یه دلیلش اینه که شما باقی بازی رو با سرعت 2 برابر می بینی، و این تاثیر ذهنی می ذاره و خطای دید ایجاد می کنه و آدم احساس می کنه که بازی کنده. ولی صرف نظر از این، بازیکنا هم تو تیمای ضعیف تر کمی کند و ضعیف هستن.
یه دلیلش اینه که شما باقی بازی رو با سرعت 2 برابر می بینی، و این تاثیر ذهنی می ذاره و خطای دید ایجاد می کنه و آدم احساس می کنه که بازی کنده. ولی صرف نظر از این، بازیکنا هم تو تیمای ضعیف تر کمی کند و ضعیف هستن.
جواب مارو برای سر زدن و یارگیری کسی نداد؟؟؟/؟؟در ضمن فکر کنم مثل همیشه میزان خنگی بازیکنان در بازیهای بالاتر و سخت تر کمتر بشه و هر چی لیگ به جای حساس و باریکتر بکشه بازیها حرفه ای تر و بازیکنها سخت گیر تر و سخت جونتر میشن!همیشه تو pes اینجوری بوده توی این 2 یا 3 سال گذشته!
سلام دوستان
من بازی رو از شرکت et game گرفتم در قسمت become a legend بعد بازی 12 یهو میپره بیرون از بازی رفتم با نسخه easy setup عوض کردم بازم همین مشکل رو داره در ضمن هیچکدوماشونن crack اصلا نداشتند .
خواهشن کمکم کنید .البته این چندمین پستی هست که میزنم و هیچ جوابی از دوستان نگرفتم.لطفا راهنماییم کنید.
دوستان یعنی کسی نیست جواب سوال منو بده؟
سلام دوستان
بابت تاخیر در انتقال تاپیک به صفحه اصلی پوزش میخوام. بنده چند روزی سخت مریض بودم و به علاوه هارد سیستم هم خراب شده بود!! به هر حال شرمنده به خاطر این تاخیر و اینکه کاملا سهوی بود و امیدوارم بنده رو ببخشید.
موفق و گیمر باشید...
کاملا تکذیب میشه
من که همچین چیزی ندیدم و به راحتی دفاع می کنم
باید اصولی بازی کرد....نمی خوام کلاس بذارم ولی باید توی حرکات تیمی دقت کرد
دوستانی هم که با کونامی مشکل دارن برن فیفا بازی کنن
عشق است pes 2009![]()
دوستان یه سوال
سیستم من اینه:
رم 1 گیگ
cpu 3.2
کارت گرافیک geforce 7300 se
موقعی که روی high بازی میکنم سرعت بازی یه کم پایینه. آیا مشکل از رم هستش؟ رم 2 گیگ بگیرم مشکل حل میشه؟![]()
من همیشه گفتم برای بازی Pes از رم 2 گیگ استفاده کنید
اینطوری خیلی بهتر...رم کم نمیارید
فکر کنم دلیلش همین رم باشه
نسخه جدید کیت سرور 8.0.5
تازه دوشنبه 29/7/1387 منتشر شده
----------
8 تا کفش از نایک
-------------------
کیت جدید آرسنال
چون که p30world , لینک اینها رو ناقص نشون میده
هرکی خواست از این سایت برداره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط balloon
اگه ميخواهيد بازيكن شما در becomealegend قدرتش بيشتر بشه و حرفه اي تر بشه از اين فايل كه آدرس دانلودش در پايين درج شده استفاده كنيد.
+فقط از زيپ درش بياريد و در محل آپشن فايل بازي قرارش بديد و بازش كنيد و fix را بزنيد. همين.
http://www.filejumbo.com/Download/03AD7A6879767E7B
کسی جواب ما رو نداد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!دوست عزیز Balloon جان من این رو همونطوری که گفتم انجام دادم اما بازیکنم قوی تر نشده!!! باید دقیقا چی کار کنم؟؟
![]()
بچه ها برای شماهم گاهی این گزارشگره گیر میکنه؟؟
یه کلمه رو هی تکرار میکنه انگار زبونش گیر کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)