كسي سرباز است و دو سال خدمت ميكنه ميتونه سروان بشه يا نه . كه دوستمون گفتن فوق فوقش ستوان یکم است. اگر توضيح بيشتري دارين خوشحال ميشم كه بگين
كسي سرباز است و دو سال خدمت ميكنه ميتونه سروان بشه يا نه . كه دوستمون گفتن فوق فوقش ستوان یکم است. اگر توضيح بيشتري دارين خوشحال ميشم كه بگين
Last edited by hamid890; 10-12-2014 at 17:29.
خیر پزشک و وکتری فوقش س1 هست.
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
سلام دوستان، من افتادم نیرو انتظامی، اگه پارتی نتونه کاری کنه من خودم می تونم برای افتادن در یک بخش اداری کاری بکنم؟ من مدرکم لیسانس برق هست و حدود 15 تا مدرک کامپیوتر و برنامه نویسی و برق و ... فنی و حرفه ای دارم، اینا به کارشون میاد؟ میتونه تاثیر داشته باشه تو افتادنم تو بخش اداری؟ خلاصه حرفه های کامپیوتری و برقی زیادی بلدم، ممنون میشم راهنماییم کنید.
حداقلش باید 500 میلیون باشه 50 میلیون پول یک هفته درامد این بازیکناست.....
هم كساني كه شامل اين طرح ميشن بايد متاسف بشند هم كساني كه نميشند!!!چون به فهم و شعور هردوشون توهين شده
اونم به اين دليل كه 20-50 ميليون يعني ماهي حداقل يك الي 2ميليون ونيم براي هرسرباز!!!!حالا كدام سرباز ماهي اين ميزان دريافتي و يا هزينه براش ميشه!!!!خورد و خوراك افتضاح!!!كيفيت خدمات آشغال!!!!و كل حقوق يك سرباز طي 24 ماه كه البته اسمش را صدقه بگذاريم بهتره،2.5 ميليون هم نميشه،حالا كسي كه بخاد پول بده بايد 20 برابر اين مبلغ را بده ولي جالبه كسي كه ميره بايد مثل نوكر براي يك مشت نادان و زبان نفهم كه از خودش هم پايينتر و بيشعورتر هستن كار كنه..
دوستي هم كه گفت باوجودي كه وضعش خوبه بعد 12 سال ميخاد بره،ديدي بهش گفتم نرو،چون پولداره حالا ميتونه بخرتش و حالشو ببره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تکلیف افراد بی پول و فقیر جامعه چی میشه?
دوست عزیز می تونه موثر باشه ولی کم، چون تو ناجا کار اداری هم محدوده و هم کسایی که معمولا پارتی دارن در اولویت هستند، مبحث دوم اینه که اداری شما فکر نکنید تا ساعت 2 هستین پنجشنبه و جمعه هم تعطیل هستید، در ناجا معمولا کمتر چنین جایی هست و آماده باش ها امون نمیدن.
مورد بعدی هم این هست که در بعضی جاها (به عنوان مثال همون فرمانده انتظامی شهرستانی که خودم خدمت میکردم) شما شاید کارتون اداری باشه ولی بعد اون آزاد هستین و میرین در خوابگاه می خوابین اینطور نیست که ول کنن برین و یه دفعه میبینین میان میگن برین فلان جا پاس پیاده و...
در کل بستگی به شرایط زمانی و مکانی و بند پ هست برید خودتون آشنا میشین.
برگ سفید ما هم اومد 10.3 پادگان ولیعصر(عج) تبریز
از خونمون 15 دقیقه راهه
اگر هم مي خواستيد سربازي را بفروشيد بايد براي كساني باشه مه غيبت نداشته اند نه كساني كه 10 سال سربازي نرفتند و كار و كاسبيشان را كرده اند حالا بياند سربازيشان را بخرند
خلاصه ستاد پشتیبانی آجا یا نزاجا عزیز؟؟
بعد این پادگانهای طهران به بچه های راه دور خوابگاه و امکانات اسکان عنایت میکنه دیگه نه؟؟
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)