آره عزيز با شما هستم
لاستيك فابريكه ؟؟؟(فكر نكنم )
نگا هرچي لاستيك پهنتر بشه اصتحكاك بيشتر ميشه پس فكر كنم تاثير داشته باشه ولي فكر نكنم محصوص باشه وليب فكر كنم هندلينگ به علت اصتحكاك بيشتر لاستيك با زمين بيشتر بشه
چقدر فكر ميكنم![]()
آره عزيز با شما هستم
لاستيك فابريكه ؟؟؟(فكر نكنم )
نگا هرچي لاستيك پهنتر بشه اصتحكاك بيشتر ميشه پس فكر كنم تاثير داشته باشه ولي فكر نكنم محصوص باشه وليب فكر كنم هندلينگ به علت اصتحكاك بيشتر لاستيك با زمين بيشتر بشه
چقدر فكر ميكنم![]()
بابا دمت گرم. پرشیا رو با زانتیا و مزدا 3 مقایسه میکنی؟ مزدا 3 حدود 150 اسب قدرت داره. اگه شتابش از مزدا 3 بهتره یعنی در حد بنز c200. منظورت همین بود؟
نمیدونم چرا مزدا 323 رو نوشتم مزدا 3!!!
ببخشید که اشتباه نوشتم تصحیح میکنم
زانتیا 1800 و elx دقیقا متورشون یکی هست
وزن elx از زانتیا 1800 تقریبا فکر کنم 160 کیلو کمتره
پس باید شتاب بیشتری نسبت به 1800 داشته باشه
agha in gheymate mazda3 migan omade payin alan chande?
سلام دوستان عزیز!
من میخوام بدونم سورن که تمیز باشه ( نه با کارکرد خیلی کم بلکه متوسط) چند میشه پیدا کرد؟ آیا با 13 میلیون میشه؟ با این پول چی میشه پیدا کرد؟ ( گزینه ها: 206 sd بعد سمند lx )
با این پول میتونی یه دونه 206 sd v20 تمیز پیدا کنی
ولی جاها دیگه گفتم اینجا هم میگم
این متور 75 اسبی برای این 206 ضعیفه
سمند lx هم میتونی پیدا کنی ولی سورن بعید میدونم
با سلام و تبريك سال نو ميخواستم از دوستان اهل فن سوال كنم بنده با هشت - نه تومن كدوم ماشينو بخرم بهتره پژو206 -405 سمند ونكته ي مهم واسم اينه كه آيا بعد از عيد خيلي تو سرش ميخوره يا؟...
آخه از طرفي ميگن 206 چون صندوق نداره وبعد عيد قرار بنزين آزاد بشه افت ميكنه ؟..
يه 206 ديدم 83 تيپ2 بي رنگ نقرهاي اما بيمه نداره يعني تا برج 1 بيشتر نداره ميگه9500 رسوندمش به 9100 البته با بيمه بازم واسم 9500 وا ميسته يكي ديگه هم هست 83 تيپ2 با رنگ 8700 گفته تا 8500 جا داره حالا كدومش گزينه ي مناسبيه با توجه به اينكه هردو رو متوريش تاييد كردن شما چي ميگيد ؟؟؟؟
اگه خودروی خانوادگی میخواین
فکر کنم 405 گزینه ی مناسب تری برای شما باشه
فکر کنم با 9 تومن یه دونه 83 - 84 تمیز پیدا کنین شایدم بدون رنگ
کلا اگه من بخوام ماشین بخرم ماشینی رو انتخاب میکنم که تصادف شدید نداشته باشه
ولی اگه یه خورده رنگ داشته باشه به نظرم ایراد نداره
چون باعث افت قیمت میشه
و احتمال اینکه ماشین دست خودم به جایی بخوره زیاده
و من دیگه نگران رنگ شدن ماشین نیستم زیاد
بنظر منم اگه خوانوادگی میخوایی 405 بگیر ولی اگه نه همون 206 که یکیمی رنگ داره البته تصادف شدید نداشته باشه
salam.mikhastam bebinam kharide 1 adad buick model 81 k tolid mahdodam bode... ba ghodrate motore 445 va 375 asbe bokhar... daraye koliyeye lavazem fube khode khodro va hamchenin shamele pelak va karte sokht.aya be ghaymate 3miliyo 500hezar miyarze ya kheyR????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)