تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2628 از 4428 اولاول ... 1628212825282578261826242625262626272628262926302631263226382678272831283628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,271 به 26,280 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما خودتون می دونید ؟ اصلا خوندید چی نوشتن ؟ بهتر هست بخونی بعد , کاربران زیادی این سوال کردن ایشون هم خبری جواب دادن شما چون به ضررت هست می گی سیاست شرکت هر لجظه هر دقیقه هر ثانیه می تونه عوض بشه .
    داداش یا من اشتباه میبینم یا شما به زبون فارسی تسلط نداری
    -ایا تو شبانه رایگان محدویت حجمی وجود داره؟(مثلا به هرکاربر حجمی اختصاص داده میشه به عنوان شبانه به مرور زمان از شبانه اش کم میشه)
    این سوال اول که ایشون جوابی ندادن
    ایا ممکن به خاطر دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه؟
    خیر
    سرعت شبانه رایگان 1 مگ با 2 مگ خیلی فرق میکنه؟
    بله
    خوب حالا شما بگو دقیقا کجا گفته شده در شبانه رایگان محدودیت حجمی وجود داره؟
    من تو صفحه قبل لینک دادم بنده خدا دیگه اشکش دراومده از بس گفته محدودیتی نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به هر حال واسه من که تا به حال محدودیتی نبوده در ماه شاید 2یا3 شب دانلود نداشته باشم ولی در بقیه روزها دانلود دارم وتا به حال محدود نشدم
    قربون آدم چیز فهم!

منم میخواستم همین را بگم!
    خوب برادر من چرا شتابزده عمل میکنی !! برای من کاربر چه سودی داره که بگم شبانه سرعت محدود میشه یا نه ؟! من از خدامه یوزر پارس حداقل تو منطقه مخابراتیم کم باشه تا سرعتم کم نشه ! اما مثل بعضیا !! نیستم که تو فکر تک خوری باشم ! من که راحت دانلود میکنم، چرا بقیه نکنن ؟! اطلاعات اشتباه دادن و نسبت ناروا دادن درست نیست !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابتون رو گرفتید ؟؟؟؟؟ از قصد جواب ندادم به اون پستتون که خود کاربر ها در مورد جملات شما ( که خودتون اصلا دقتی به پست مذکور که لینک دادید ندارید و الکی فقط به بقیه میگید دقت نمیکنید و نمیبینید ) پاسخ بدن ...

دفعه بعد به جای اطلاعات غلط دادن یه نگاه به پستی که میخواین به عنوان مدرک نشون بدید بکنید !
    Last edited by faramobile; 21-11-2013 at 00:55.

2. 4 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابتون رو گرفتید ؟؟؟؟؟ از قصد جواب ندادم به اون پستتون که خود کاربر ها در مورد جملات شما ( که خودتون اصلا دقتی به پست مذکور که لینک دادید ندارید و الکی فقط به بقیه میگید دقت نمیکنید و نمیبینید ) پاسخ بدن ... دفعه بعد به جای اطلاعات غلط دادن یه نگاه به پستی که میخواین به عنوان مدرک نشون بدید بکنید !
    من طبق نوشته ایشون جواب دادم نه نظر شخصی خودم , ایشون اشتباه بیان کردن در کل اینجا دعوا نمی کنیم که برای بحث و تبادل اطلاعات جمع شدیم .

4. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان امروز سرعت افتضاح بود و همش قطع میشد.الانم سینه خیز خودمو اینجا رسوندم که بگم برا شما هم هیمنطور بود؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من طبق نوشته ایشون جواب دادم نه نظر شخصی خودم , ایشون اشتباه بیان کردن در کل اینجا دعوا نمی کنیم که برای بحث و تبادل اطلاعات جمع شدیم .
    ایشون اشتباه بیان نکردن , ایشون یه جمله سوالی پرسیدن فقط همین , چرا این همه آدم اون جمله رو خوندن و منظورشون رو درست فهمیدن ولی شما یه چیز دیگه برداشت کردی ؟ این شما بودین که اشتباه کردین و بر روی اونم اصرار دارید !

منم اصلا علاقه ای به جروبحث ندارم فقط وقتی میبینم یکی یه چیز اشتباه رو میخواد زوری به همه بقبولونه و هر کی میگه آقا چنین چیزی گفته نشده باز حرف خودشو بزنه , نمیتونم جواب ندم ( البته خیلی جالبه بعد از معلوم شدن اشتباهتون لحنتون 180 درجه تغییر کرد !! )

امیدوارم این آخرین پستم در مورد این برداشت اشتباه شما باشه

موفق باشید
    Last edited by faramobile; 21-11-2013 at 03:12.

7. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان امروز سرعت افتضاح بود و همش قطع میشد.الانم سینه خیز خودمو اینجا رسوندم که بگم برا شما هم هیمنطور بود؟
    بله عزیز واسه منم امروز فاجعه بود !! 60 دفعه قطع و وصل شد

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

بله عزیز واسه منم امروز فاجعه بود !! 60 دفعه قطع و وصل شد
    الان خوبه؟؟؟؟

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مال من تازه وصل شد از ساعت 8:45 وصل نمیشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوندم من حرف ایشون چون بله یا خیر نزدن من جمله اخباری تشخیص دادم من بعدش قید کردم ممکن هست هر لحطه تغیر کنه آسیاتک سه سال اوکی بود یک شبه خراب شد .
    دقیقا با نظر شما منم موافقم منم 2 سال اسیاتک داشتم همه چیزش عالی بود همه راضی و خوشحال اما نمیدونم چی شد یهو همه چیز بهم ریخت عوض شد سرعت ها به شدت افت کرد یادم باهاش شبی 12 گیگ دانلود می کردم هر سال بالغ بر 1ترابایت دانلود می کردم
    چه روزهایی بود یادش بخیر
    انشالله برای پارس انلاین این اتفاق نیوفته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان 128 محدود پارس انلاین، تهران سرعتو رو چند می بندن؟ شبانش چه جوریاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

چرا اینجوری شده از دیشب که بارون زد هی 10 دقیقه 1 بار قط میشه !
    کس دیگه ای هم همین مشکلو داره؟
    با 1 بارون قط میشه خدا نکنه برف بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •