تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 326 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من کد زیر رو توی dev اجرا می کنم بدون هیچ مشکلی.
    اما توی ویژوال اجرا نمیشه.
    ویندوز 7 enterprise
    ویژوال 2013

محتوای مخفی: CODE 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم عکس ارور (البته بالای کدها کامل در نیومد ولی کدی که گذاشتم همونه که وارد شده...

-------------------------------------------

یه سوال مبتدی دیگه!
    همه میگن بهترین نرم افزار برنامه نویسی ویژوال هست. من که تازه کدزنی رو شروع کردم چطور می تونم از این مزیت استفاده کنم؟
    یعنی الان که هنوز اول راه هستم ویژوال چه مزیتی مثلا برابر dev داره (هزارتا!!) که من می تونم ازش بهره ببرم؟

و سوال بعدی اینکه، چطور می تونم این برنامه هایی که نوشتم رو بصورت پنجره ای یعنی مثلا دکمه های next,ok,cancel و .... داشته باشه، در بیارم؟؟

تشکر بابت صبر و حوصله شما!
    Last edited by nafe-bandar; 21-11-2013 at 16:50.

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من کد زیر رو توی dev اجرا می کنم بدون هیچ مشکلی.
    اما توی ویژوال اجرا نمیشه.
    ویندوز 7 enterprise
    ویژوال 2013

محتوای مخفی: CODE 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم عکس ارور (البته بالای کدها کامل در نیومد ولی کدی که گذاشتم همونه که وارد شده...

-------------------------------------------

یه سوال مبتدی دیگه!
    همه میگن بهترین نرم افزار برنامه نویسی ویژوال هست. من که تازه کدزنی رو شروع کردم چطور می تونم از این مزیت استفاده کنم؟
    یعنی الان که هنوز اول راه هستم ویژوال چه مزیتی مثلا برابر dev داره (هزارتا!!) که من می تونم ازش بهره ببرم؟

و سوال بعدی اینکه، چطور می تونم این برنامه هایی که نوشتم رو بصورت پنجره ای یعنی مثلا دکمه های next,ok,cancel و .... داشته باشه، در بیارم؟؟

تشکر بابت صبر و حوصله شما!
    در مورد سوال اولتون چند تا مشکل وجود داره. اول اینکه در ویژوال c شما نمی تونید همینطوری از برخی توابعی که امنیت پایینی دارن استفاده کنید برای استفاده از این کار توی خط اول باید _CRT_SECURE_NO_WARNINGS رو با #define برای برنامه معرفی کنید. دوم اینکه توی برنامه نویسی اصولی در c++ شما باید وقتی یک آرایه استاتیک تعریف می کنید اندازش مشخص باشه چون برنامه باید به همون میزان توی حافطه براش فضا در نظر بگیره. فلذا اندازه ارایه a مشخص و یک عدد باشه.
    در مورد سوال دوم هم این حقیقت نداره. ببینید اصل خود زبان برنامه نویسی c++هستش.حالا شما با هر چیزی راحت ترید کار کنید. اما اگه می خواین پروزه های عظیم انجام بدین برای مدیریت پروژه ویژوال امکانات بهتری و بیشتری در اختیارتون قرار می ده. والا برنامه نویسی توی همه ی نرم افزار های کد زنی یکی هست اونم زبون c++ هست.

3. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خیلی راحته. اول عدد مورد نظر رو بر 10 به توان n تقسیم صحیح می کنیم. و در هر مرحله n رو یک واحد اضافه می کنیم تا جایی که نتیجه تقسیم برابر 1 بشه. اون وقت n+1 نشان دهنده ارقام عدد ماست. بعدش یه هندل از msg box درست کرده و n+1 رو به اون هندل ارسال می کنیم.
    دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی چرا ر 10 به توان n؟ خیلی سخته اینو با زبان VB بنویسم

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم چطوری میتونم تو ویژال استودیو 2013 زبان برنامه نویسیمو عوض کنم اول یک سری زبان ها بودم به اشتباه سی شارپو وارد کردم الان به هر دری زدم نتونستم عوضش کنم خواهشا کمک کنین به شدت رو اعصابمه!

کاربر فعال انجمن مقالات هـک و امنیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم چطوری میتونم تو ویژال استودیو 2013 زبان برنامه نویسیمو عوض کنم اول یک سری زبان ها بودم به اشتباه سی شارپو وارد کردم الان به هر دری زدم نتونستم عوضش کنم خواهشا کمک کنین به شدت رو اعصابمه!

سلام

File menu > new > New Project
    سمت چپ میتونی زبانتو انتخاب کنی
    البته اگه قبلش نصب کردی باشی پکیج اون زبانو

7. این کاربر از ADRIEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

File menu > new > New Project
    سمت چپ میتونی زبانتو انتخاب کنی
    البته اگه قبلش نصب کردی باشی پکیج اون زبانو
    مساله اینه که نیست هیچ زبانی جز سی شارپی که انتخاب کردم !

چجوری نصب کنمشون؟ البته اینو هم بگم موقع نصب برنامه هرچی تیک بود زدم پکیج هارو نصب کردم!

کاربر فعال انجمن مقالات هـک و امنیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

مساله اینه که نیست هیچ زبانی جز سی شارپی که انتخاب کردم !

چجوری نصب کنمشون؟ البته اینو هم بگم موقع نصب برنامه هرچی تیک بود زدم پکیج هارو نصب کردم!
    دوباره مراحله نصبو برو

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی چرا ر 10 به توان n؟ خیلی سخته اینو با زبان VB بنویسم
    من یه اشتباه تایپی اکردم که اصلاح می کنم. 10 به توان n-1، یه مثال می زنم. مثلا 4321 چهار رقم داره اونو تقسیم بر 1000 می کنیم عدد حاصل 4 هستش جایگاه 10 به توان n-1 هم بالاترین ارزش رو داره. حالا باقی مانده یعنی 321 رو تقسیم صحیح بر 10 به توان n-2 یعنی 100 می کنیم جواب 3 هست و در خانه بعدی قرار می گیره باقیمانده اینو در 10 به توان n تقسیم می کنیم یعنی 21 تقسیم بر 10 که عدد 2 رو به ما می ده در مرحله آخر هم باقی مانده رو در 10 به توان 0 یعنی 1 تقسیم می کنیم که عدد 1 رو به ما می ده.
    بابت اشتباهم ازتون معذرت می خوام.
    پس اگه بخوام دوباره بگم:
    1- عدد مورد نظر رو تعداد ار قامشو بدست میاریم
    2- عدد رو تقسیم در 10 به توان تعداد ارقام منهای 1 می کنیم
    3- خارج قسمت رقم اول رشته ماست.
    4- باقی مانده تقسیم رو به عنوان عدد در نظر می گیرم در نظر می گیرم
    5- تا زمانی که باقی مانده صفر نشده باشه، به مرحله 2 می ریم.
    6- پایان

11. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اقا کمک کنید لطفا شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستیم.ادرس تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

در مورد سوال اولتون چند تا مشکل وجود داره. اول اینکه در ویژوال c شما نمی تونید همینطوری از برخی توابعی که امنیت پایینی دارن استفاده کنید برای استفاده از این کار توی خط اول باید _CRT_SECURE_NO_WARNINGS رو با #define برای برنامه معرفی کنید. دوم اینکه توی برنامه نویسی اصولی در c++ شما باید وقتی یک آرایه استاتیک تعریف می کنید اندازش مشخص باشه چون برنامه باید به همون میزان توی حافطه براش فضا در نظر بگیره. فلذا اندازه ارایه a مشخص و یک عدد باشه.
    در مورد سوال دوم هم این حقیقت نداره. ببینید اصل خود زبان برنامه نویسی c++هستش.حالا شما با هر چیزی راحت ترید کار کنید. اما اگه می خواین پروزه های عظیم انجام بدین برای مدیریت پروژه ویژوال امکانات بهتری و بیشتری در اختیارتون قرار می ده. والا برنامه نویسی توی همه ی نرم افزار های کد زنی یکی هست اونم زبون c++ هست.
    ببخشید، حالا با این اوصاف چطور من می تونم یه آرایه تعریف کنم که تعداد خانه هاش رو از کابر بگیرم؟! نمیشه؟؟
    مثلا من می خوام یه رشته از کاربر بگیرم و نمی دونم که کاربر چقدر فضا احتیاج داره واسه رشته ش....
    Last edited by nafe-bandar; 22-11-2013 at 12:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •