تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 521 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

پیش گفتار) اولا شرط ارسال پست رعایت ادب است !!!!مطمئن باش اگه جای دیگه ای بود اینطور جواب نمیگرفتی از من !!!

1) اگه مسئله سیمبیان نبود از 6630 هم تعریف نمیکردم !

2) مثل اینکه چشماتون یا سوادتون مشکل داره ، گفتم k750 مال داداشم بود و حرفی از مزیت اون گوشی زده نشد !
    بابا راست میگه امین دیگه شما همش داری الکی الکی وبیخود از گوشی ایرادای نادرست میگیری ....
    میشه لطف کنی بگی با کدوم گوشی از ان 82 بهتر باشه حال میکنی من همونو واست بگیرم.؟؟؟؟؟؟
    اینقدر دوست داشتم گوشیه دیگه ای دست میگرفتید اونوقت گریه میکردین که ان 82 چه نعمتی بود....
    اون قضیه ی ان گیج هم رفیق من شما قبل از اپ باید تحقیق میکردین چون ریسک بزرگی بود ..........
    تازه اگه صبر کنی اینم هک میشه بابا این که عیب گوشی نیست عیب فریمور هست.....
    تازه 6630 کجا 82 کجا؟؟؟!!!!
    قبل از اینکه بخرمش خیلی تحقیق کردم ولی چه فایده ای هیچ کسی نگفت که نسبت به این پولش هیچ کاره خاصی نمی کنه
    ببین 400 تومنم میدی ...
    1. شتاب سنج داره...
    2.چیپ گرافیکی داره(البته شما نمیفهمید شاید...ولی واقعا شاهکاره..)که 96 و85 و79 ندارن.....
    3.سی پی یو دو هسته ای که هیچکدوم از گوشیهای جدید تو خوابم نمیبینن....
    4.بهترین وبهترین 5 مگایی دنیا عزیز میفهمی ینی چی؟؟؟؟؟؟؟
    5.ان گیج اجرا میکنه روون تر از هر گوشیی...
    6.صدا با کیفیت وبلندیشم در حد نیاز هست...
    7.از همه گوشیها بهتره...
    8. ساپورت مموری تا هرچی که بیاد

میتونی بری 500 تومن بدی یه 8 گیگ بخری اونم همین اامکاناتو داره منتها بدون مموری بی اندازه وچیزای دیگه حالا خودتون بگید ان 82 بهتره یا 8 گیگ نسبت به پولاشون؟؟؟؟
    اقایون محترم نباید انتظار یه لپ تاب رو از گوشیتون داشته باتشید در حالی که ان 82 از لب تاب هیچ کمی نداره......
    اگه مشکل دارید من خریدارشو سراغ دارم .....
    از نظر صدا هم بنظرم تفاوت چندانی ندارن و گوشی هایی مثل k750 صداشون به مراتب بیشتر از n82 ه ! اونم بطور محسوس!!! (چه اسپیکر - چه هدفونی)
    من خودمم کا750 داشتم کجای صدای اون عجوبه به ان 82 نزدیکه؟؟؟کیفیتش ؟؟؟؟؟؟
    Last edited by prince72; 30-11-2008 at 23:41.

2. 3 کاربر از prince72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

n82 يه مشكلاتي داره . . .
    كه بيشتر به نحوه ي طراحي كيبوردش مربوط ميشه . صداش هم خيلي قوي نيست كه به نظر من حسنشه چون قبلا" يه 3250 داشتم كه صداي بيش از حد بلندش جيگرمو خون كرده بود . از بقيه لحاظ تكه نسبت به حتي 8 گيگ .
    ولي هر قدر هم كه بدبين باشم 6630 رو با n82 مقايسه نميكنم . . .
    خداييش بي انصافيه محضه .

4. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

8

جدا " لطف کن کاربرد شتاب سنج و بگو ما هم ازش استفاده کنیم ! البته کاربرد (auto rotate) اش رو فعلا داریم استفاده میکنیم !

2.چیپ گرافیکی داره که 96 و85 و79 ندارن.....
    3.سی پی یو دو هسته ای که هیچکدوم از گوشیهای جدید تو خوابم نمیبینن....
    8. ساپورت مموری تا هرچی که بیاد
    این 3 تا رو میشه با معرفی منبع بگی و ما رو خوشحال کنی ؟ اتفاقا هنوز تو کف ه اینام !

4.بهترین وبهترین 5 مگایی دنیا عزیز میفهمی ینی چی؟؟؟؟؟؟؟
    من شخصا دوربین بقیه رو تست نکردم ولی اینو شنیدم که بهترینه ! و کلا به دوربین نوکیا ایمان دارم !

5.ان گیج اجرا میکنه روون تر از هر گوشیی...
    [/quote]
    انشاالله بعد هک شدن فریمور 30 ما هم تجریبه کنیم و حالشو ببریم ! البته امیدوارم زودتر هک شه !

میتونی بری 500 تومن بدی یه 8 گیگ بخری اونم همین اامکاناتو داره منتها بدون مموری بی اندازه وچیزای دیگه !
    اتفاقا با مدنظر گرفتن همین فاکتور مموری اینو به 95 ترجیح دادم وگرنه من عاشق صفحه بزرگ n95 بودم !

اون قضیه ی ان گیج هم رفیق من شما قبل از اپ باید تحقیق میکردین چون ریسک بزرگی بود ..........
    بابا ؛ من که خودم آݐگرید نکردم ! خریدم خودش این فریمور روش نصب بود !

در کل قصد من ایراد گرفتن نبود ! کی آخه ݐول میده موبایل میگیره بعد هی ازش ایراد میگیره ؟ قصدم فقط یافتن راهی برای حل مشکلاتم بود !

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

10

پیش گفتار) اولا شرط ارسال پست رعایت ادب است !!!!مطمئن باش اگه جای دیگه ای بود اینطور جواب نمیگرفتی از من !!!

1) اگه مسئله سیمبیان نبود از 6630 هم تعریف نمیکردم !

2) مثل اینکه چشماتون یا سوادتون مشکل داره ، گفتم k750 مال داداشم بود و حرفی از مزیت اون گوشی زده نشد !

3) پروفسور ! این من نیستم که فقط تو هک گوشی با فریمور 30 گیر کردم و این مشکل همگانی است ! (اینو کاربرای خبره و قدیمی سایت بارها و بارها تاکید و تاییدکردن (چند تا پست بالاتر هست میتونی ببینی))
    نکنه شما این موضوع رو حل کردی ؟ فکر کنم اصلا تو باغ نیستی یا ... !
    ( در ضمن اینکه مشکل یاد شده با فریمور فوق است و من مشکلی با هک گوشی فریمور پایینتر نداشتم ؛
    هر چند؛ هک گوشی و ریختن gps و ... اصلا در مقابل برنامه نویسی که عمریه کار منه ؛ فکر نمیکنم اصلا اسمشو بشه گذاشت کار که بهش ظاهرا" شما مینازی !!! البته در اون مورد هم ادعایی ندارم )

4) نکته ای که در آخر پست تون بهش اشاره کردی جزء پیشرفتهای gps است و نه نوکیا !!!
    حالا چرا دعوا!همدیگه رو ببوسید!اول اینکه من حواسم نبود که شما فریم ویر 30 ریختید!نبایستی این کار رو میکردید با اینکه میدونستید هک شدنی نیست!دوم اینکه تو تعریفاتتون داشتید ان82 رو میکوبیدید کا750 رو میبردید بالا!کمی دیگه ادامه میدادید میگفتید دوربین کایدالله (کا750)از ان82 بهتره!!!!!!سوم اینکه من نگفتم تکنولوژی نوکیا برا اون قابلیت نشون دادن مکان عکس گرفته شده هست!من گفتم اولین بار بود که از این قابلیت استفاده ی عملی کردم/!!!و در اخر اینکه مگه حاجی بده که ناراحت شدید که گفتمتون حاجی؟؟؟در اخر اگه کدورتی پیش اومد من معذرت!
    یه چیز دیگه حاجی(!!!!)من هم لیسانس نرم افزار کامپیوتر میخونم پس همدردم با شما!تا اینجای کارش هم فقط فهمیدم که include<stdio.h و اون conio.h ثابت هستند!!!از بقیه اش چیزی حالیم نشده!!پس ادعایی ندارم!!!یه چیز دیگه من هم متولد 2006 در این فروم هستم که بنا به دلایلی ای دی 3000 پستی قبلیم رو بن کردن!نکات ریز رو باید گفت چه با لگد چه با مشت!!!!!
    Last edited by YAMAHA-FZ16; 01-12-2008 at 01:33.

7. 2 کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جدا " لطف کن کاربرد شتاب سنج و بگو ما هم ازش استفاده کنیم ! البته کاربرد (auto rotate) اش رو فعلا داریم استفاده میکنیم !
    با اين وسيله يه سري فانكشن ها رو ميتوني با تكان دادن گوشي داشته باشي . مثلا" بعضي بازي ها( مثل marble maze ) و نرم افزار ها از اين قابليت استفاده ميكنن كه تعدادشون هم كم نيست .
    اتفاقا" بيخود ترين كاربردش همين auto rotate هستش . من كه باهاش سرگيجه ميگرفتم !!! وغير فعالش كردم . البته حتما" در آينده نرم افزار هاي بهتري هم براي استفاده از اين قابليت طراحي خواهد شد .

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

ميتوني تو بخشه برنامه هاي كاربردي و حتي بازي ها تاپيك مخصوص گوشيهاي داراي شتابسنج رو ببيني....

این 3 تا رو میشه با معرفی منبع بگی و ما رو خوشحال کنی ؟ اتفاقا هنوز تو کف ه اینام !
    منبعت من...چون خودم تستش كردم...هم رو N96 هم روي n81 و هم روي N82 ....و فقط روي 82 نتيجه گرفتم...

منبع نوشتاري هم ميخواي برو سايت نوكيا ديگه...

انشاالله بعد هک شدن فریمور 30 ما هم تجریبه کنیم و حالشو ببریم ! البته امیدوارم زودتر هک شه !
    انشالله...منم منتظرم هك شه تا آپديت كنم...

شاد باشي

10. 3 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

14

انشالله...منم منتظرم هك شه تا آپديت كنم...
    سلام
    ببخشيد ، ميشه دقيقا" مزيت هاي فرمور جديد رو نسبت به قبلي بگين ؟ مسلما" اگه مزيتي نداشت اينهمه صحبت در موردش نميشد .
    ممنون .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    ببخشيد ، ميشه دقيقا" مزيت هاي فرمور جديد رو نسبت به قبلي بگين ؟ مسلما" اگه مزيتي نداشت اينهمه صحبت در موردش نميشد .
    ممنون .
    سرعت وصل شدن gps
    كيفيت صدا درهدفون
    و ...

مهمترين دليل واسه من اينه كه بايد درايور دوربين گوشي رو آپديت كنم...چون كيفيتش خيلي كم شده...البته تقصيرخودمه...چون دارم نهايت نهايت استفاده رو ازش ميكنم...هفته پيش 1 گيگ باهاش فيلم گرفتم....
    هندي كمش بود كم مياورد...

چه اشتباهي كردم...

13. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سرعت وصل شدن gps
    كيفيت صدا درهدفون
    و ...

مهمترين دليل واسه من اينه كه بايد درايور دوربين گوشي رو آپديت كنم...چون كيفيتش خيلي كم شده...البته تقصيرخودمه...چون دارم نهايت نهايت استفاده رو ازش ميكنم...هفته پيش 1 گيگ باهاش فيلم گرفتم....
    هندي كمش بود كم مياورد...

چه اشتباهي كردم...
    مگه از دوربین گوشی زیاد استفاده کنی کیفیتش میاد پایین؟؟؟!!!!

خوب دوربین خوب گذاشتن که ادم زیاد استفاده کنه.میشه راجع به این مساله بیشتر توضیح بدید.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

مگه از دوربین گوشی زیاد استفاده کنی کیفیتش میاد پایین؟؟؟!!!!

خوب دوربین خوب گذاشتن که ادم زیاد استفاده کنه.میشه راجع به این مساله بیشتر توضیح بدید.
    شايدم من حساس شدم...ولي احساس ميكنم موقع عكاسي و فيلم برداري سوژه ها يكم ريك ريك ميشن...يعني مثلا" تيز تيز ميشن...يه جورايي شارپنس خيلي بالا....

16. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •