کار نکرد لطفا زور نزنید
.gif)
2بار 100 مگ گرفتم آخرشم همون بود آخه نمی گید ما هم زندگی داریم
.gif)
من هم ابتدا همان ارور شما را دریافت کردم ولی بعد ...
به ترتیب زیر عمل کردم و توانستم از ورژن 1.4.6.00002 به ورژن 1.6.6.002002 و سپس به ورژن 1.7.9.002002
اپدیت کنم
1 - ابتدا کل پوشه Mods و فایل Resource.cfg مربوط به انرا برداشته و به عنوان بک اپ در محل دیگری cut & paste کردم
بهتر است یک بک اپ هم از C:\Documents and Settings\me\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3 جهت احتیاط بگیری
2 - فایل اریجینال TS3 را در C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
به جای فایل کراک شده TS3 کپی کردم
فایل اریجینال را میتوان از این ادرس بگیری
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 - با فایل Sims3_1.6.6.002002_from_1.4.6.00002.rar
از ورژن 1.4.6.00002 به ورژن 1.6.6.002002 اپدیت کردم
ادرس دانلود
کد:
4 - با فایل Sims3_1.7.9.002002_from_1.6.6.002002.rar
از ورژن 1.6.6.002002 به ورژن 1.7.9.002002 اپدیت کردم
ادرس دانلود
کد:
اگر ورزن فعلی شما به غیر از 1.4.6.00002 میباشد در لینک زیر ادرس فایل های اپدیت برای بقیه ورژن ها موجود است
کد:
5 - بعد از اپدیت حالا اگر در موقع بالا امدن بازی از شما درخواست CD کرد دو راه داری که اولی به نظر من بهتر از دومی است
a - استفاده از فایل NRaas_NoCD.package که باید در پوشه Mods کپی شود توصیه میکنم در این مرحله یک پوشه Mods جدید درست کنید و فعلا از پوشه Mods که قبلا بک اپ گرفته اید استفاده نکنید
ادرس دانلود
کد:
مزیت این فایل حجم کم ان و همچنین عدم نیاز به کراک مجدد فایل TS3 است
b - استفاده از فایل کراک که بوسیله ان باید فایل TS3 را مجددا کراک کنی
ادرس دانلود
کد:
Pass : fixbyrzr1911
ادرس دانلود
کد:
در این مرحله یک بار بازی را اجرا کن و وقتی از بالا امدن ان مطمئن شدی ان وقت میتوانی از پوشه Mods که قبلا بک اپ گرفته ای استفاده کنی و انرا سر جای اولش بگذاری. حالا یک بار دیگر بازی را اجرا کن و اگر در بالا امدن بازی مشکلی پیش امد باید بدنبال فایل های ناسازگار با ورژن 1.7.9 در پوشه Mods بگردی و انها را حذف کنی
امیدوارم مشکلتان با این توضیحات حل شود.