مثل شکل بالا عمل کن.
فقط فرمت رو KGB انتخاب کن.
البته فشرده کردن در حالت MAXIMUM یکی ، دو ، سه ساعتی طول می کشه ( بستگی به اندازه ی فایل داره و هرشی درجه ی فشردگی کمتر باشه ، زمان کمتری طول می کشه )
فقط مواظب کپی رایت باش !!!
مثل شکل بالا عمل کن.
فقط فرمت رو KGB انتخاب کن.
البته فشرده کردن در حالت MAXIMUM یکی ، دو ، سه ساعتی طول می کشه ( بستگی به اندازه ی فایل داره و هرشی درجه ی فشردگی کمتر باشه ، زمان کمتری طول می کشه )
فقط مواظب کپی رایت باش !!!
Last edited by mohrd; 19-06-2008 at 22:10.
خیلی طول میکشه
من 500 مگ رو تو 8 ساعت فشرده کردم!
راستي بچه ها من يك نظر دارم براي اين كه تاپيك از سوت و كوري دربياد هر كس عكسهايي از خانواده هايي كه داره بزاره ببينيم!
خانواده من 1 نفره!![]()
يعني همش يدونه خانواده داريد؟!
خوب مشكلي نيست همونو بزاريد![]()
سلام
کجای خونوادمو نشون بدم؟ خونشونو؟ قیافشونو؟ کجا رو؟
منم 2 تا خونواده دارم که یه بار با یکی یه بارم با اون یکی بازی میکنم. یکیش تنهام. یکیشم اونه که شنبه یک شنبن. فقط بگید که از کجاشون عکس بدم.
اینجا که پکها رو غیر قانونی کردن نامردا.
اینو بلدم که توی آبمیوه گیری بذارمشون. فقط نمیدونم که چطوری از آبمیوه گیری درشون بیارم و بخورم.
توی غذا هم بلد شدم. ممنون
منم موافقم. کسی هست؟
همش 2 تا؟ اينجوري كه فايده نداره! من 13 تا خانواده دارم
البته فكر كنم انقدر باشن شايد يكي دو تا كمتر يا بيشتر
منظورم اينه كه قيافشونو نشون بده خواستي خونشونو هم نشون بده نظاره كنيم
خوب روي آبميوه گيري كليك كن و بزن كه آب هر ميوه اي رو كه ميخواي برات بگيره ديگه كار از اين آسون تر هم مگه هست؟
من که اولین بار که روی آب میوه گیری کلیک میکنم 1 گزینه داره: stok و اگه درست نوشته باشم. بعد هم که چیزای توی کیفم رو بهش اضافه میکنم میشه 2 تا گزینه: stok و remove stok اگه باز درست نوشته باشم.![]()
هر کسی داره فشرده کنه بزاره چون من هم دایل اپ هستم و این دو پک رو هم ندارم بقیشو دارم ارشیوم همین جوری مونده بلاتکلیف ممنون میشم یکی این کار بکنه .
خوب چون كم ميوه ميزاري توي آبميوه گيري چون بايد 3 يا بيشتر گزينه داشته باشه ( بستگي به تعداد ميوه هات بيشتر ميشه )![]()
سلام.
میشه دختر عمو و پسر عمو توی سیمز با هم ازدواج کنن ؟
______
هیچ کس پک های سیمز رو به صورت فشرده نداشت ؟؟؟؟
نه متاسفانه من امتحان كردم ولي نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)