بابا راست میگه امین دیگه شما همش داری الکی الکی وبیخود از گوشی ایرادای نادرست میگیری ....پیش گفتار) اولا شرط ارسال پست رعایت ادب است !!!!مطمئن باش اگه جای دیگه ای بود اینطور جواب نمیگرفتی از من !!!
1) اگه مسئله سیمبیان نبود از 6630 هم تعریف نمیکردم !
2) مثل اینکه چشماتون یا سوادتون مشکل داره ، گفتم k750 مال داداشم بود و حرفی از مزیت اون گوشی زده نشد !![]()
میشه لطف کنی بگی با کدوم گوشی از ان 82 بهتر باشه حال میکنی من همونو واست بگیرم.؟؟؟؟؟؟
اینقدر دوست داشتم گوشیه دیگه ای دست میگرفتید اونوقت گریه میکردین که ان 82 چه نعمتی بود....
اون قضیه ی ان گیج هم رفیق من شما قبل از اپ باید تحقیق میکردین چون ریسک بزرگی بود ..........
تازه اگه صبر کنی اینم هک میشه بابا این که عیب گوشی نیست عیب فریمور هست.....
تازه 6630 کجا 82 کجا؟؟؟!!!!
ببین 400 تومنم میدی ...قبل از اینکه بخرمش خیلی تحقیق کردم ولی چه فایده ای هیچ کسی نگفت که نسبت به این پولش هیچ کاره خاصی نمی کنه
1. شتاب سنج داره...
2.چیپ گرافیکی داره(البته شما نمیفهمید شاید...ولی واقعا شاهکاره..)که 96 و85 و79 ندارن.....
3.سی پی یو دو هسته ای که هیچکدوم از گوشیهای جدید تو خوابم نمیبینن....
4.بهترین وبهترین 5 مگایی دنیا عزیز میفهمی ینی چی؟؟؟؟؟؟؟
5.ان گیج اجرا میکنه روون تر از هر گوشیی...
6.صدا با کیفیت وبلندیشم در حد نیاز هست...
7.از همه گوشیها بهتره...
8. ساپورت مموری تا هرچی که بیاد
میتونی بری 500 تومن بدی یه 8 گیگ بخری اونم همین اامکاناتو داره منتها بدون مموری بی اندازه وچیزای دیگه حالا خودتون بگید ان 82 بهتره یا 8 گیگ نسبت به پولاشون؟؟؟؟
اقایون محترم نباید انتظار یه لپ تاب رو از گوشیتون داشته باتشید در حالی که ان 82 از لب تاب هیچ کمی نداره......
اگه مشکل دارید من خریدارشو سراغ دارم .....
من خودمم کا750 داشتم کجای صدای اون عجوبه به ان 82 نزدیکه؟؟؟کیفیتش ؟؟؟؟؟؟از نظر صدا هم بنظرم تفاوت چندانی ندارن و گوشی هایی مثل k750 صداشون به مراتب بیشتر از n82 ه ! اونم بطور محسوس!!! (چه اسپیکر - چه هدفونی)