موهایت را
باز میکنی
دستانم را میگشایم
زیر باران...
خدا خیس میشود.
حمید رضا سلیمانی
موهایت را
باز میکنی
دستانم را میگشایم
زیر باران...
خدا خیس میشود.
حمید رضا سلیمانی
روزمرّهگیهایم را با تو
که قسمت میکنم، دیگر روزمرّه نیستند.
با تو هر روز را زندگی کردهام...
دیدار دو کفشدوزک
در شکوفه ی یک بادام
چنین است
پیراهن عاشقان
محمود كوير
می گویی دوستت دارم
و من از زمین می رویم
مست می شوی
موج بر می دارم
شعری می نویسی
من با دهان زنی زیبا می خندم
اما
هر شب که می خوابی
تکه هایم را از میان روزهای تو جمع می کنم
و با چشم های زنی خسته به خواب می روم
آيدا عميدي
عاشق بودم
کسي عشقم را نفهميد
حالا که مي خواهم تنها بمانم
رهايم کنيد
دستانت را
طناب بازوانم کن
کت بسته بی هیچ تفنگ
بی هیچ فشنگ
شکار تو خواهم شد
بند بند وجودم
به بند بند وجود تو بسته است
با این همه بند
چه ازادم !
در گرگ و میش تاریخ ها
با فریادی خاموش
هفت جان داشتم و
تحملی بی گزاف ........
زن بودم
ته تمام عاشق شدن هایم
به کوچه ای خاکی منتهی می شود
و لب های کسی که پافشاری کرد
روی لب هایم
دوباره اين من اين تو اين صداي تو/صداي سبز و ساده و رسايِ تو/صدايِ تو كه غُسل ميدهد مرا/صدايِ تو ـ صدايِ آشنايِ تو/صدايِ تو كه موج ميزند در آن/نجابتِ تو، حُجبِ تو ـ حيايِ تو/صدا كه جلوهايست از صداقتت/صدا كه شمّهايست از صفايِ تو/صدايِ تو كه سنگ را ستاره كرد/صدايِ تو، صدايِ كيميايِ تو/صدا كه از قديم مانده و نديم/صدا كه از نيايِ ما، نيايِ تو/صدا كه چون شهاب در شبِ كوير/صدا كه مثلِ صبحِ روستايِ تو/صدا كه از قديم مانده و نُوَست/صداي نو نوار و نو نمايِ تو/دوباره اين من اين شب اين شب سياه/پناه ميبرم به شعرهايِ تو/به شعرهايِ تو: زبور پارسي/به واژههايِ ـ پاك و پارساي تو/به واژهها ـ ستارههاي سربلند/ستارههايِ روشن و رهاي تو/پناه ميبرم شبانههاي تار/به نورِ نغمة تو و نوايِ تو/كبوترياست روحِ من سپيد و سور/كه ميپَرَد شبانه در هوايِ تو/كه ميپَرَد شبانه و نميرود/به صحنِ ديگر از دَرِ سرايِ تو/سلام! شاعري كه شعر پارسي/سلام ميدهد به اعتلايِ تو/امامِ شعري و قبول ميشود/نمازِ واژهها به اقتدايِ تو/سلام! رهروِ يگانهاي كه نيست/كسي به غير راه، رهنمايِ تو/سلام و صد سلام و صد سلامتي/سلام و چيست اي رسيده ـ رايِ تو؟/تو كيمياگري و حيرتا! پدر/مِسي گرفته خُرده بر طلايِ تو/گرفته نكته بر تو نكتهدانكي/كه باژگون كند مگر بنايِ تو/خبر ندارد از كلام كاملت/كنايه ميزند به كَبريايِ تو/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)