مودم رو کل خونه چابه چا کردی ببینی فرقی میکنه یا نه؟
مودم رو کل خونه چابه چا کردی ببینی فرقی میکنه یا نه؟
دوستان من یه مشکل عجیب رو گوشیم دارم
گوشیم دو سیمه و همراه اول و ایرانسل روش دارم
وقتی اینترنت گوشی رو میبرم روی سیمکارت ایرانسل ، به همراه اولم هرکی زنگ بزنه میگه مخاطب در دسترس نیست ( ربطیم به این نداره که دیتای گوشیم روشن باشه یا خاموش )
اما وقتی اینترنت گوشی رو ببرم روی همراه اولم این مشکل حل میشه
لازم به ذکره که سیم ایرانسل از این جدیداس که 4G ساپورت میکنن اما سیم همراه اولم قدیمیه فقط 2G و 3G ساپورت میکنه
کسی میدونه این مشکل دقیقا از چیه و چجوری حل میشه ؟
دوست عزیز این مشکل گوشیتون هست ربطی به تایپیک و سیم کارت نداره ، تنظیمات کوشی چک کنید dual standby باشه و ساپورت کنه و اینکه یه خط میتونه رو 4g باشه و اون یکی رو نسل دو.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سپاسگزارم
بخاطر اینکه سوالم رو جای نامناسبی مطرح کردم عذرخواهی میکنم
فقط جسارتا بعنوان سوال آخر ؛
وقتی سیمکارت همراه اول اعتباریم رو که سیمکارت جدید USIM هست در کنار سیمکارت ایرانسلم که اونم USIM هست قرار میدم این مشکل " مخاطب در دسترس نمیباشد " بصورت کامل حل میشه.
با این اوصاف امکان داره مشکل از سیمکارت همراه اول دائمیم ( که سیمکارت قدیمی هست ) باشه و با تعویضش به USIM مشکل " مخاطب در دسترس نمیباشد " حل بشه ؟
ممنون
خواهش میکنم.اگر سیم دیگه همرا اول انداختین و مشکل حل شده بله تعویض کنید سیم کارتو چون همراه اول نمیدونم چه مشکلی داره که برخی سیم کارتاش بعد یه مدت عیب پیدا میکنه.
مخبارات رایگان سیم قدیمی عوض میکنه اما اگر یو سیم بخواین نمیدونم رایگان میدن یا هزینه داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 05-12-2016 at 21:37.
هزینه داره
ولی من تو ابادان داشتم تو کنزالمال میگشتم یهو دیدم یارو یوسیم عوض میکنه رایگان
منم رفتم عوض کردم
از وقتی کل شبکه ایرانسل دچار اختلال شد سرعت هنوز برا من خوب نشده.. مشکل بقیه جاها حل شده؟ 4g که قطعه.. تری جی هم که سرعت خیلی افت داشته!
فیلمی از 4 جی پلاس ایرانسل با مودم E5186-22A
تست در باند 7 سپس در باند 3 و سپس پلاس صورت گرفته نتایج پلاس نا امید کننده است دانلود در باند 7 تنها بهتر از حالت پلاس هست.
کار تغییر با ال تی واچ صورت گرفته . حالت lte advanced یا همان 44 ترکیب 40 و 4 است که در آن نرم افزار ترکیت باند سه و هفت محسوب می شود
در تک کانکشن هم نتایج مطلوبی از حداقل تجمیع وجود ندارد و به طور کلی در تجربه بنده حالت تجمیع هیچ تغییری نسبت به حالت تک باند ندارد بلکه مانند استفاد از تک کانکشن باند 3 عمل می کند
پیشنهاد بنده : اگر بین باندها اختلاف زیادی هست سراغ پلاس نروید بلکه روی همانی که بهتر است قفل کنید و استفاده کنید با خرید مودم پلاس پولتان را دور نریزید. البته تنظیمات پلاس در مناطق متفاوت مختلف است و حداقل در شرایط بنده خوب نیست
اینم لینک فیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش تو همیشه تست های فورجی معمولیت 50 تا 48 مگابیت بوده با اسپید تست درصورتی که من64 تا به بالا حتی تا 77 مگابیت هم گرفتم احتمالا دکلتون مشکل پهنای باند نداره؟
من احتمال میدم تو منطقه شما اینطوری باشه
چون من هر جا دیدم کسایی که پلاس استفاده کردن خیلی بهتر از تک باند باشه
یا بهتره بگم چون باند ۷ واسه شما خیلی خوب جواب میده دیگه پلاس نمیتونه بهتر باشه
یعنی اگه جاهایی که هر باند به تنهایی سرویس خوبی نده پلاس بهترش میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)