تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 263 از 2550 اولاول ... 1632132532592602612622632642652662672733133637631263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    1-این" IP Valid ديناميک" که تو همارا نوشته یعنی چی؟یعنی آی پی مون ثابته یا نه؟مشترکه یا فقط واسه یکی هست؟
    2-میشه بگین که همارا از پ.ر.و.ک.س.ی واسه وصل شدن استفاده میکنه یا نه؟تو کارتهای اینترنتش که
    از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده میکنه و باعث گیر دادن بعضی سایتها میشه که طبق قوانینشون نباید از پرکسی استفاده کرد
    این سایته خوبیه واسه مطلع شدن از قضیه ایی که بالا گفتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه استفاده کنه میشه بگین کدوم ها از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده نمیکنند تا اونا رو امتحان کنیم!!!
    3-مودم خوب از D-link چی سراغ دارین که Wi-Fi رو هم پشتیبانی کنه؟در حدود 40-50 تومن!
    ممنون
    Last edited by منم; 02-06-2009 at 06:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    1-این" IP Valid ديناميک" که تو همارا نوشته یعنی چی؟یعنی آی پی مون ثابته یا نه؟مشترکه یا فقط واسه یکی هست؟
    2-میشه بگین که همارا از پ.ر.و.ک.س.ی واسه وصل شدن استفاده میکنه یا نه؟تو کارتهای اینترنتش که
    از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده میکنه و باعث گیر دادن بعضی سایتها میشه که طبق قوانینشون نباید از پرکسی استفاده کرد
    این سایته خوبیه واسه مطلع شدن از قضیه ایی که بالا گفتم:

کد:
    اگه استفاده کنه میشه بگین کدوم ها از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده نمیکنند تا اونا رو امتحان کنیم!!!
    3-مودم خوب از D-link چی سراغ دارین که Wi-Fi رو هم پشتیبانی کنه؟در حدود 40-50 تومن!
    ممنون
    با سلام
    دوست عزيز
    1- IP Valid يعني اينكه از آي پي استفاده مي كند كه ثبت شده است و كل دنيا آن را مي شناسند ولي در موقع قطع و وصل كردن عوض مي شود.
    2- بله از پ.ر.و.ك.س.ي استفاده مي كند و كل شركتها هم استفاده مي كنند و تقريبا يكسان هستند چون اين اتفاق از طرف مخابرات هست.
    3- Dlink مودم خوبي هست ولي با شرايطي كه شما فرموديد اين قيمت نمي باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام ضمن تشکر برای پاسختان
    شما مطمئنی که همه شون از پ.ر.و.ك.س.ي استفاده میکنند و اجباریه؟حتی شاتل؟؟!!!!
    آخه نمیشه اونوقت که!!!! سایتهای درست و حسابی استفاده از پ.ر.و.ك.س.ي رو ممنوع کرده اند و الان
    اکانتهای من دچار مشکل شدند
    شما خودت از چی استفاده میکنی ؟تو اون سایتی که گفته بودم تست کردی باید
    بعد رفتن به اون سایت در پایین صفحه روی گزینه ip_tracer کلیک کنی تا اطلاعات بیشتری رو بهت بده یا
    اصلا مستقیما به لینک زیر برین:
    کد:
    خواهشا واسم خیلی مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام ضمن تشکر برای پاسختان
    شما مطمئنی که همه شون از پ.ر.و.ك.س.ي استفاده میکنند و اجباریه؟حتی شاتل؟؟!!!!
    آخه نمیشه اونوقت که!!!! سایتهای درست و حسابی استفاده از پ.ر.و.ك.س.ي رو ممنوع کرده اند و الان
    اکانتهای من دچار مشکل شدند
    شما خودت از چی استفاده میکنی ؟تو اون سایتی که گفته بودم تست کردی باید
    بعد رفتن به اون سایت در پایین صفحه روی گزینه ip_tracer کلیک کنی تا اطلاعات بیشتری رو بهت بده یا
    اصلا مستقیما به لینک زیر برین:
    کد:
    خواهشا واسم خیلی مهمه
    سلام دوست عزيز
    بنده از پارس استفاده مي كنم من تست كردم ولي متاسفانه متوجه نشدم منظور شما چي هست
    ولي بدون هيچ مشكلي اين لينكي كه فرموديد را باز كرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] IP address location & more: My IP address [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: 91.98.84.93 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] My IP country code: IR My IP address country: Iran, Islamic Republic of My IP address state: Esfahan My IP address city: Tehran My IP address latitude: 32.7026 My IP address longitude: 51.1537 My ISP [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Pars Online My Proxy: None / Highly Anonymous [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Organization: Pool for broadband customers Host of my IP: [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: 91.98.84.93.parsonline.net [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Local time in Iran, Islamic Republic of: 2009-06-09 15:50

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برای بیدار کردن تاپیک !

البته وقتی وی & پی ان کانکت بوده تست گرفتم برای همین پینگ زیاد شده معمولا حدود 60 هست.

راستی از سرویسهای جدید چه خبر کسی از دوستان سرویس یک مگ همارا داره ؟

سرعت دانلود چطوریاس ؟

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی از دوستان که از اکو 128 یک ماهه استفاده میکنند میشه بگن مبلغ پیش فاکتورشون چنده؟؟؟

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

سلام

دوستان ديروز اينترنت من از ساعت 2 بعد از ظهر تا 12 شب كه بيدار بودم قطع بود،سرويس من از شركت همارا هست
    دوستان ديگه وضعيتشون چطور بود؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه jims band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    54616272697A باید تبدیلش کنی !!!

پيش فرض

سلام . من میخوام یه اینترنت درست حسابی بخرم . سرعت برام خیلی مهمه و اینکه بازی در نیاره یعنی قطع نشه بنظرتون چی بخرم بهتره ؟

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

آقا نخونده . من از اول از ماکس استفاده میکنم . سرویس دهیش عالیه . اکیدا" به افرادی که دانلودی هستند مثل خودم ماکس نت انتخاب خوبی میتونه باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام جیران لار من ماکس نت دن خط آلمیشام تقریبا بیر آی دور آما هئچ راضی دییلم هروقت راپیدشیر دن بیر فایل ایستیورم دانلود ایلیم ارور وریر دیور سنون آی پی آدرسون درحال دانلود دیر. بعضی سایت لارا دا گئدنده بیر خطا وئریر عنوانی network error (tcp error) دیر.128 دیر سرعتی چندان پیس دییل.

11. این کاربر از shafag58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •