سرعت دانلود منم از 300 بیشتر نمیشه![]()
چرا در این انجمن کسی حرفی به سودش باشه می بینه ؟ چند نفر هم می بیننن این حرف به سودش هست سریع تشکر می زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید ببنید گفته یا نه دقیقا حرفی که من گفتم .
Last edited by Mr saeed; 20-11-2013 at 23:07.
بابا بخدا آدم قطعی داشته باشه خیلی بهتره تا سرعتش این باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 128 بود دیگه فکر کنم سرعتش منفی میشد![]()
شما هم ظاهرا هنوز فرق جمله سوالی با خبری رو نمیدونی ؟!!
اگه واقعا چنین چیزی بود مثل آدم میگفتن آقا شبانه بعد از یه حجمی محدود میشی ! ولی هم پشتیبانی هم این یوزر پارس آنلاین بارها این مسئله رو رد کردن , پس نمیتونن ادعا کنن که گقته بودیم از قبل
شما خودتون می دونید ؟ اصلا خوندید چی نوشتن ؟ بهتر هست بخونی بعد , کاربران زیادی این سوال کردن ایشون هم خبری جواب دادن شما چون به ضررت هست می گی سیاست شرکت هر لجظه هر دقیقه هر ثانیه می تونه عوض بشه .
مال من هنوز روی 4ـه، تو پنل مودم هم ماکزیمم سرعت ممکنه رو حدود 10 مگابیت میزنه، مرکز طبری هستم.
داداش یا من اشتباه میبینم یا شما به زبون فارسی تسلط نداری
-ایا تو شبانه رایگان محدویت حجمی وجود داره؟(مثلا به هرکاربر حجمی اختصاص داده میشه به عنوان شبانه به مرور زمان از شبانه اش کم میشه)
این سوال اول که ایشون جوابی ندادن
ایا ممکن به خاطر دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه؟
خیر
سرعت شبانه رایگان 1 مگ با 2 مگ خیلی فرق میکنه؟
بله
خوب حالا شما بگو دقیقا کجا گفته شده در شبانه رایگان محدودیت حجمی وجود داره؟
من تو صفحه قبل لینک دادم بنده خدا دیگه اشکش دراومده از بس گفته محدودیتی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال واسه من که تا به حال محدودیتی نبوده در ماه شاید 2یا3 شب دانلود نداشته باشم ولی در بقیه روزها دانلود دارم وتا به حال محدود نشدم
قربون آدم چیز فهم!
منم میخواستم همین را بگم!
خوندم من حرف ایشون چون بله یا خیر نزدن من جمله اخباری تشخیص دادم من بعدش قید کردم ممکن هست هر لحطه تغیر کنه آسیاتک سه سال اوکی بود یک شبه خراب شد .
چرا در این انجمن کسی حرفی به سودش باشه می بینه ؟ چند نفر هم می بیننن این حرف به سودش هست سریع تشکر می زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید ببنید گفته یا نه دقیقا حرفی که من گفتم .شما خودتون می دونید ؟ اصلا خوندید چی نوشتن ؟ بهتر هست بخونی بعد , کاربران زیادی این سوال کردن ایشون هم خبری جواب دادن شما چون به ضررت هست می گی سیاست شرکت هر لجظه هر دقیقه هر ثانیه می تونه عوض بشه .خوب برادر من چرا شتابزده عمل میکنی !! برای من کاربر چه سودی داره که بگم شبانه سرعت محدود میشه یا نه ؟! من از خدامه یوزر پارس حداقل تو منطقه مخابراتیم کم باشه تا سرعتم کم نشه ! اما مثل بعضیا !! نیستم که تو فکر تک خوری باشم ! من که راحت دانلود میکنم، چرا بقیه نکنن ؟! اطلاعات اشتباه دادن و نسبت ناروا دادن درست نیست !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)