سلام دوستان
قصد خرید 3تا دوربین دیجیتال رو دارم و برای 3تاش 800 تومان بودجه دارم.درضمن مدلی معرفی کنید که کارایی و دوام خوبی داشته باشه..
سلام دوستان
قصد خرید 3تا دوربین دیجیتال رو دارم و برای 3تاش 800 تومان بودجه دارم.درضمن مدلی معرفی کنید که کارایی و دوام خوبی داشته باشه..
سلام دوست عزیز
انشا الله هر جا که هستی موفق و پیروز باشی.می بینم که fz28 رو انتخاب کردید واقعا من چقدر این دوربینو گرون خریدم.امیدوارم که عکس های خوبی باهاش بگیری. راستی برای مشکل تایپ فارسی از سایت زیر استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ملاکها , علایق و نوع کاربری مثلا اندازه دوربین , وزن ,ابعاد و ... غیره را ذکر کنید تا بهتر بشه راهنماییتان کرد.
سلام دوستان dsc-w150 حالت ماکرو داره یا نه اگه داره چند سانته و فوکوس دستی داره یا نه و کلا چطور دوربینیه ... باتشکر اگه زحمت نیست قیمت رو هم بگین
سلام دوستان dsc-w120 حالت ماکرو داره یا نه و فوکوس دستی چطور ......باتشکر قیمت رو هم بگین
سلام دوستان dsc-w150 حالت ماکرو داره یا نه و فوکوس دستی چطور ......باتشکر قیمت رو هم بگین![]()
شما میخواین ۳ تا دوربینو عین همدیگه بگیرین؟
اگه بگین برای چه کاری میخواین بهتر میشه رهنماییتون کرد
سلام.
دوستان من مدت هاست که در فکر خريد يه دوربين خوب هستم ولي هنوز به نتيجه اي نرسيدم.
ميخام يه دوربين جمع و جور بگيرم که به راحتي قابل حمل باشه و کيفيت بسيار خوبي هم داشته باشه.
با تحقيقاتي که کردم خيلي ها سوني دبليو300 را پيشنهاد دادن.حالا نظره شما چيه؟
من تا 400 هزار تومان میتونم هزینه کنم.البته اگه دوربینی هم سراغ دارین که قیمت بالاتری داره بیان کنید.اخه زیاد مشکل مالی ندارم.
ممنون.
سلام
با 400 تومان بنظرم fz28 و کمی گرونتر sx10 انتخاب بهتریه البته اکه اندازه دوربین برایتان مهم نباشه که گویا هست
w300 یک دوربین الترا کامپکت و اوتوماتیکه بنظرم اگه دنبال یک دوربین جمع و جور هستید lx3 پاناسونیک و g9 یا G10 'گزینهای بهتری هستند.
lx3 یک دوربین خوش ساخت و با کیفیتی هست و تنظیمات گسترده و مشخصات خیلی خوبی داره .تنها موردی که می شه بهش اشاره کرد زوم تله کم اونکه که معادل 2.5x هست. g10 ,g9 از لحاظ ابعاد بزرگتر ولی دارای امکانات گسترده برای عکاسی است.
اگه تنظیمات دستی برات مهم نیست (البته بودنش خیلی کار راه اندازه) Panasonic Lumix DMC-ZS3 که مشخصات خوبی داره میتونه یک گزینه دیگری باشه.
Panasonic Lumix DMC-ZS3:
10.1 million pixelکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Zoom wide (W) 25 mm
Zoom tele (T) 300 mm (12 x)
Macro focus range 3 cm
Aperture range F3.3 - F4.9
Flash range 5.3 m (Auto ISO
Max shutter 1/2000 sec
Min shutter 60 sec
G10
lx3
Last edited by unforgiven2009; 15-04-2009 at 11:23.
با عرض پوزش از همه دوستان من پستهام ارسال نمیشد الان اومدم دیدم سه تا پست دادم بازم معذرت میخوام سوالم درباره w150 بود اگه میشه درباره حالت ماکروی این دوربین و فوکوس دستیش و قیمتش صحبت کنید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)