دکل همراه اول هست 3G هست
دکل همراه اول هست 3G هست
اره دوست عزیز گرچه نشلنگزهاش خیلی کاربردی نیست چون شما به هرطرف بچرخونی تمام چراغهاش پر میشن چون داخل شهر بلاخره سایت4g فراون هست در ضعیف ترین حالتش هم سیگنال بسیار خوبی میده ولی برای گرفتن کیفیت بهتر سیگنال باید متناوب جابجا کنی و تست کنی
در مورد سرعت هم که خوب کاملا واضحه وقتی دریافتی عالی باشه حتما کیفیت هم خوبه ولی بازهم بستگی به دکلی داره که بهش متصل میشی من خودم دقیقا تست کردم وقتی هر دوباندش رو فعال میکنی اول میره رو باند ۳که بعد با جابجا کردن باندها اونی که بهترین کیفیت رو داره انتخاب میکنه بعد میره رو باند ۷وبه همین ترتیب بهترین کیفیت رو انتخاب میکنه نه قوی ترین سیگنال رو درصورتی که مودمهای معمولی هر چقدر rssiقوی تر باشه رو همون میمونند درحالی که این دستگاه من خودم درحال مشاهده بودم که رو باند ۷اول رفت رو یه دکلی که rssi حدود ۴۲بود ولی sinrمنفی میداد بعد چند لحظه رفت رو دکلی که rssiحدود منهای ۵۲بود ولی sinrحدود ۱۵ میداد
درکل دستگاه محشریه ولی فقط جایی که دریافتی ضعیف باشه مناطقی که دریافتی خوبی دارن تقریبا تفاوتی نداره
دکل فورجى چ شکلى هست؟ بعضيا مى گن فرقى بااينانداره
ی نمونه عکس میذارم دکلیه که من بهش وصل میشم مال ایرانسل هست 4G هست
چرا فرق داره انتن های 3G و 2G کمی از لحاظ ابعاد و پهنا کوچیک ترن البته من فقط ایرانسل رو میدونم اینطوریه
همراه اول تاحالا من فورجیش ب دستم نرسیده
البته هدف نذري دادن و گرفتن ايرانسل نيست؛ ارائه خدمات مناسب تو دنياي پررقابت امروزه
شبانه رايگان يكيشه![]()
دوستان من چکار کنم وضعیتم بهتر شه
این تست هم روی پشت بوم گرفتم
![]()
کدوم شهری عزیز
لرستان_بروجرد
والا اون طور که تو عکس مشخصه سیگنالت خیلی ضعیفه به احتمال زیاد یه انتن کار درست میتونه کمکت کنه فکر کنم الان نهایت قدرت rssi شما منهای۹۰به پایین باید باشه
نزدیکترین دکل ایرانسل به ما نمیدونم چرا مدتیه دیتای خیلی بدی داره.4g که نداره و وقتی با 3g بهش وصل میشم اصلا دیتا نمیده و انگار قطعه کلا.به پشتیبانی بگیم ممکنه مشکل رو حل کنند؟
ضمنا با مودم mr200 و با قفل کردن روی 4g با یه آنتن به 4g وصل هستم اما سرعت در بهترین حالت مودم،از 4 مگابیت بالاتر نمیره.راه حلی هست سرعت رو بالاتر ببرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)