا آشناس.من کنکور زبان اختصاصی دادم و توی سوالای زبان عمومی یه کلماتی بود که اگه زبان اختصاصی نخونده بودم عمرا نمی تونستم جواب بدم.پس ریسک نکن گرامر رو هم حتما بخون که اگه نتونستی همه تست های لغت رو بزنی با گرامر درصدت رو ببری بالا![]()
انتشارات شبقره هم یه کتاب جمع و جور داره به اسم املای کنکور که خوبه
درس30: صدای پای آب ، از «چشمها را باید شست، جور دیگر ...»، و صفحه 206 و 207
حذف
سلام بر همگی.
کسی تمام درسها را تمام کرده؟
کی میخواهین تمام درسها را تمام کنین؟
والا تماما که نه.البته عمومی ها تقریبا اره ولی اختصاصی نه.
بقیه چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)