منم دیشب تماس گرفتم شدیدا منکر می شد و می گفت فقط واسه آرته
شما می تونی بگی حدودا شبی چقدر یا کلا در ماه چقدر دانلود داشتی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما می تونی بگی حدودا شبی چقدر یا کلا در ماه چقدر دانلود داشتی؟
پینگ یعنی مدت زمانی که زمان می برد تا سرور پاسخ درخواست شما را بدهد . هر چی پینگ کمتر باشه سرعت باز کردن سفحات هم میره بالاتر .
یعنی چی؟؟؟ یعنی 256 بگیرم سرعت کم میشه؟؟؟!!!یعنی 60 کیلوبایت در ثانیه
احتملا اگر 256 بگیری سرعتت میشه 30 کیلو بایت در ثانیه
یه سری از دوستان گفتن تازگیا سرعت 128 با 256 فرق نمیکنه درسته یا نه؟؟؟
دستتون درد نکنهپینگ یعنی مدت زمانی که زمان می برد تا سرور پاسخ درخواست شما را بدهدحالا ping من چجوریاست؟؟؟
![]()
پینگ شما الان یکم بالاست از سرور باکو البته برای اینکه پینگ خودتون رو بدست بیاورید بهتره در Command Prompt دستور زیر را وارد کنید :
ping 4.2.2.4
و
ping yahoo.com
برای باز کردم Command Prompt هم باید کلید پنجره + R را فشار دهید و در پنجره باز شده CMD را تایپ کنید .
پینگ 4.2.2.4 اگر بین 160تا 250 باشه خوبه و یاهو بین 200 تا 400 خوبه .
موفق باشید
ممنون
4.2.2.4 شد 218
یاهو هم شد 355
ولی انصافا تازه میفهمم dial up چقدر افتضاح بوده!!!!
فکر سرعت اینترنت کرده(ویرایش شد:کرده = کره جنوبی!!!) دیوونم میکنه!!! من اگه اون سرعتو داشتم حتما خودکشی میکردم!!!
![]()
Last edited by rambo_1386; 10-11-2010 at 15:30.
ایمیل زدی ؟ جوابی گرفتی ؟ مال شما رو درست کردند؟
شما می تونی بگی حدودا شبی چقدر یا کلا در ماه چقدر دانلود داشتی؟من سرویسم 512 این یکی 2 ماه آخر که سرعت رو کم کرده بودن شبی 1.6 گیگایمیل زدی ؟ جوابی گرفتی ؟ مال شما رو درست کردند؟
صبح ایمیل زدم منتهی هنوز جواب ندادن.من که میرم 128 چون اگه قرار باشه بتونم دانلود بکنم و واسه محدودیت نکم پس همون بهتر که 128 باشه
سلام بچه ها من امروز به نمایشگاه رفتم اما شاتل از بس امسال خراب کاری کرده که غرفه نداشت تا حالشو بگیریم.
سلام. من یه مدتیه یه مشکلی پیدا کردم که زود به زود دیسکانکت میشم.مودمم هم asus am602.بعد یه خاموش-روشن که میکنم درست میشه.کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟
خواهشا همه کاربرانی که در مورد سرعت اکو شاتل مسئله دارند توجه کنند:
نه عزیز
سرعت روزانه هر دو یکی هست یعنی 64 کیلوبایت
فقط سرعت دانلود شبانه اکو 128 معادل تعهد شرکت هست یعنی 16. سرعت دانلود شبانه اکو 256 هم معادل تعهدشون هست یعنی 32 کیلوبایت. البته سرعت وبگردی شبانه هر دو شون مثل روزانه هست و فقط و فقط دانلود شبانه محدودیت سرعت داره پس لطفا نگید چرا داون استریم شبانه اکو 128 و 256 هم همچنان 512 کیلوبیت هست!
سرعت آپلود 128 و 256 یکی هست ولی 512 بالاتر هست.
در ضمن اگر خواستید 256 بگیرید برید یک دفعه 512 تهیه کنید چون هر شب تا 600 مگ بیشتر میتونید بگیرید و ماهی 2000 تومن بیشتر خیلی ارزشش رو داره.
Last edited by PC; 10-11-2010 at 23:43.
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)