اگه باطرییش اذیت نمیکرد.مشکلی نداشت...
اگه باطرییش اذیت نمیکرد.مشکلی نداشت...
بابا گیر به این باتریش ندید!این گوشی باتری ضعیفی نداره اختار کمیت باتریش زوده! اگه دقت کنید با کارکرد معمولی البته بعد از اولین پیام باتری لو یک روز کامل میشه باهاش کار کرد در حالی که در ان سریس های دیگه اینطور نیست!
من تا قبل از این توو یه قسمت از تنظیماتش که راجع به به لن بود گذاشته بودم WLAN Scaning Off و WLAN Ability رو گذاشته بود هر 5 دقیقه!از چند روز پیش که توانایی جستجوی لن رو گذاشتم روی Never باتری چند برابر بهتر شده و دیگه اصلا مشکل شارژ نداره و الان بعد از 2 روز که از آخرین شارژم گذاشته هنوز 3 تا خط دیگه باتری داره...
سلام
بازیهایی که توی تاپیک بازی های ngage هست چه طوری میشه توی ان95 نصب کرد؟
سلام بر همگی...دوستان یه مورد مشورتی فوری!زود جواب بدید.تازگی یکی توو اینترنت پیدا شده می گه نقشه ی ایران رو با ریز جزییات با حجمی حدودا 20 مگابایت و قیمت 13 تومن می ده...خب؟حالا بگین چقدر میشه بهش اعتماد کرد؟؟؟
ضمنا گفته نه اسمش مپ لودر هست و نه گارمین!اسمش هست مپ و می گه از خود سایت نوکیا خریده و داره می فروشه 13 تومن!
خواهشا زود جواب بدید...فوریه ها!ممنون.
اعتماد نکن احتمال ریسکش بالاست
از خود سایت نوکیا خریده ...؟؟؟؟ خیلی باحال گفته
سلا م.یه مشکل عجیب برام پیش اومده که نمی دونم از کجاست.من ان رم 95 رو از 1gig به 2gig
ارتقا دادم.حالا رم جدید یه مشکلی داره که نمیدونم از گوشمه یا از خود رم.تو file managerگوشیم پوشه هایی که تو رم هست ر ویا نمایش نمیده یا چند تاشونو نمایش میده.گالری هم عکس ها یا فیلم ها یا صداها رونمایش نمیده.هر کاری رو هم که بلد بودم کردم از قبیل فرمت وقالب بندی و... .حالا خواهش میکنم شما بگید چکار کنم.
تنها حدسی که خودم میزنم اینه که ر م با گوشی هم خوانی نداره .چون هم گوشی من رم های دیگر رو میخونه<البته کمتر از 2رو>هم رم من تو گوشی های دیگه جواب میده .باید چکارش کنم؟
کسی نبود جواب ما رو بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)