آقای جفریان ممنون واقعآ گل کاشتی بابت کلید جدید
آقای جفریان ممنون واقعآ گل کاشتی بابت کلید جدید
بنده از ورژن اینترنت سکوریتی 2012 استفاده مینکم اما key که شما زحمت کشیده بودین گذاشته بودین رو زدم باز هم تا همون 14 آپریل 2012 بیشتر اعتبار نداره درسته؟یا اینکه آویرای من کی جدید قبول نمیکنه؟
نه دوست عزیزشما وارد کنید اون کی بصورت دستی تا 2013 اعتبار داره الان خودم اپدیت استفاده میکنم شما روی کی دبل کلیک کنید ببنید نصب میشه قبول میکنه آنتی ویروستون اگر نشد از خود آویرا کی به برنامه تعریف کنید![]()
ممنون از راهنمایی شما ولی وقتی روش دو بار کلیک میکنم این ارور رو میده و از طریق خود آویرا هم آپدیت میشه ولی تاریخش عوض نمیشه متاسفانه.این هم عکسی از ارورش وقتی روش کلیک میکنم:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by linkinpark20; 25-03-2012 at 08:03.
سلام دوستان
من این انتیویروس رو البته نسخه رایگانش رو بصورت غیر فعال در کنار نورتون استفاده
میکردم در نسخه جدید 2012 باهاش مشکل دارم چون وقتی تیک Real time protection رو بر میدارم
با دو تا تیک یکی rootkit protect و دیگری Shell Extension میمونه حالا من با برداشتن تیک اولی
بقیه رو نصب کردم کنار نورتون ولی با صفحه مرگ ابی رنگ روبرو شدم و کلی دردسر کشیدم
تو سیف مد تا پاکش کردم و مشکل حل شد حالامیخوام بدونم دوستان هم با این مشکل روبرو شدن
یانه توی ویندوز سون64 بیتی ،
ممنونم
باسلام خدمت دوستان
من Avira Premium Security Suite رو بدون فایر وال نصب کردم حلا میخواستم بدونم راهی برای اضافه کردن فایر والش هست؟
روی pc من 2012 avira internet security قانونی هست -میتونم از همین key برای نوت بوک هم استفاده کنم ؟
اخه میبینم دوستان از یک key چندین نفر استفاده میکنن
سلام.
قبلا که از نسخه 8 استفاده میکردم تو بخش Schedule آپدیت اتوماتیک فعال بود.
همه رو غیر فعال کید.
بچه ها من دارم از avira free antivirus استفاده میکنم خواستم ببینم امنیتش از نسخه های دیگشن کمتر هستش یا نه ؟ بهتره چه نسخه ای از اویرا رو نصب کنم ؟
بهترین کاملترین نسخه سری avira internet security 2012 که از لینک پایین مشخصاتی که داره رو میتونید مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)