دیشب دانلود شبانه برای من بهتر بود.
تونستم 4 گیگی بگیرم . . .
ولی بازم کمه باید بیشتر بشه . . .![]()
![]()
![]()
دیشب دانلود شبانه برای من بهتر بود.
تونستم 4 گیگی بگیرم . . .
ولی بازم کمه باید بیشتر بشه . . .![]()
![]()
![]()
واسه من دیشب خوب بود دوباره 10 گیگ زدم , ولی در ساعات مختلف سرعت بین 100 تا 900 بالا پایین میشه , سرور ایران و خارج هم فرقی نداره
سلام
میگم گزارش مصرف شکلش فرق کرده و یه پارامتر جدید به نام "ترافیک باقیمانده ارسالی رایگان" گذاشتن !!
جریانش چیه ، یعنی رایگان رو هم محدود کردن ؟
نه جدیداً اینطوری شده که ترافیک ارسالی تا یک مقداری رایگان هست و بعد از اون اگه بیشتر آپلود داشته باشید از ترافیک اصلیتون کم میشه.
یعنی من الان حدود3 گیگ میتونم رایگان آپلود کنم وحجمی از ترافیکم کم نمیشه درسته؟
![]()
بله درسته........
این کسانی که شبی 4 یا 10 گیگ دانلود میکنن اینا دقیقا چی دانلود میکنن باور کنید نصف اون حجمی که دانلود میشه پاک میکنن با همین روال در اینده خیلی خیلی نزدیک سیاست های شبانه شاتل رو پار س انلاین پیش میگیره لیست سیاه و محدود شدن در دانلود شبانه پیش میاد بعد اون وقت فحش میدیدم به پارس انلاین که چرا سرعت پایین اومده . هرکسی بر اساس نیازش دانلود کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد
به جان خودم اگه یدونه از چیزایی که دانلود کردم رو پاک کرده باشم !! من میدونم چی دانلود میکنم و چندین برابر پول اینترنت رو پول اکانت های VIP و سرورVPS خودم میدم چون کارم همینه و دانلود میکنم که آرشیوم رو آپدیت کنم و میفروشم
ایا این کانتر بعد از پایان قرارداد صفر میشه؟مثلا اگر ماهیانه سرویس بگیریم شرایط به چه صورت میشه؟ کلا یه توضیح کامل تر در موردش میدین
ممنون میشم
دوستان من قبلا پارس داشتم تو منطقه مخابراتیمون خوبه و راجع به پینگم مطمئن هستم فقط ۲ تا سوال سرویسای نامحدود پارس چطوره؟ یه توضیحی راجع به سرعتشون میدید؟ این قانون مسخره ای تا یه حجمی که دان کنی سرعت میاد پایین را داره ؟ با ماهی حدودا 60t چه سرویسی از پارس را پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش ممنون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)