تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2628 از 4105 اولاول ... 1628212825282578261826242625262626272628262926302631263226382678272831283628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,271 به 26,280 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من که نمی فهمم منظور شما سرباز هست و یا کادر هست (چون سوال قبلی هم میگین کارمند رسمی و....)، پستتون را با جملات بیشتری بنویسین هیچ ضرری نداری.
    كسي سرباز است و دو سال خدمت ميكنه ميتونه سروان بشه يا نه . كه دوستمون گفتن فوق فوقش ستوان یکم است. اگر توضيح بيشتري دارين خوشحال ميشم كه بگين
    Last edited by hamid890; 10-12-2014 at 17:29.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

كسي دو سال خدمت ميكنه ميتونه سروان بشه يا نه همين. كه دوستمون گفتن فوق فوقش ستوان یکم است. اگر توضيح بيشتري دارين خوشحال ميشم كه بگين
    خیر پزشک و وکتری فوقش س1 هست.

Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk

3. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان، من افتادم نیرو انتظامی، اگه پارتی نتونه کاری کنه من خودم می تونم برای افتادن در یک بخش اداری کاری بکنم؟ من مدرکم لیسانس برق هست و حدود 15 تا مدرک کامپیوتر و برنامه نویسی و برق و ... فنی و حرفه ای دارم، اینا به کارشون میاد؟ میتونه تاثیر داشته باشه تو افتادنم تو بخش اداری؟ خلاصه حرفه های کامپیوتری و برقی زیادی بلدم، ممنون میشم راهنماییم کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حداقلش باید 500 میلیون باشه 50 میلیون پول یک هفته درامد این بازیکناست.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

الان بعنی اونایی که غیبت کردند میتونند خدمتشونو بخرند??

مملکتو تو روخدا متاسفم...
    هم كساني كه شامل اين طرح ميشن بايد متاسف بشند هم كساني كه نميشند!!!چون به فهم و شعور هردوشون توهين شده
    اونم به اين دليل كه 20-50 ميليون يعني ماهي حداقل يك الي 2ميليون ونيم براي هرسرباز!!!!حالا كدام سرباز ماهي اين ميزان دريافتي و يا هزينه براش ميشه!!!!خورد و خوراك افتضاح!!!كيفيت خدمات آشغال!!!!و كل حقوق يك سرباز طي 24 ماه كه البته اسمش را صدقه بگذاريم بهتره،2.5 ميليون هم نميشه،حالا كسي كه بخاد پول بده بايد 20 برابر اين مبلغ را بده ولي جالبه كسي كه ميره بايد مثل نوكر براي يك مشت نادان و زبان نفهم كه از خودش هم پايينتر و بيشعورتر هستن كار كنه..
    دوستي هم كه گفت باوجودي كه وضعش خوبه بعد 12 سال ميخاد بره،ديدي بهش گفتم نرو،چون پولداره حالا ميتونه بخرتش و حالشو ببره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حداقلش باید 500 میلیون باشه 50 میلیون پول یک هفته درامد این بازیکناست.....
    بعد تکلیف افراد بی پول و فقیر جامعه چی میشه?

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان، من افتادم نیرو انتظامی، اگه پارتی نتونه کاری کنه من خودم می تونم برای افتادن در یک بخش اداری کاری بکنم؟ من مدرکم لیسانس برق هست و حدود 15 تا مدرک کامپیوتر و برنامه نویسی و برق و ... فنی و حرفه ای دارم، اینا به کارشون میاد؟ میتونه تاثیر داشته باشه تو افتادنم تو بخش اداری؟ خلاصه حرفه های کامپیوتری و برقی زیادی بلدم، ممنون میشم راهنماییم کنید.
    دوست عزیز می تونه موثر باشه ولی کم، چون تو ناجا کار اداری هم محدوده و هم کسایی که معمولا پارتی دارن در اولویت هستند، مبحث دوم اینه که اداری شما فکر نکنید تا ساعت 2 هستین پنجشنبه و جمعه هم تعطیل هستید، در ناجا معمولا کمتر چنین جایی هست و آماده باش ها امون نمیدن.

مورد بعدی هم این هست که در بعضی جاها (به عنوان مثال همون فرمانده انتظامی شهرستانی که خودم خدمت میکردم) شما شاید کارتون اداری باشه ولی بعد اون آزاد هستین و میرین در خوابگاه می خوابین اینطور نیست که ول کنن برین و یه دفعه میبینین میان میگن برین فلان جا پاس پیاده و...

در کل بستگی به شرایط زمانی و مکانی و بند پ هست برید خودتون آشنا میشین.

10. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

برگ سفید ما هم اومد 10.3 پادگان ولیعصر(عج) تبریز
    از خونمون 15 دقیقه راهه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر هم مي خواستيد سربازي را بفروشيد بايد براي كساني باشه مه غيبت نداشته اند نه كساني كه 10 سال سربازي نرفتند و كار و كاسبيشان را كرده اند حالا بياند سربازيشان را بخرند

13. 3 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

در چهاره راه قصر ستادها و فرماندهى هاى ارتش وجود داره
    شما اگر واقعا پارتى خوبى دارى مي تونه از همون اول شما رو در نوشهر تقسيم كنه اما ستاد اجا يا ستاد نزاجا
    اما اكثر بچه هايي كه در ستاد هاي و فرماندهى هاى ارتش خدمت مي كنند اين قدر راحتن كه دوست ندارن حتى به پادگان هاى شهر خودشون منتقل شوند.اماكانات خوب ، راحتى خدمت ، احترام بالا براى بچه هاى تحصيل كرده از همه مهمتر يك فرصت ٢ ساله كه در تهران دارند و ميتونه براشون در اينده مفيد باشه.
    خلاصه ستاد پشتیبانی آجا یا نزاجا عزیز؟؟
    بعد این پادگانهای طهران به بچه های راه دور خوابگاه و امکانات اسکان عنایت میکنه دیگه نه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •