یعنی اگه کسی با 27 سال سن فوق لیسانس داشته باشه و نخاد بره سربازی می تونه بخره؟
یعنی اگه کسی با 27 سال سن فوق لیسانس داشته باشه و نخاد بره سربازی می تونه بخره؟
باید 8 سال غیبت داشته باشید. شما تا الان معافیت تحصیلی داشتید یعنی غایب نبودید.اگه بعد از فارغ التحصیلی سربازی نرید و غیبت بخورید 8 سال دیگه میتونید بخرید.به شرطی که تا اون موقع همچین قانونی باشه. فکر کن تا 7 سال غیبتت قانون عوض نشده باشه سال هشتمی این قانونو بردارن اونوقت توی 35 سالگی باید برید سربازی.تا اون موقع هم احتمالا مدت سربازی 1 قرن شده باشه.بهتره همین الان برید شرش رو کم کنید.
این چه سوالی هست؟ باز کنید مسئله را.
کارمند هم لباسش فرق میکنه و هم درجه نداره.
در خبر آمده 8 سال غیبت یعنی از 19 سال حساب کردن، شما بر فرض مثال اگه الان درس را در 27 سالگیتموم کردین 8 سال باید غیبت داشته باشین بعد، که البته اون هم با توجه به اعلام اینکه دستگیری داریم نمیشه.
در کل حدودا 27 سال با دیپلم و بعد اون هم 8 سال از وارد غیبت شدن (طرف 27 سالگی درسش تموم شده الان باید 35 + 6 ماه فرصت دفترچه باشه تا بتونه استفاده کنه)
البته همونطور که اعلام شده آیین نامه تدوین میشه ولی چیزی غیر از این نخواهد بود.
سلام
من 2 سال پیش به عتل دست درد و قلب درد رفتم متخصص قلب و گفت به خاطر اعصاب هست و تو استرس و فشار عصبی این طور میشی
الان دوباره این مشکل اومده سراغم. چند روز هست کاملا درد اومده سمتم. تو نفس کشیدن کاملا مشخص هست
به نظر شما میشه معافیت از رزم گرفت؟
بله . دولت پول نداره. میگه کسانی که غیب کردند. مشکلی نیست. به جای جریمه. بیان با پول مشکل رو حل کنند.![]()
جالب هست. میگن کسانی که نرفتن سربازی . با مقداری پول مشکلشون رو حل کنن.
در عوض اونهایی که غیب ندارن و پول هم ندارن، باید مدت بیشتری رو سرباز بشوند. تا جبران اون یک میلیون و 500 هزار نفری بشه که سربازی نرفتن.
احسنت و درود بر عزیزان
چند وقت پيش رفتم ميدون سپاه به اون افسر مثلاً پاسخگو گفتم سردار كمالي گفته تاريخ اقدام ملاكه نه اعزام. اصلاً نذاشت حرفم تموم بشه گفت سردار كمالي باسه خودش گفته اشتباه كرده گفته! البته من به حرف مافوقش بايد گوش بدم نه يه افسر جزء بيمصرفِ بيسوا بيادبِ ناپاكيزه و شلخته. ولي به هر حال الانم اين خبر كه از سردار كمالي هست هم معلوم نيست درست باشه. به همين راحتي با يه مصاحبه يا با يك افسر بيادب آبرو و اعتبار و حيثيت و ... سازمانشونو ميبرن. آيا بيمسئوليتي غير از اين است؟؟؟
Last edited by Ahmadyakhi; 10-12-2014 at 16:16.
كسي كه فوق ليسانس يا دكتري داره آخرين درجه كه ميگيره چي هستش؟(استوار. ستوان ...)
در ارتش :
فوق لیسانس >>> ستواندوم
دکترا >> ستوانیکم
من که نمی فهمم منظور شما سرباز هست و یا کادر هست (چون سوال قبلی هم میگین کارمند رسمی و....)، پستتون را با جملات بیشتری بنویسین هیچ ضرری نداری.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)