تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 312 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثل اینکه این قسمت تاپیک متفرقه یه جورایی داره میشه تاپیک اعصاب خورد کنی . . . . .
    هیچ چیزی رو بی دلیل و مدرک قبول نکنید . الحمدا... اسلام که هر چیزی می گه با دلیل و مدرکه مخصوصا بعضی چیزهایی که خیلی ها قبول نداشتن . . . اگر هم توجه کرده باشید از هر مسئله ای که در جهان چیز واقعا مفید فایده ای هست خدا خودش به آدم معرفی کرده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثل اینکه این قسمت تاپیک متفرقه یه جورایی داره میشه تاپیک اعصاب خورد کنی . . . . .
    هیچ چیزی رو بی دلیل و مدرک قبول نکنید . الحمدا... اسلام که هر چیزی می گه با دلیل و مدرکه مخصوصا بعضی چیزهایی که خیلی ها قبول نداشتن . . . اگر هم توجه کرده باشید از هر مسئله ای که در جهان چیز واقعا مفید فایده ای هست خدا خودش به آدم معرفی کرده !
    به این میگن حرف حساب

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان سلام
    می دونستید که تپیک اسرار ماورا یکی از موفق ترین تاپیک های انجمن متفرقه هست؟
    همیشه اسم این تاپیک در اول لیست قرار داره همین هم باعث میشه خیلی افراد از روی کنجکاوی به تاپیک مراجعه کنن و وقتی تعداد صفحات رو میبینن از دروغ بودن و خیال پردازی بودن بحث های ما یکم دچار شک میشن

حیف شد که سوشیانت عزیز که تاپیک رو راه اندازی کردند دیگر در میان ما حضور ندارند
    به احترام ایشان هم که شده از بحث های بیهوده خودداری کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

دوستان سلام
    می دونستید که تپیک اسرار ماورا یکی از موفق ترین تاپیک های انجمن متفرقه هست؟
    همیشه اسم این تاپیک در اول لیست قرار داره همین هم باعث میشه خیلی افراد از روی کنجکاوی به تاپیک مراجعه کنن و وقتی تعداد صفحات رو میبینن از دروغ بودن و خیال پردازی بودن بحث های ما یکم دچار شک میشن

حیف شد که سوشیانت عزیز که تاپیک رو راه اندازی کردند دیگر در میان ما حضور ندارند
    به احترام ایشان هم که شده از بحث های بیهوده خودداری کنیم

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

صب کنین
    در مورد همزاد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در باره ی چی هست این حالا؟ یه توضیح بده ...

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه
    امیدوارم نوروز خوبی راپشت سر گذاشته باشید
    خیلی جالب بود یاسین اومد یه مطلبی یاد بده پدرشا در اوردید رفت
    بابا بذار بگه بعد دلیل بخواید بذارید می ذاشتید اموزشش را می ذاشت حداقل اگه دلتون می خواست یه امتحانی می کردید حالا چون 99 نفر اشتباه گفتند شما هر چی می خوای به نفر 100 می گی؟؟؟!!!!!.
    هواکسز جان خب یکم مراعات بقیه را بکن همینطور در میایی می گی چرت و پرته . من نمی خوام بهاین بحث ادامه بدم اما شما اصلا مراعات نمی کنی نمی دونم چرا ؟؟؟ بعضی وقتا خیلی ناجور حرف می زنی البته برای من مهم نیست هر چی می خوای بگو اما خب همه مثل هم نیستند فکر می کنم توی متافیزیک به قدر کافی مطلب بلد باشی خب بهتر نیست توی برخوردت با بقیه یکم مودبتر باشی . بگذریم می دونم جوابت چیه و بذار قبلاخودم بنویسم :
    من هر طور دلم بخواد حرف می زنم به کسی هم ربطی نداره و بقیش که بقیهبچه ها بیشتر از من اشنا هستند
    ------------
    یکی از دوستان پرسیده بود برای چی برونفکنی می کنیم باید بگم با برونفکنی خیلی چیزا بدست میاد که من کاری بهشون ندارم چون هنوز به تجربه بهم ثابت نشده ولی منطقی به نظر می یاد ولی اونی که برای خودم مسل و قطعی شده با دو سه بار برونفکنی دست و پا شکسته که داشتم لذت فوق العاده زیادی بدست اوردم که حاضر نیستم با چیزی عوضش کنم حتی همون بیداری در خواب واقعا محشره حالا دیگه نمی دونم این تجربه ای بود که منا روز به روز به برونفکنی و بیداری در خواب مشتاق تر می کنه ولی مثل اینکه اشتیاق بیشتر فرار بیشتر را به دنبال داره.
    =====
    دارک استریت جان من کتاب با شما تا ابدیت را خریدم تازه شروع به خوندن کردم ولی به نظر می رسه کتاب خوبی باشه از راهنماییت ممنونم.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

در باره ی چی هست این حالا؟ یه توضیح بده ...
    جهان های موازی و همزاد های بیشماری که ما داریم
    حجمش کمه حد اقل دانلود کن مقدمه رو بخون!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه
    امیدوارم نوروز خوبی راپشت سر گذاشته باشید
    خیلی جالب بود یاسین اومد یه مطلبی یاد بده پدرشا در اوردید رفت
    بابا بذار بگه بعد دلیل بخواید بذارید می ذاشتید اموزشش را می ذاشت حداقل اگه دلتون می خواست یه امتحانی می کردید حالا چون 99 نفر اشتباه گفتند شما هر چی می خوای به نفر 100 می گی؟؟؟!!!!!.
    هواکسز جان خب یکم مراعات بقیه را بکن همینطور در میایی می گی چرت و پرته . من نمی خوام بهاین بحث ادامه بدم اما شما اصلا مراعات نمی کنی نمی دونم چرا ؟؟؟ بعضی وقتا خیلی ناجور حرف می زنی البته برای من مهم نیست هر چی می خوای بگو اما خب همه مثل هم نیستند فکر می کنم توی متافیزیک به قدر کافی مطلب بلد باشی خب بهتر نیست توی برخوردت با بقیه یکم مودبتر باشی . بگذریم می دونم جوابت چیه و بذار قبلاخودم بنویسم :
    من هر طور دلم بخواد حرف می زنم به کسی هم ربطی نداره و بقیش که بقیهبچه ها بیشتر از من اشنا هستند

نه خیرم جوابم اینه :

من نگفتم روشش رو نگه ، من فقط گفتم چرته ، ولی وقتی میگم چرته ، دلیل نمیشه قر کنه بره ، میخواست بگه

منم گفتم که اگه راس میگه کلیپش رو بذاره ... یا آموزشش رو ، ولی مثل این که بش بر خورد ...

دلیل تغییر ناجور حرف زدنم هم اینه که دیگه خسته شدم از این همه حرف ، همه فقط حرف میزنن ، ولی حتی

یه نفرم عمل نمیکنه ، این آقا اگه راس میگه یه کاری کنه که ما واقعا ببینیم این همزاد هست یا نه ... ولی باز

بهونه میاره که این جوریه و اون جوریه ... پستای قبل منو بخون ، میفهمی چی میگم ... نمیدونم شما چند ساله

داری تو متافیزیک کار میکنی ، ولی من که چند ساله تو این کا ر افتادم ، هر کسی حتی یک بار هم قدرتش رو

به نمایش نذاشت و یه جورایی در رفت از زیر کار ... این یاسینم یه نمونه از همون آدما ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

این یاسینم یه نمونه از همون آدما ...
    حرمت خودت رو نگه دار وقتی من چیزی نمیگم...

نمیخوای بدونی
    اصلا باز هم میگم صد بار هم میگم شما که میگی چرته لایق یاد دادن و اموزش این علم نیستی
    کل بچه های اینجا هم اینو قبول دارن
    میخوای یاد بگیری؟
    دنبال دلیل و مدرک میگردی؟
    برو تو فروم هایی که برای همین ساخته شدن
    ولی توهین به دیگران چه من چه کس دیگه ای نکن وگرنه ارزش خودتو میاری پایین...
    یکم فکر کن بعد چیزی بگو

شرمندم دوستان یکم تند شد ولی خداییش من هیچی نمیگم این آقا دیگه به خدا خیلی زیاده روی داره میکنه.

یا حق (:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •