آقا كولاك كردم ديشب 3 گيگ 700 دانلود كردم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب خیلی بد بود 400 مگ هم دانلود نشد.
خجالت آوره
سلام
دو تا مسئله مي خواستم با دوستاني كه از انديشه استفاده مي كنند مطرح كنم
يكي اينكه من دو ماه هستش كه از انديشه استفاده مي كنم و قبلش از پارس وي استفاده مي كردم، موقعي كه از پارس وي استفاده مي كردم هروقت disconnectمي كزدم و دوباره وصل مي شدم يه IP جديد مي گرفتم و مي تونستم تو سايت هايي مثل rapidshare دوباره دانلود كنم و محدوديت نداشته باشم، ولي تو انديشه اينطور نيست، الان تو اين دو ماه 5 تا IP بيشتر نگرفتم و با دستورهاي داس ipconfig /renew هم عوض نميشه (تو پارس وي ميشد) ، بهشون ميگم مگه IP من استاتيك هستش؟ ميگن نه!
اگه راهي بلدين براي تغيير آي پي بگين لطفا :(
دومي هم يه سئواله : شما مياين ميگين كه هرشب كلي دانلود مي كنين و كلي سرعتتون بالا بوده ولي واسه من اتفاقا شب ها سرعتم از بقيه وقت ها كمتره
من سرويسم 128 نامحدود هستش، در روز سرعت دانلودم بيت 18 تا 20 كيلو هستش اما شب كه ساعت 1 ميشه دوربر 10 ميچرخه، چرا؟؟!! درسته كه تعداد زيادي به خاطر نامحدود بودن حجم آنلاين ميشن ولي چرا واسه من كم ميشه واسه بقهه زياد؟؟!
ممنون
واسه شما از اول همینطور بوده ؟؟
کلا واسه همه شبها به نسبت روز پایینتره و البته چند وقتیه کلا سرعت پایین اومده و مثل اینکه قراره پهنای باند رو اضافه کنن..
واووووو چه ميكنه اين پدرام!!!!!
ديشب سرعت من افتضاح بود...حدوده 300 مگ دانلود شد...
چطوره كه يه شب واسه من بنزه واسه شما خر يه شب برعكس؟؟؟
الان 3-4 شبه سرعت من از 50-70 بالاتر نرفته...
for SHAME
Last edited by karkan; 15-02-2010 at 12:46.
فكر كنم حق شما رو من ديشب خورده بودم چون از 2 به بعد هر چقدر فايل ميزاشتم زير 80 نميومدن
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
اميدوارم امشب واسه من خر نباشه
راستي اون نرم افزار رو استفاده كردين ؟؟
خطاب به ( حسين رشتي و karkan )
من دیشب رکورد زدم اونم 900MB
دوست عزیز شما میتونین این مشکل رو اگه فقط دانلود کردن از بعضی سایتها مثل راپید هست با خرید یه اکانت یه ماهه که ماشالله فت وفراوون هم شده حل کنین
برای عوض کردن آی پی هم من نرم افزار ip changer رو پیشنهاد میکنم
واسه من که قبلا خوب کار میکرد
این مسئله بالا بودن سرعت ما هم واسه سود بیشتر شرکت هست چون زودتر حجممون تموم میشه و دوباره باید حجم بخریم
ولی شما چ.ن نامحدود داری سرعتت استاندارد هست
------------------
به کلیه دوستان راپید باز
شرکت عزیز مخابراتبرای جلوگیری از دانلود لهو ولعب
وگمراه شدن جوانان غیور این مرز و بوم و در راستای امر به معروف و نهی از منکر سایت خارجکی و وابسته به اجانب و صهیونیست های نامرد
یعنی راپید
رو محدود کرده
درود بر مخابرات
جای لهو ولعب برین چیزای خوب و مذهبی دانلود کنین![]()
من استفاده كردم..صبح بلند نشدم..دمت گرم.....دعات ميكنم...
مثل اينكه همه ركورد زدن غير من و كاوه.حسين جان تو بيا بگو چيكار كردي...بگي ركورد زدم ميرم انديشه رو ميزنم....
نوبتي هم باشه ديگه امشب نوبت ماست...
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
محدود يعني چي؟؟؟نميشه بيشتر از يه حدي دنلود كرد؟؟؟
اينا ميخوان چيكار كنن؟؟ملت فقط آموزش نماز و ........ دانلود كنن؟
karakan جان
یعنی اینکه نهایت سرعت با اکانت راپید از 25 بیشتر نمیشه در حالی که لینک مستقیم از جای دیکه با 100 دانلود میشه
چند وقت پیش هم اینجوری کرده بودن که درست شد
دوباره فیلشون یاد هندستون کرده
اگه راپید مشکل داره چطور با فیلتر شکن سرعت خوبه حتی لیچ هم که میکنی سرعت خوبه ولی از خود راپید ترکیده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)