خوب درستش کردم با برنامه Acronis Disk Director Home فرمتش کردم
برنامه عالی هست
ممنون
خوب درستش کردم با برنامه Acronis Disk Director Home فرمتش کردم
برنامه عالی هست
ممنون
سلام
بله متاسفانه قیمت ریکاوری اطلاعات برای هاردی مثل هارد شما بالا است زیرا دستگاهی مانند PC-3000 for Windows UDMA قیمتی حدود 10 میلیون تمومان دارد . البته کسی که به شما قیمت 100 هزارتومان را داده قیمت خوبی داده است چون فکر نمیکنم اطلاعات شما در کمتر از یک هفته بازیابی شود.
در مورد اینکه گفتید هوا داخل هاردتان شده ، نگران نباشید هوا اشکال ایجاد نمیکند بلکه گرد و غبار و رطوبت مشکل ایجاد میکند.پ
سید رضا امیر IHH CO
سلام
شما میتوانید از نرم افزارهای عمومی و یا نرم افزار خود سامسونگ بهره بگیرید . از سایت مادر نرم افزار را دانلود کنید
سید رضا امیر IHH CO
سلام
یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم - زمانی که با کامپیوتر نصب می کنم بعد از چند دقیقه هم بالا نمیاد - زمانی که به لب تاب نصب می کنم بعداز چند دقیقه فقط آیکن درایو میاد ولی باز نمیشه - تو قسمت Properties فضای استقاده شده و فضای کل صفر هست - 450 گیگ پره و همه اطلاعات رو هم میخام - هارد رو 1 سال پیش نو خریدم و دیروز موقع کار پیغام (can not daly write ... ) داد .
[/QUOTE]
سلام
دوست عزیز من البته اینکه بصورت دقیق بشه گفت که مشکل هارد شما چه چیز است از راه دور نمیشود باید تست دقیق شود.
ولی در مورد گفته شما خیر باید به عرضتان برسانم تا زمانی که هارد شما دچار مشکل است حتی نرم افزاری اگر به عنوان هارد دوم وصل شود میتواند سیستم را کند کند و حتی نگذارد سیستم با هارد اول و سالم بوت شود .
اگر اطلاعات برایتان مهم نیست میتوانید با هر نرم افزار ساده ای حد اقل 60 سکتور اول را با 0000 و یا FFFF پر کنید و این بار سیستم را بوت کنید خواهید دید این هارد هیچگونه ممانعتی برای بالا آمدن سیستم نمیکند و با هارد اول سیستم به راحتی بوت میشود.
اگر اینطور شد نشان از خرابی در ناحیه MFT و یا MBR است.
موفق باشید
سید رضا امیر
سلام دوست خوبم
از اتفاقی که برای شما افتاده متاسفم ولی چند راهنمایی میکنم انشا ال.. فایده کند
1- اگر هارد شما گارانتی دارد به مرکز گارانتی مراجعه کنید اما در خاطر داشته باشد که اعلام کنید اطلاعات مهم است و اگر نمیتوانید کاری کنید نه درب هارد باز شود و نه برد تعویض شود.
2- هارد خود را از داخل باکس خارج کنید . خواهید دید که یک هارد معمولی است.
3- مستقیما آنرا به پاور سیستم متصل کنید ببنید آیا هارددیسک استارت میکند یا نه
اگر استارت نکند به احتمال زیاد یا خرابی برد دارید و یا موتور اسپیندل هارد شما گیر گرده است میتوانید به یکی از مراکز بازیابی مرجعه کنید
اگر هارد استارت میکند و صدای هد کلیک میدهد اوضاع خراب تر از آن است که فکر میکنید احتمال بازیابی زیر 50 درصد است
اگر هارد شما استارت میکند و هیچ گونه صدایی نمیدهد آنرا خاموش و این بار با کابل دیتا( IDE-SATA) به مادربرد مسقیم وصل کنید.
4- اگر هارد شما شناسایی شود که احتمال 40 درصد دارد هارد شما سالم است و فقط برد تبدیل به USB باکس اکسترنال خراب شده که باید یک باکس دیگر تهیه کنید
5- اگر هارد شما بصورت نرمال کار میکند ولی دیتکت نمیشود احتمالا خرابی LED:000000CC دارد و با مراجعه به مراکز بازیابی در همان لحظه برای شما هارد را درست میکنند .
یاد آوری کنم که از طریق USB به نتیجه ای نخواهید رسید چون دستورات لازم برای هارد ATA Command درست اجرا نمیشوند.
موفق باشید
سید رضا امیر
سلام
با توجه به مطلبی که فرمودید در زمان اتصال پورت usb یک device شناخته میشود اما ظرفیت آن 0 میباشد نشان میدهد که به احتمال زیاد قسمت مبدل usb به خوبی کار میکند اما مشکلی در هارد دیسک وجود دارد .
شما میتوانید زمانی که هارد را روشن میکنید سعی کنید در یک فضای ساکت صدای گردش و دیتکت هارد را بشنوید.
اگر هارد بصورت عادی دیتکت کرد میتوانید هارد را از باکس اکسترنال خارج کنید ( البته باز کردن باکس هارد آن را از گارانتی خارج میکند. و اگر تخصصی در این زمینه ندارید بهتر است این کار را انجام ندهید. امکان دارد باعث خرابی بیشتر هارد دیسک داخلی شود ) و مستقیم با پورت sata به کامپیوتر مثل یک هارد عادی وصل کنیدو کامپیوتر را روشن کنید ببینید هارد در بایوس شناسایی میشود . اگر شناسایی شد اجازه بدهید سیستم عامل بوت شود. در صورتی که سیستم بصورت نرمال بوت نشد و زیاد طول کشید کامپیوتر را خاموش کنید و با مراکز بازیابی اطلاعات تماس بگیرید.
در صورتی که در زمان گوش کردن صدایی مانند " کلیک کلیک ... " از هارد شنیدید یا هارد حالت گیر کردن داشت دیگر کاری انجام ندهید. چون حتی اتصال پاور به این هارد میتواند باعث خرابی بیشتر شود.
در این صورت میتوانید برای تعمیر یا بازیابی اطلاعات هارد دیسک با مراکز بازیابی تماس بگیرید.
موفق باشید
Last edited by ihddc; 10-02-2011 at 07:57.
سلام رفقا یه سوالی درباره هارد داشتم
من امروز هاردم سوخت . یه کامپیوتر با گرافیک geforce 9500gt و رم 2 گیگ دارم اسم مادربوردم هم نمیدونم . هاردم IDE بود حالا میخوام ببینم میتونم یک هار SATA بخرم و به مادربوردم وصل کنم ؟ احیانا مادربورد ساپورت میکنه ؟ اصلا ساتا ربطی به مادربورد داره یا نه ؟
مرسی
سلام
به دو عکس زیر دقت کنید. اگر روی مادربورد این پورتها وجود داشت مادربورد شما ساتا ساپورت میکنه.
اگه نداشت میتونید یک کارت PCI TO SATA تهیه کنید.و هارد ساتا را از طریق آن وصل کنید.
![]()
موفق باشید
سلام
با تشکر از ihddc و رضا امیر
خیلی عالی هست که دو نفر متخصص در زمینه هارد اینجا حضور دارن
من دوتا سوال داشتم
موقع پارتیشن بندی کردن هارد لپتاپ با DVD ویندوز سون حدود 100 مگا بایت رزرو ورداشته این چی هست من با PC دسکتاپی همچین چیزی ندیدم
موقعی که هارد 500 گیگ رو داشتن پارتیشن بندی میکردن من گفتم که 6 تا پارتیشن میخوام ولی نصاب گفت که بیشتر از 3 تا نمیشه حالا میخوام بدوم واقعا راست گفته یا اینکه خالی بسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)