تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2627 از 4428 اولاول ... 1627212725272577261726232624262526262627262826292630263126372677272731273627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,261 به 26,270 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سرعت دانلود منم از 300 بیشتر نمیشه

2. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

حاجی ساپورت پارس آنلاین توی کدوم پست گفته که شبانه را محدود میکنن ؟؟؟ اگه میشه لینکش را بذار!
    چرا در این انجمن کسی حرفی به سودش باشه می بینه ؟ چند نفر هم می بیننن این حرف به سودش هست سریع تشکر می زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید ببنید گفته یا نه دقیقا حرفی که من گفتم .
    Last edited by Mr saeed; 20-11-2013 at 23:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeedifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

بابا بخدا آدم قطعی داشته باشه خیلی بهتره تا سرعتش این باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه 128 بود دیگه فکر کنم سرعتش منفی میشد

5. 2 کاربر از Saeedifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چرا در این انجمن کسی حرفی به سودش باشه می بینه ؟ چند نفر هم می بیننن این حرف به سودش هست سریع تشکر می زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید ببنید گفته یا نه دقیقا حرفی که من گفتم .
    شما هم ظاهرا هنوز فرق جمله سوالی با خبری رو نمیدونی ؟!!

اگه واقعا چنین چیزی بود مثل آدم میگفتن آقا شبانه بعد از یه حجمی محدود میشی ! ولی هم پشتیبانی هم این یوزر پارس آنلاین بارها این مسئله رو رد کردن , پس نمیتونن ادعا کنن که گقته بودیم از قبل

7. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

شما هم ظاهرا هنوز فرق جمله سوالی با خبری رو نمیدونی ؟!! اگه واقعا چنین چیزی بود مثل آدم میگفتن آقا شبانه بعد از یه حجمی محدود میشی ! ولی هم پشتیبانی هم این یوزر پارس آنلاین بارها این مسئله رو رد کردن , پس نمیتونن ادعا کنن که گقته بودیم از قبل
    شما خودتون می دونید ؟ اصلا خوندید چی نوشتن ؟ بهتر هست بخونی بعد , کاربران زیادی این سوال کردن ایشون هم خبری جواب دادن شما چون به ضررت هست می گی سیاست شرکت هر لجظه هر دقیقه هر ثانیه می تونه عوض بشه .

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان کل تهران هم رفت رو 9 مگ , امروز چند تا مرکز باقیمانده هم رفتن رو 9 مگ.
    در حال حاضر تمام مراکز مخابراتی ایران روی 9 مگ قرار گرفتند
    مال من هنوز روی 4ـه، تو پنل مودم هم ماکزیمم سرعت ممکنه رو حدود 10 مگابیت می‌زنه، مرکز طبری هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شما خودتون می دونید ؟ اصلا خوندید چی نوشتن ؟ بهتر هست بخونی بعد , کاربران زیادی این سوال کردن ایشون هم خبری جواب دادن شما چون به ضررت هست می گی سیاست شرکت هر لجظه هر دقیقه هر ثانیه می تونه عوض بشه .
    داداش یا من اشتباه میبینم یا شما به زبون فارسی تسلط نداری
    -ایا تو شبانه رایگان محدویت حجمی وجود داره؟(مثلا به هرکاربر حجمی اختصاص داده میشه به عنوان شبانه به مرور زمان از شبانه اش کم میشه)
    این سوال اول که ایشون جوابی ندادن
    ایا ممکن به خاطر دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه؟
    خیر
    سرعت شبانه رایگان 1 مگ با 2 مگ خیلی فرق میکنه؟
    بله
    خوب حالا شما بگو دقیقا کجا گفته شده در شبانه رایگان محدودیت حجمی وجود داره؟
    من تو صفحه قبل لینک دادم بنده خدا دیگه اشکش دراومده از بس گفته محدودیتی نیست
    به هر حال واسه من که تا به حال محدودیتی نبوده در ماه شاید 2یا3 شب دانلود نداشته باشم ولی در بقیه روزها دانلود دارم وتا به حال محدود نشدم

11. 4 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داداش یا من اشتباه میبینم یا شما به زبون فارسی تسلط نداری
    -ایا تو شبانه رایگان محدویت حجمی وجود داره؟(مثلا به هرکاربر حجمی اختصاص داده میشه به عنوان شبانه به مرور زمان از شبانه اش کم میشه)
    این سوال اول که ایشون جوابی ندادن
    ایا ممکن به خاطر دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه؟
    خیر
    سرعت شبانه رایگان 1 مگ با 2 مگ خیلی فرق میکنه؟
    بله
    خوب حالا شما بگو دقیقا کجا گفته شده در شبانه رایگان محدودیت حجمی وجود داره؟
    من تو صفحه قبل لینک دادم بنده خدا دیگه اشکش دراومده از بس گفته محدودیتی نیست
    به هر حال واسه من که تا به حال محدودیتی نبوده در ماه شاید 2یا3 شب دانلود نداشته باشم ولی در بقیه روزها دانلود دارم وتا به حال محدود نشدم
    قربون آدم چیز فهم!

منم میخواستم همین را بگم!

13. 3 کاربر از ekhatooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

داداش یا من اشتباه میبینم یا شما به زبون فارسی تسلط نداری -ایا تو شبانه رایگان محدویت حجمی وجود داره؟(مثلا به هرکاربر حجمی اختصاص داده میشه به عنوان شبانه به مرور زمان از شبانه اش کم میشه) این سوال اول که ایشون جوابی ندادن ایا ممکن به خاطر دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه؟ خیر سرعت شبانه رایگان 1 مگ با 2 مگ خیلی فرق میکنه؟ بله خوب حالا شما بگو دقیقا کجا گفته شده در شبانه رایگان محدودیت حجمی وجود داره؟ من تو صفحه قبل لینک دادم بنده خدا دیگه اشکش دراومده از بس گفته محدودیتی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر حال واسه من که تا به حال محدودیتی نبوده در ماه شاید 2یا3 شب دانلود نداشته باشم ولی در بقیه روزها دانلود دارم وتا به حال محدود نشدم
    خوندم من حرف ایشون چون بله یا خیر نزدن من جمله اخباری تشخیص دادم من بعدش قید کردم ممکن هست هر لحطه تغیر کنه آسیاتک سه سال اوکی بود یک شبه خراب شد .

15. 2 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

خوندم من حرف ایشون چون بله یا خیر نزدن من جمله اخباری تشخیص دادم من بعدش قید کردم ممکن هست هر لحطه تغیر کنه آسیاتک سه سال اوکی بود یک شبه خراب شد .
    خوب برادر من چرا شتابزده عمل میکنی !! برای من کاربر چه سودی داره که بگم شبانه سرعت محدود میشه یا نه ؟! من از خدامه یوزر پارس حداقل تو منطقه مخابراتیم کم باشه تا سرعتم کم نشه ! اما مثل بعضیا !! نیستم که تو فکر تک خوری باشم ! من که راحت دانلود میکنم، چرا بقیه نکنن ؟! اطلاعات اشتباه دادن و نسبت ناروا دادن درست نیست !

17. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •