از شما mxic بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( phoenix_666 )
از شما mxic بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( phoenix_666 )
بله مال من mxic بود خداروشکر
به همون روش روسی -- کردم اگرم آدرس خواستین pm بدید چون تو تهران و کرج فقط 2 تا مغازه هستن که این روش رو تمیز و بدون ایراد انجام میدن
بهشون اعتماد دارم
سلام دوستان
شاید سوالم تکراری باشه ولی می خام مطمئن شم
ایکس باکس من الایته ، درایوش باز نمیشد دادم درست کنن درایوش رو درست کردند ولی حالا دیگه دستگاه بازی های کپی رو نمیخونه
و وقتی بازی کپی میذارم توش آرم ایکس باکس رو نشون میده البته فیلم dvd که میذارم میاره
میخاستم بدونم اگه این lt+ جدیده و آپدیت جدیده را بدم برام بریزند بازی های کپی رو دوباره میخونه؟؟؟
نه خیرالبته ال تی جدید بریزین هم کار خوبیه
هم سرتون گرم میشه هم به خودتون افتخار میکنین هم دیگه این نگرانی ها رو ندارین
درسته اگه LT+ 1.9 بریزین دیگه مشکلی نداره...
سلام
آقا من بازی رد دد رو می زارم تو دستگاخ بالا نمی یاد اصلا و موقع نصب هم می گه دیسک کثیفه.
مشکل چیه؟
اگه دیسکت تمیز باشه پس دیسک نا مرغوبه
بد رایت شده ، دلیلش همینه... که یا به خاطر سریع رایت کردن دیسک ها بوده ، یا دیسکش چرت بوده و در حین رایت ترکیده ، یا رایتر طرف یه سوتی داده... یا کلا دی وی دی بد رایت شده دیگه چیکار ما داری![]()
نه بازی که نه........
ولی من میگم تو هر شرایطی1.9 رو بریزید کلا بهتره.....
نه هنوز بازی های کینکتap2.5ندارن
سلام به تمامی برادران گلم توروخدا زود کمکم کنید خیلی ضروریه اخیرن بازی کا واسه اکس باکسم خریدم مافیا 2 بود بعد اون تا حالا بازی نخریدم پریروز رفتم دیرت 3 وال.ای.نویر خریدم میزارم رو استگاه پلی دی وی دی میاره نمیخونه امروز اخرین داپبردم که مال 2011 هست ریختم داشبردش عوض شد اما بازی ها رو نمیخونه زنگ زدم نکست جن گفت باید بازس کنید نمیدونم چی روش نصب کنی فک کنم (ال.تی) هستش این ال تی چیه ؟ مشکلش همینه؟ لطف کنید مرحله به مرحله بهم اموزش بدید چطوری خودم درستش کنم میخام خودم انجامش بدم نمیتونم بفرستم بیرون ممنون میشم زود جواب بدید
بله الان کنسول شما فقط بازی اصل میخونه...........
بایدlt+1.9بریزید.یه فرم ویر هست........
خودت نریز سخته کارش......dvd keyرو هم اگه مداری اصلا نریز که سخته............
dvd keyرو داری؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)