سلام به همه دوستان کسی پچ بازی resident evil 5 رو از BOYSTEAM لینک شده در اختیار داره ؟
سلام به همه دوستان کسی پچ بازی resident evil 5 رو از BOYSTEAM لینک شده در اختیار داره ؟
میتونی از مین هم استفاده کنی اما خودش وقتی بلند میشه طوری وایمیسه که چیزی از دمش یا شکمش ترشح میشه ان موقع باید بزنی و البته جاخالی هم باید بدی
خوبه کسی نمی دونه این ارور واسه چیه ؟
موقعی که Loading ی که می خواد بره توی بازی این اررور رو می ده و از بازی در می یاد
D3Drr_Driver internale error : Present_result
دوست عزیز وقتی LAUNCHER رو میزنی از منوی ست چپ اون بالا از گزینه ها زبان انگلیسی رو انتخاب کن و حالشو ببر
دوستان کسی فایلی چیزی واسه تنظیم گیم پد این بازی به حالت رزیدنت اویل 4 نداره؟؟ اویل 4 خیلی باحال و راحت بود اما این با گیم پد سخته باهاش بازی کنی . ممنون می شم یکی کمک کنه
سلام به همگی!
من تو اون مرحله که یه هواپیما هست و اون یارو وسکار!
ویروسه هم دستمه!
چی کار باید بکنم؟
سلام به همه.
آقا ما امروز نسخه رایتی این بازی رو گرفتیم...باید بگم صد رحمت به اویل 4 ...من فکر می کردم اویل 4 سخته ولی اینو اصلا نتونستم برم...همون اولش که همه می ریزن رو سرشون و اون یارو تبر به دسته میاد می بازم
می خواستم ببینم چه جوریاس باید از دستشون فرار کرد؟؟؟ باید کجا رفت و چی کار کرد؟؟؟
دوستان ، کسانی که با بازی مشکل فایلهای حذف شده رو دارند و اهل تهران هستند، پاساژ ولیعصر نسخه 2DVD و سالم بازی رو داره!
خودم امروز ---- و تست هم کردم، تمام فایلهاش کامله و بازی م هیچ مشکلی نداره!
من از میدان امام خمینی پاساژ لبافی زیرزمین...انتهای پاساژ دست چپ( اسم فروشگاهش یادم نیست) گرفتم.
نسخه 2دی وی دی رو بهم داد 3000 تومن ( بی انصاف) کاملا سالم....ولی توش گیر کردم یکی بیاد راهنمایی کنه![]()
ولی دوربینش فقط افتضاحه ادم نمیتونه زیاد بازی بکنه من خیلی سرگیجه گرفتم البته از ساعت 3 تا 9 بازی کرده ام
من تونستم با کارت گرافیکی 4870 ای تی ای 8 گیگ رم سی پی یو 6600 با رزولیشن 1900*1200 47 تا فریم بگیرم
این بازی انگار باید 2 تومن براش سیستم بخری!
من با acer laptop 5738z فقط تونستم 3 فریم بگیرم! افتضاحه ...
مگر این یارو نگفته حداقل سیستم 256 گرافیک و 1 رم؟ خب اصلاً بیخود گفته ...
دوستان راهنمایی کنید مشکل از سیستمه یا باید کار خاصی انجام بدم؟
مشخصات سیستم اینه: CPU 2 Dual, Graphic Intel 4500, RAM 2GB
خداییش اگه نیاد خیلی بده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)