تا همون مقدار بيشتر امكان پذير نيست
اگه تنها جنبه نمايش داره ميتونيد حالت اون خانه رو روي Text تنظيم كنيد
تا همون مقدار بيشتر امكان پذير نيست
اگه تنها جنبه نمايش داره ميتونيد حالت اون خانه رو روي Text تنظيم كنيد
دوستان ممنون میشم اگر در مورد این سوال هم راهنمائی کنند.
این چیزی که شما میگوئید به فارسی یادآور و به لاتین Reminder می گویند.
در برنامه های آفیس معروفترین برنامه ها برای اینکار Outlook و OneNote می باشند.
البته این فروم مخصوص سوالات Excel می باشد
در اکسل هم اگر برنامه نویسی بلد باشی می تونی کدش رو بنویسی
در این صفحه کاملاً توضیح داده شده
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by p30sezar; 27-05-2011 at 20:30.
براي اينكار بايد قسمت موردنظر رو كپي كنيد و پس از انتخاب خانه مقصد از سربرگ Home گزينه Paste special رو بزنيد و از كادر باز شده تيك گزينه Transpose رو فعال كنيد و OK
با سلام
منظور اینه که اگر مثلا در یک شیت سطرها نام کالا و در ستون ها مقدار مواد مصرفی به تفکیک نوع برای تولید همون کالا قرارداده شده باشه و ما نیاز به ورود اطلاعات در یک شیت جدید داشته باشیم که بر عکس (ستون ها نام کالا و سطرها مقدار مواد مصرفی به تفکیک نوع برای تولید همون کالا باشه)
چطور می توان جای سطر و ستون رابا هم عوض کرد. بطوریکه برای ورود اطلاعات بتوانیم از شیت اول کپی و در شیت دوم جایگزین(پیست) کنیم. و با این روش در وقت صرفه جویی نماییم.
دوست گرامی p30sezar جوابت کاملا درست و صحیح بود (براي اينكار بايد قسمت موردنظر رو كپي كنيد و پس از انتخاب خانه مقصد از سربرگ Home گزينه Paste special رو بزنيد و از كادر باز شده تيك گزينه Transpose رو فعال كنيد و OK )
سپاسگزارم![]()
Last edited by مستان386; 31-05-2011 at 07:49.
با توجه به توضيحات شما همون راهي كه دوستمون گفتن راه حل موضوع هست
چند سوال
چطور مثل حالت ورد که در option می تونیم numberal را context کنیم
در اکسل هم این کار رو بکنیم که برای لاتین لاتین و برای فارسی اعداد فارسی بخورند
2- برای تایپ در خانه ها بهتر است جهت خانه روی راست به چپ باشد یا context ؟؟؟؟
3- چطور میشه جلوی عدد 6 تا صفر گذاشت (خود اکسل بگذاره ها اااا ) و آن صفر ها را با یه چیزی جدا کرد (سه رقم سه رقم)
مثلاً ما بنویسیم 12300 اکسل بنویسد 000/000/ 300/ 12
4- تاریخ رو که می نویسم 88/1/2 می نویسد 1988/01/02 چکار باید کرد؟
Last edited by nelahe; 30-05-2011 at 16:13.
دوستان سلام.
من چطوری میتونم در لجند یک نمودار توی اکسل 2010، یک قسمت رو انتخاب کنم و به صورت subscript یک بخش دیگه تعریف کنم؟
مثلاً فرض کنید من میخوام در لجند گراف، از عبارت vx استفاده کنم، که x، ساب اسکریپت v باشه.
آیا امکان این کار هست؟ و اگر هست، چطور؟
باسلام - یه جدول در اکسل دارم که شامل یک سری کد و شرح مربوط به اونهاست حالا میخوام یه ارتباط بین اونا ایجاد کنم که تو یه شیت دیگه با زدن یکی از کدها بلافاصله شرح اون در سلول بغلی بیاد ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین
دوستان سلام
یه سوال
من تویه سلولهای اکسل از A1 تا A1000 شماره موبایل وارد کردم چون تو حالت Number بودش صفر اول رو نتونستم بزنم
حالا مشکل اینجا که این همه شماره رو وارد کردم می خوام اول شمارهام صفر هم بزنه؟؟؟
به نظرتون چیکار باید کرد؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)