رونالدو هم به همچنينوقتي با يه بازيكن داريد حركت ميكنيد(آروم نه با سرعت)l1 رو پشت سر هم بزنيد پا عوض ميكنه اگه با رونالدينيو يا كريستين رونالدو اين كار رو بكنيد يه كار باحال انجام ميدن حتما امتحان كنيد
رونالدو هم به همچنينوقتي با يه بازيكن داريد حركت ميكنيد(آروم نه با سرعت)l1 رو پشت سر هم بزنيد پا عوض ميكنه اگه با رونالدينيو يا كريستين رونالدو اين كار رو بكنيد يه كار باحال انجام ميدن حتما امتحان كنيد
آره ولي اون ديگه به درد نميخوره
وشته شده توسط mojtaba007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رسیدم به فصل 2011
وقتی نقل و انتقالات را تمام کردم 30000 تا بدهی اوردم
برای همین هم وقتی میخواهم وارد بازی بشوم مینویسد game over
حالا میخواهم بدونم کسی کد تقلبی نداره که بشه پول را افزایش داد
اخه بازیکنهای توپی را خریدم دوست ندارم از اول شروع کنم
بازیکناتو یا بفروش یا relise کن .. پولت برسه
خوب دريبل ها پيدا كردم زيدان با كيبود خيلي سخت نميشه به اين راحتي ها زد ولي با تنظيم اون R ميشه اين دريبل زد
دريبل 2 طرفه هم به اين شكل كيليد R2 هر چي هست گذاشتيد براي كيبرد نگهداريد كليد جهات اول عقب و بعد جلو
كمي تكرار كنيد ميفهميد جريان
با كليد هاي تركيبي R1-r2-l1-l2 هم ميتوانيد خودتون به زمين بندازيد
سلام. R2 ديگه لازم نيست!!!!!!!
اينم برنامه واسه كاري كه شما مي خواي. راهنماي كارشم به فارسي توش نوشته. اسم سازنده راهنماش هم توي خوده راهنما هست.
قصد تبليغ ندارم. فقط اطلاع رساني مي كنم.http://abolfazl-p.persiangig.com/tools/Art%20Money.rar
تنها سايت رسمي و تخصصي و ثبت شده ويرايش سري بازي هاي Pro Evolution Soccer در ايران:
http://www.PersianPes.com
Last edited by Crespo; 04-04-2008 at 00:21.
سلامسلام. R2 ديگه لازم نيست!!!!!!!
براي دوطرفه مي گيد
ديگه كسي دريبل هاي ديگه بلد نيست مثلا اين دريب پشت پا با رونلديو چطوري
يك سايت كامل مرجع اصلي براي اين تاكنيك وجود داره با عكس يا چيزي نشون بده متن هم باشه اشكالي نداره
نه براي به زمين انداختن و گول زدن داور.
من كه گفتم. تنها سايت تخصصي و جامع واسه سري بازي هاي Pro Evolution Soccer در ايران،هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيزم ممنون دستت درد نكنه اگه بازم چيزي پيدا كردي بزار
فرقي نداره قصد داشته باشي يا نه
يه دفعه ميبيني پستت پاك ميشه!
سلام
خواهش ميكنم اگر چيزهاي خوبي بدستم رسيد ميزارم
يك دريبل ديگه
اين دريبل فقط به كساني كه دسته شكي دارن پيشنهاد ميكنم با كيبرد هم ميشه ولي سخت
كليد R1 نگه داريد
كليد شوك 360 در جه بچرخونيد و بعد به سمت راست ببريد يك دريبل شبيه به همون دريبل زيداني
اگر ميخوايد با كيبرد هم انجام بديد بايد اون R جپ راست بالا .... تنظيم كنيد (به عنوان كليد شكي)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)