در مورد ویروس کشی برای رم گوشی بهترین راه اینه که رم رو در بیاری و با Ram Reader به کامپیوتر وصل کنی و از اونجا Scan کنی .
در مورد فیلمبرداری هم فکر کنم نرم افزار در این زمینه باشه .
در مورد ویروس کشی برای رم گوشی بهترین راه اینه که رم رو در بیاری و با Ram Reader به کامپیوتر وصل کنی و از اونجا Scan کنی .
در مورد فیلمبرداری هم فکر کنم نرم افزار در این زمینه باشه .
چرا موقع بازی و یا اجرای نرم افزار صدای گوشی کم نمیشه و تا اخرین درجه زیاده؟خیلی رو اعصابه!همه ان 73 ها اینطورین یا فقط مال من اینطوریه؟ممنون میشم کمکم کنید
ببخشید دوستان گوشی من یه مشکلی پیدا کرده .
وقتی با دوربین عکس میگیرم یا فیلم میگیرم ، سیو نمیشه .
البته این وقتیه که روی Memory Card باشه .
ولی وقتی روی Phone Memory باشه سیو میشه و مشکلی نداره .
خود memory card هم مشکلی نداره .
همه کلیپ ها و آهنگ ها سرجاشون هست .
گوشی رو هم خاموش روشن کردم بازم همینطوریه .
رم رو هم در آوردم و دوباره زدم بازم همینطوریه .
ممنون میشم کمک کنید![]()
یه بار تمام اطلاعات مموری کارتتو بریز روی سیتمت بعد مموری کارتتو فرکت کن و دوباره اطلاعاتتو بریز روی مموریت .....
احتمالاً درست میشه
سلام آقایون من یه سوال داشتم میخواستم بدونم چرا گوشی من تم نمیگیره یه آنتی ویروس هم از سایت eset دانلود کردم ولی اونم نمیشه قبلآ هم گفته بودم ولی دوستان گفته بودند پیغامش چیه؟ اینههههههههه: certificate error contact the application suuplier
یا باید فایل رو ساین کنید یا گوشی رو هک....
آخر کسی مشکل اسکرین سیور ای گوشی را حل نکرد ؟
منظورم گذاشتن فایل فلش به جای اسکرین سیور ؟
یه چیز جالب از n73 کشف کردم...
وقتی در دوربین رو میخوای ببندی چراغای کنار گوشیتون تقریبا همزمان با بستن در خاموش میشن...
همین طور هنگام باز کردن...
انقدرام جالب نبود که گفتم ولی من بعد از 2 سال تازه فهمیدم...
agha mostafa dastet dard nakone vali man az in chizayi ke gofty hichi sar dar nemiyaram zire sikl hesab kon.
سلام آقایون من یه سوال داشتم میخواستم بدونم چرا گوشی من تم نمیگیره یه آنتی ویروس هم از سایت eset دانلود کردم ولی اونم نمیشه قبلآ هم گفته بودم ولی دوستان گفته بودند پیغامش چیه؟ اینههههههههه: certificate error contact the application suuplier
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)