تو قسمت N-Gage مخاطبت منم...
اين لينكي كه بهت دادم فايل ريپك شده همون قبلي هست...براي گوشي هايي كه با انگيج سازگار نيستند مچ شده..
ميتوني شاد باشي![]()
تو قسمت N-Gage مخاطبت منم...
اين لينكي كه بهت دادم فايل ريپك شده همون قبلي هست...براي گوشي هايي كه با انگيج سازگار نيستند مچ شده..
ميتوني شاد باشي![]()
امروز بنده 7-8 تا تشکر به Legend بدهکارم ... نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم ...
مرسی
جواب داد ... و مثل همیشه تووووووووووپ !!!
من نصب کردم ولب eror eker exe رو میده
Last edited by djgr8; 02-02-2009 at 19:23.
آره انگار خيلي كمكت كردم..بهت ساخته...يكم بگرد خب..تو آموزش نوشته بودم:
ضمنا" از اين به بعد سعي كن 2 تا پست پشت سر هم ندي..همونو ميتوني ويرايش كني...گام دوم :
بعد از دانلود بازي و خارج كردن از حالت فشرده (rar) فايل بازي ngage. هست اون رو مستقيما" به e:/n-gage منتقل كنيد...
شاد باشي![]()
آقا ما خیلی وقته اینجا نیومده هنوز هم که هنوزه خبری از کامل اجرا کردن بازی های ان گیج بر روی گوشی های 9.3 نیومده؟
اوکی ...دیگه تکرار نمیشه ....ضمنا" از اين به بعد سعي كن 2 تا پست پشت سر هم ندي..همونو ميتوني ويرايش كني...
عزیز من هر بازی نصب مبکنم چه کرک شده و چه تریال ... ارور ekern3 میده و بازی اجرا نمیشه
نه هنوز ..... فعلا" بازیهای کرک شده با گوشیهای fp2 مشکل دارن ......
سلام
میشه یکی به من بگه با این روش میشه بازی های کرک شده BinPDA رو نصب کرد.
من کلاینت رپیک شده انگیج رو با موفقیت نصب کردم ولی موقع نصب بازی ها خود به خود انگیج رو می بنده.
سلام. یه سوال داشتم: من وقتی می خوام N-Gage 1.10 build رو رو 5700 نصب کنم، پیغام file currpet میده. چی کار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام. ببخشید من تو قسمت نصب کلاینت ( اجرا کننده) مشکل دارم. یعنی موقع نصب پیغام file corrupted میده. کسی از دوستان هست که منو راهنمایی کنه؟ ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)