تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 263 از 358 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

سلام

تا آنجا که بنده تحقیق کردم و از سخنان افر ادی که بر خورد های نزدیک داشتند ...
    بله تمام مو جو دات به مو جودی به نام یگانه ایمان و با ور دارند که در ادیان مختلف ما هم این مو ضوع با رها تایید شده است .
    نمونه :
    وَلِلّهِ يَسْجُدُ مَن فِي السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ طَوْعًا وَكَرْهًا وَظِلالُهُم بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ ﴿۱۵﴾
    - سوره: الرعد, آیه: 15

و هر كه در آسمانها و زمين است‏خواه و ناخواه با سايه‏هايشان بامدادان و شامگاهان براى خدا سجده مى‏كنند

اگر دلایل علمی فلسفی و نظر یات در این باره را می خو اهید لطفا بفر ماید تا عرض کنم .

درود .

عزیزم هر چی دلتون میخواد میگید و در آخر از این کتاب 1400 ساله عربی هم به عنوان منبع استفاده میکنید !! کدوم دانشمند و موسسه ی علمی این کتاب رو به عنوان منبع تایید کرده ؟ مگر نه اینکه تفکرات شما باعث میشه شما هر چیزی که در این کتاب هست رو قبول کنید .

خواهشا استدلال دینی نیارید که به لطف قدرتمندان 32 ساله من یکی دینی ندارم .

امیدوارم به این رویه ی نا صحیح پایان بدید .

2. 4 کاربر از PC°BASE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از اصرار دوستان در موضوع اشکال مزارع نتیجه میگیریم که وقتی شما یک بیگانه خیلی خیلی پیشرفته هستی به جای اینکه مثل آدم بیایی و رو در رو حرفت رو بزنی یا اینکه اگر علاقه به تماس مستقیم نداری باز هم مثل آدم از راه تکنولوژی ارتباطی (رادیو ، TV و ...) و ارسال پیام روی این وسایل که در اختیار هر انسانی در هر جای زمین هست کافران رو به راه راست هدایت کنی(؟) میایی و مثل بچه های بازیگوش روی دیوار خانه همسایه نقاشی میکشی تا قدرتت رو به همه نشون بدی؟
    بسیار زیبا گفتین !
    جالب تر اون این هست که این بیگانه های پیشرفته همیشه باید به سراغ مزارع متروکه و خلوت برن و هنرنمایی کنن ! یعنی بندگان خدا خجالتی و محجوب هستن و دوست دارن توی مزرعه هایی نقاشی کنن که کلهم جمعیت اونجا 10,20 نفر باشه

راستی کسی از دوستان تونسته از طریق گوگل مپ هیچکدوم از این تصاویر حک شده روی مزارعو پیدا کنه ؟
    برای اطمینان از صحت وجودشون! ایده خوبیه
    اگرکسی از مختصات تصاویر اطلاع دقیق داره بگه بریم تو گوگل مپ بگردیم دنبالش
    دوست عزیز وجود دارن و نیازی به اطمینان نیست ! ولی بحث اینه که کی اینا رو به وجود آورده !
    مثلآ عکس زیر که خیلی جاها به عنوان یکی از این نقاشی های خوشگل میذارن !

این محصول زیبا توسط آقای John Lundberg طراحی شده ! ایشون یه سایت کامل هم در مورد این چیزها داره و مسابقه های مختلف میذاره و میتونین طراحی های خیلی جالبی رو توی این صفحه ببینین که تمامآ توسط انسان ساخته شده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلآ چیزی که مشخصه اینه فضایی ها انقدر بیکار نیستن که برن توی مزرعه های دورافتاده نقاشی بکشن و عشق و حال کنن ! خیلی راههای دیگه هم برای ارتباط برقرار کردن هست.
    اگر هم خیلی علاقه مند به این کار هستین , لینک زیر یکی از صدها لینکی هست که طرز ساخت اینها رو نوشته فقط نیاز به یه مزرعه دارین !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته میدونم همه اینا رو برای خودم گفتم و الآن دوستان دوباره شروع میکنن که شاید همین آقای Lundberg هم خودش بچه فضایی باشه و میخواد با این کارا ما رو گول بزنه و ...

4. 4 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من یه پیشفرض یا باور اولیه ( و نه یه دلیل) دارم و اونم اینکه هرچه تمدنها پیشرفته تر میشن فرهنگ تمدنیشون هم به تناسب پیشرفته هست. پس به نظر من پیشفرض اولیه اینه که یک چنین تمدنی که میتونه به سیاره ما دسترسی پیدا کنه بسیار جلوتر از ما فکر میکنن و معمولا دو حالت به نظرم طبق این پیشفرض معقول تر میاد:
    1. اونا در صورت ارتباط یک روش صلح دوستانه رو پیش خواهند گرفت و بحث جنگ بین تمدنی در مقیاس کهکسانی یا سیاهر ای پیش نمیاد!
    2. اصولا کاری به ما ندارن و سعی میکنن در توسعه تکاملی تمدنی سیاره ما دخالت نکنن....

این بحث فقط اینه که اگر باشند چه اتفاقی میافته....فرض بر اینه که به سیاره ما دسترسی دارند....
    شما این استدلال رو بر چه مبنایی بدست آوردید که اگه یه روزی موجودات فضایی به زمین بیان الزامآ برخورد دوستانه خواهد بود؟
    البته اینکه اونا پیشرفته تر از ما باشند من هم به این معتقدم چون حیات و تکامل در زمین دیر آغاز شده.

6. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

شگفت آورتر ین کتاب های دنیا

قسمت دوم:نابودی تمدن های گمنام

در اینجا به کتاب بسیار شگفت آور ((ما ها با را تا )) می پر دازم :

در اجرای نابودی تمدن بشری در ((ما ها با را تا)) آمده است:که انسا نهای تازه آمده از آسما نها در زمین سا کن شد ند و تمدن و شیوه زند گی را به انسا نها آمو ختند و چنان شد که ارابه پر نده را پا دشاه هند و ها از آن خود سا خت و به هر جائی با آن سفر می کرد.سیتا را با آن ارابه پرنده به مهمانی آورد و نهایت از حمله و هجو م سایر اقوام سخن به میان آورده و می گوید:

این تصویر مطلق به دیوار های غارهای تانزانیا است که متعلق به ۲۹۰۰۰ سال قبل است از دو تصویر وسائل پرنده چه برداشتی دارید ؟آیا بیننده و ترسیم کننده این تصویر چه رویداد مهمی را قصد ثبت وضبط داشته که در ۲۹۰۰۰ سال قبل اینگونه برداشت کرده است .

((نا گهان آسمان غرید و زمین به سان زلزله لرزید پهنه آسمان پر از ارابه های پر نده سیاه شد . انسانهای عجیبی با لبا سهای نقرهای از ارابه ها بیرون آمد ند و به سا کنان تازه زمین دستور دادندکه هر چیز را از بین برند اما ساکنان تازه وارد زمین قبول نکردند .مسافران ارابه های پرنده انسانهایی با چشمان سبز و رنگ مو هائی سفیدو یا زرد بودند . قامتشان بلند و قیافه هایشان خشمناک بود .آنگاه بر گشتند و این بار آمد نشان را تو ام با غضب خدایان نوید دادند...))

در جائی دیگر ی از این بخش ذکر می شود که:

((آمد ند و نا بود کر دند ...نا گهان زمین لرزید . اسمان تیره و تار شد ارابه های پر نده خدایان خشمگین آتش غضب خود را از دهان ار ابه هایشان به زمین ریختند.چنان شد که در یک لحظه گرد و غبار همه جا را گرفت. کوهی از گرد و غبار به آسمان بلند شد .گوشت ها از استخو انها جدا شد ند و پر ند گان در بالای شا خسار های در ختان خشکید ند .شاخ و بر گهای در ختان شکستند .زمین چون خا کستری نرم شدو خاک زمین با باد به هر سو ئی رفت .در یک لحظه همه هستی و زمین از بین رفت...))

ودر قسمتهای دیگر از کتاب در مورد سفینه ها می خو انیم:

((زمانی که پر ند ه آهنین از بالای کو هها به سمت زمین حر کت کرد از صدای گو شخراش آن نو ک تپه ها و سنگهای بالا ی کو هها از جا کنده شده و یا شکستند و به طرف سرازیری زمین رها شدند . دامنه کو هها به لرزه در آمدند .شاخه های بزرگ در ختان شکسته شدند و بر ی نیز از ریشه به بیرو ن از زمین افتاد ند.در یک لحظه سنگ ریزه های بزر گ و گو چک و شا خه های شکسته و تنه های شکاف بر داشته اطراف را در بر گرفت. حیو انات و پر ند گان ساکن دامنه کو ه و بالا ی آن از ترس به گو شه ای گریختند و دیده نشدند.))

شهر ک های فضا ئی

در کتاب حماسی ودر واقع اثر جاو دانه هند و ها ((ما ها با را تا)) که مربو ط به دو را ن بسیار قدیم هند وستان می شود . دربخشهای نهائی کتاب(از۱۶۸ تا ۱۷۳) از شهری در فضا به نام ((وانا پاروان vanaparvan)) یاد شده این شهر به عنوان شهر فضا ئی یاد شده.این شهر نیز به سان زمین بر روی محور خود می چر خیده و در عین حال به دور خود نیز می گر دیده.

نظیر این مو ضوع در کتاب((سا بها پاراتا sabhaparata)) در قسمت سوم وفصول(۱۰ـ۶)از شهر های فضائی صحبت به میان آمد ه و با نا مهای((وایی هاسایاسو VAIHAYASU)) ((گا گا ناکا را GAGANACARA)) ((خکاراKHACARA)) مَعر فی گردیده اند.

در ضمن اشاره می شود که این شهر هادارای تا سیسات مجهزی بو ده ا ند که سفاین به راحتی در این تا سیسات جای گر فته و بازسازی و نگهداری شده اند .در کتاب ((در و نا پاروا DRONA PARVA))فصل 63و ادامه آن نیز از چنین تاسیساتی یادشده است.

نابودی شهر ک های فضائی باستانی

درقسمتهای بعدی کتاب ((ما ها با را تا)) از جنگ های اتفاق افتاده در بین اهلی این شهر ک ها سخن به میان می آید:

و نهایتا شهر ک ها بر اثر جنگها از بین رفتند و به وسیله سلا حهای به کاررفته ذوب شده وبه ما نند هزار ستاره بر رو ی آسمان پخش و برخی نیز به زمین می افتاد ند.

برای تو ضیحات مفصل به کتاب ((سه شهر در او ج آسمان متحدشدند))اثر (پر فسور فقید پر و تاب چا ندرا روی) مر اجعه فر ما ئید.

((The three cities came together in the firmament))

منبع: ufo-alien.mihanblog.com
    Last edited by ufo-alien; 19-03-2011 at 13:52.

8. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما این استدلال رو بر چه مبنایی بدست آوردید که اگه یه روزی موجودات فضایی به زمین بیان الزامآ برخورد دوستانه خواهد بود؟
    البته اینکه اونا پیشرفته تر از ما باشند من هم به این معتقدم چون حیات و تکامل در زمین دیر آغاز شده.
    بله دوست عزیز درست و به همین خاطر بود که توی پرانتز تاکید کردم که "(و نه دلیل)"

من دوست ندارم مثل دوستمون این مسئله رو به ماوراءالطبیعه و فلسفه های اشراقی و ...ربط دادند، ربط بدم (هرچند چون این بحثها اصولا علمی نیستند صحبت ایشون هم یه دیدگاه هست درست مثل دیدگاه من)

اول از همه روش کنم که اصولا نمیشه روی چیزی که هنوز شواهد و دلایل عینی نداره دلیل و استدلال کرد. پس همونجور ی که در پست قبلی گفتم نه در برخورد صلح دوستانه شون و نه در برخورد قهرآمیزشون دلیلی نیست (بر چه مبنائی با چه شواهدی؟؟؟)

اما صحبتی که من کردم فقط یه تعمیم بود ( و نه استدلال) از نظر من پیشرفت علمی و پیشرفت فرهنگی نه لزوما خطی ولی متناسب و همجهت با هم رشد میکنند (فرهنگ در معنای انسانی یا هماهنگی بیشتر با حیات و در نظر گرفتن حق زندگی و حق dignity برای دیگران و حتی باقی موجودات و مثالهائی ازین قبیل....)

باز از نظر من تمدنهائی که به پیشرفتهائی علمی در حد یک تمدن کهکشانی دست یافته باشند به لحاظ سطح فرهنگی حتی بالاتر از تلقی ما از خدایانمان هست این مسئله فقط یه تعمیم هست به این معنی که من در پیشرفت تمدنی سیاره زمین (که هنوز هم به سطح سیاره ای نرسیده چه برسه به کهکشانی) فرهنگ و علم همسو با هم رشد کردند. نگاه انسانهای امروزی به هم و حتی حیوانات و محیط اطرافشون به تناسب پیشرفت علمیشون بسیار جلوتر هست. از نظر من مردمان 1000 سال بعد کره ی زمین فرهنگی متعالی تر (کمتر بودن تبعیض، بالاتر بودن عدالت، هم دوستی، سازگارتر بودن با محیط زیست ....) از مردم امروزین هستند. و هم نسلهای ما در مجموع فرهنگی به مراتب متعالی تر از اعقابمان دارند..... امروز بیشتر مصداق شعری بنی آدم اعضای یک پیکرند هستیم تا 700 سال پیش....و 700 سال دیگر این معنی بسط پیدا خواهد کرد. چرا که با افزایش امکانات و رفاه بیشتر و قدرت بیشتر انسان برای درک و چیره شدن به محیط پیرامونی سبب میشه که بینش اون نسبت به اطرافش نرم تر باشه.....

ازین تعمیم به نظر من اگر هم قائل باشیم که موجودات فضائی هستند (که من فعلا شاهدی براین مدعا ندیدم) باز جای نگرانی نخواهد بود. من شخصا دوست دارم که روزی این مسئله رخ بده و بازم شخصا (بنا بر احساس) نگرانی در این مورد ندارم.

از نظر من بسیاری ازین بحثها که در این تاپیک مطرح شده همینطور جنبه روانشناسی و احساسی دارند و خیلی کم پیش آمده که در این تاپیک بحث مبنای کاملا علمی داشته باشه.....دعوت به بحث علمی هم اغلب سوءبرداشت به تحجر شده چون مبنای درستی نداشته....

10. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

قطعه فیلمی که از یک شیی پرنده ناشناس در برزیل گرفته شده و اخیرا در بعضی از کانال های خارجی هم پخش شده(احتمال تصنعی بودنش قلیل هست) :
    http://www.mlfat4arab.com/ez067cnel8bs/UFO_seen_over_Brazil_this_week.avi

12. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeeddz
    دوست عزیز من در مورد پروژه ی SETI تحقیقات زیادی کردن و میتونم همین الان هم با اطمینان بگم خیلی از دوستان نمیدونن چطور حتی میتونن در این پروژه شرکت داشته باشن
    دلایل زیادی برای حرفام دارم اما فقط یک دلیل رو اینجا میگم برات دوست من
    سازو کاری که برای این نرم افزار تعیین شده و اعلام شده اینکه بعد از نصب و گرفتن اطلاعات از سایت نرم افزار این پروژه یعنی BONIC این نرم افزار از وقت آزاد شما و به عنوان اسکرین سرور استفاده میکنه
    کاری که من کردم این بود که تمام این مراحل رو انجام دادم و اما اسکرین سرور رو کاملا غیر فعال کردم
    بعد از اتصال به اینترنت این نرم افزار درحالی که با توجه به سازوکارش نمی باید چیزی رو پردازش میکرده با کمال تعجب اطلاعات ارسال میکرد به سایت مرجع!
    خودتون هم میتونید تست کنید
    saeeddz جان، من اونقدرها هکر نیستم که بتونم به تنهایی چیزی رو اثبات کنم و بعید میدونم شما هم تخصص و تجربه کافی برای زیر نظر گرفتن یک نرم افزار در محیط ایزوله و بررسی کامل اون رو داشته باشی، اما هستند هکرهای فراوانی که سرشون درد میکنه برای این کارها و خلاصه اگر چیزی برای اثبات بود احتمالا تا الان اثبات شده بود.

اما یک نکته کلی رو در مورد امنیت نرم افزاری باید بگم که بعضی از تروجانها خودشون رو به دیگر نرم افزارها ملحق میکنند و کارشون رو انجام میدن. یا حتی بعضی از نرم افزارهای معروف و پرکاربرد با دستکاری در سیستم و سایر نرم افزارها کارهایی انجام میدن که در شرح وظایفشون نیست.
    از طرفی اگر قصدی برای سرقت اطلاعات باشه درستش اینه که این کار رو در پوشش نرم افزارهایی که خیلی بیشتر از SETI روی سیستم ها نصب شده و استفاده میشه انجام بدن مثل مدیا پلیرها یا مرورگرها و...

همچنین اگر بخش اول نظر شما درباره NSA و رابطه اون با مایکروسافت و اپل و گوگل و یاهو و ... رو باور کنیم نتیجه میگیریم که اونها از قبل به همه چیز دسترسی داشتن و دیگه نیازی به دوباره کاری و نصب نرم افزارهای جانبی نیست.
    چه دزدی به خونه ای که قبلا خالیش کرده دستبرد میزنه؟

این رو هم اضافه کنم که بخش اول نظرات شما درباره NSA بیشتر سینمایی هست تا واقعی...
    در اینکه هر دولتی و از جمله امریکا سازمان هایی برای جمع آوری و بررسی اطاعات دارند شکی نیست، ولی من تئوری شما رو قبول ندارم چون ایرادات و تناقضات زیادی داره.
    Last edited by Shayan Arya; 20-03-2011 at 18:00.

14. 2 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شگفت آورتر ین کتاب های دنیا

قسمت دوم:نابودی تمدن های گمنام

در اینجا به کتاب بسیار شگفت آور ((ما ها با را تا )) می پر دازم :

در اجرای نابودی تمدن بشری در ((ما ها با را تا)) آمده است:که انسا نهای تازه آمده از آسما نها در زمین سا کن شد ند و تمدن و شیوه زند گی را به انسا نها آمو ختند و چنان شد که ارابه پر نده را پا دشاه هند و ها از آن خود سا خت و به هر جائی با آن سفر می کرد.سیتا را با آن ارابه پرنده به مهمانی آورد و نهایت از حمله و هجو م سایر اقوام سخن به میان آورده و می گوید:

این تصویر مطلق به دیوار های غارهای تانزانیا است که متعلق به ۲۹۰۰۰ سال قبل است از دو تصویر وسائل پرنده چه برداشتی دارید ؟آیا بیننده و ترسیم کننده این تصویر چه رویداد مهمی را قصد ثبت وضبط داشته که در ۲۹۰۰۰ سال قبل اینگونه برداشت کرده است .

((نا گهان آسمان غرید و زمین به سان زلزله لرزید پهنه آسمان پر از ارابه های پر نده سیاه شد . انسانهای عجیبی با لبا سهای نقرهای از ارابه ها بیرون آمد ند و به سا کنان تازه زمین دستور دادندکه هر چیز را از بین برند اما ساکنان تازه وارد زمین قبول نکردند .مسافران ارابه های پرنده انسانهایی با چشمان سبز و رنگ مو هائی سفیدو یا زرد بودند . قامتشان بلند و قیافه هایشان خشمناک بود .آنگاه بر گشتند و این بار آمد نشان را تو ام با غضب خدایان نوید دادند...))

در جائی دیگر ی از این بخش ذکر می شود که:

((آمد ند و نا بود کر دند ...نا گهان زمین لرزید . اسمان تیره و تار شد ارابه های پر نده خدایان خشمگین آتش غضب خود را از دهان ار ابه هایشان به زمین ریختند.چنان شد که در یک لحظه گرد و غبار همه جا را گرفت. کوهی از گرد و غبار به آسمان بلند شد .گوشت ها از استخو انها جدا شد ند و پر ند گان در بالای شا خسار های در ختان خشکید ند .شاخ و بر گهای در ختان شکستند .زمین چون خا کستری نرم شدو خاک زمین با باد به هر سو ئی رفت .در یک لحظه همه هستی و زمین از بین رفت...))

ودر قسمتهای دیگر از کتاب در مورد سفینه ها می خو انیم:

((زمانی که پر ند ه آهنین از بالای کو هها به سمت زمین حر کت کرد از صدای گو شخراش آن نو ک تپه ها و سنگهای بالا ی کو هها از جا کنده شده و یا شکستند و به طرف سرازیری زمین رها شدند . دامنه کو هها به لرزه در آمدند .شاخه های بزرگ در ختان شکسته شدند و بر ی نیز از ریشه به بیرو ن از زمین افتاد ند.در یک لحظه سنگ ریزه های بزر گ و گو چک و شا خه های شکسته و تنه های شکاف بر داشته اطراف را در بر گرفت. حیو انات و پر ند گان ساکن دامنه کو ه و بالا ی آن از ترس به گو شه ای گریختند و دیده نشدند.))

شهر ک های فضا ئی

در کتاب حماسی ودر واقع اثر جاو دانه هند و ها ((ما ها با را تا)) که مربو ط به دو را ن بسیار قدیم هند وستان می شود . دربخشهای نهائی کتاب(از۱۶۸ تا ۱۷۳) از شهری در فضا به نام ((وانا پاروان vanaparvan)) یاد شده این شهر به عنوان شهر فضا ئی یاد شده.این شهر نیز به سان زمین بر روی محور خود می چر خیده و در عین حال به دور خود نیز می گر دیده.

نظیر این مو ضوع در کتاب((سا بها پاراتا sabhaparata)) در قسمت سوم وفصول(۱۰ـ۶)از شهر های فضائی صحبت به میان آمد ه و با نا مهای((وایی هاسایاسو VAIHAYASU)) ((گا گا ناکا را GAGANACARA)) ((خکاراKHACARA)) مَعر فی گردیده اند.

در ضمن اشاره می شود که این شهر هادارای تا سیسات مجهزی بو ده ا ند که سفاین به راحتی در این تا سیسات جای گر فته و بازسازی و نگهداری شده اند .در کتاب ((در و نا پاروا DRONA PARVA))فصل 63و ادامه آن نیز از چنین تاسیساتی یادشده است.

نابودی شهر ک های فضائی باستانی

درقسمتهای بعدی کتاب ((ما ها با را تا)) از جنگ های اتفاق افتاده در بین اهلی این شهر ک ها سخن به میان می آید:

و نهایتا شهر ک ها بر اثر جنگها از بین رفتند و به وسیله سلا حهای به کاررفته ذوب شده وبه ما نند هزار ستاره بر رو ی آسمان پخش و برخی نیز به زمین می افتاد ند.

برای تو ضیحات مفصل به کتاب ((سه شهر در او ج آسمان متحدشدند))اثر (پر فسور فقید پر و تاب چا ندرا روی) مر اجعه فر ما ئید.

((The three cities came together in the firmament))

منبع: ufo-alien.mihanblog.com
    این که تابلو هست که کلاه هست

16. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

saeeddz عزیز از فیلم سینمایی ای که تعریف کردی ممنون و با تشکر از زحمات بی شاعبه شما...!

NSA بزرگ و قوی هست ولی شما اومدی داستان فیلم دشمن ملت رو که تلویزیون ایران n بار نشون داده رو پیاز داغ بهش زدی گذاشتی رو صفحه...!

اینهمه مهندسان شبکه و سخت افزار و نرم افزار و هکرها بیکار نشستن که مثلاً ایرانسل با بهترین متخصصان داخلی اجازه بده اطلاعات داخلی رو NSA بدزده...!

اینا توهماتی هستن که فقط از یه ذهن متوهم خارج میشن... یه دستگاه یا یه برنامه تنها راه ارتباطیش با جهان همون چیپ ست ها و درگاه هایی هستن که براش تعریف شدن و اینو وصلش کنید به اینترنت، با برنامه ها و n روش متفاوت میتونید تمام اتصالات رو بررسی کنید...

در اینکه backdoor امنیتی در سیستم عامل ها توسط سازمان اطلاعات و امنیت ملی به صورت دستوری وجود داره که شکی نیست ولی بیکار نیستن همه کارای شما رو زیر نظر بگیرن و اگه بخوان از طریق اینترنت و ارتباطات ، اطلاعات رو بدزدن شما به راحتی میتونی اتصال رو شناسایی کنی و اینطوری اساس و ریشه شرکتا به باد میره...

شما اگه خیلی ناراحتی چرا با ایمیل یاهو کار میکنی که یکی از ناامن ترین سرویساس...؟ چرا خودت یه سرویس ایمیل درست نمیکنی...؟!

در اینکه اینترنت و اتصالاتی که از سرورهای آمریکا عبور میکنن توسط NSA کنترل میشن و این کار به صورت فیـلتر کلمات و این قبیل روش ها هستش شکی نیست ولی چیزایی که شما گفتید نصفش مهملاتی بیش نیستن...

دوست عزیز من در مورد پروژه ی SETI تحقیقات زیادی کردن و میتونم همین الان هم با اطمینان بگم خیلی از دوستان نمیدونن چطور حتی میتونن در این پروژه شرکت داشته باشن
    دلایل زیادی برای حرفام دارم اما فقط یک دلیل رو اینجا میگم برات دوست من
    سازو کاری که برای این نرم افزار تعیین شده و اعلام شده اینکه بعد از نصب و گرفتن اطلاعات از سایت نرم افزار این پروژه یعنی BONIC این نرم افزار از وقت آزاد شما و به عنوان اسکرین سرور استفاده میکنه
    کاری که من کردم این بود که تمام این مراحل رو انجام دادم و اما اسکرین سرور رو کاملا غیر فعال کردم
    بعد از اتصال به اینترنت این نرم افزار درحالی که با توجه به سازوکارش نمی باید چیزی رو پردازش میکرده با کمال تعجب اطلاعات ارسال میکرد به سایت مرجع!
    خودتون هم میتونید تست کنید
    خوب این نشوندهنده اینه که شما اندازه یه اپسیلون طرز کار این برنامه رو نمیدونید... این برنامه فقط در حالت screensaver کار نمیکنه...! اون اسکرین سیور فقط بعضی پروژه ها دارن (فکر کنم فقط seti اسکرین سیور داره)...

شما توی تنظیمات میتونید تعیین کنید که "چه وقت" برنامه به پردازش بپردازه و "چه مقدار" از منابع سیستمی رو مصرف کنه و "چه میزان" از پهنای باند رو برای دانلود و آپلود استفاده کنه و چند تنظیمات دیگه...

برنامه هر یه ربع نیم ساعت یه بار با سرورای پروژه هایی که عضوشون شدی ارتباط برقرار میکنه تا بررسی کنه اگه کار جدیدی هست دریافت کنه... یا اینکه میخواد دانلود کنه اومده تو لیست دانلودش ولی سرور به طور موقت از کار افتاده و هی تلاش میکنه وصل بشه یا به طور مشابه میخواد کاری که تموم شده رو آپلود کنه...

همچنین بعضی اتصالات که میبینید دائماً برقرار هستن ارتباطات محلی هستن که برخی کارها نیاز دارن... ارتباط محلی...! @ localhost آندرستند...؟!

......

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم از این توهمات دست بردارید وگرنه اگه ادامه پیدا کنه در آینده آب معدنی و...نخواهید نوشید، چون فکر میکنید که یه دسیسه جهانی یه چیزی توی آب ها و غذاها میریزه تا اذهان مردم رو یواش یواش تحت کنترل بگیره.

19. 5 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •