تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2625 از 3195 اولاول ... 162521252525257526152621262226232624262526262627262826292635267527253125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,241 به 26,250 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

دو حالت داره
    1-یا میدونی که میدونم seo چیه
    2-یا میدونی که نمیدونم seo چیه و میخوای ازت بپرسم
    شوخی کردم حالا این seo چی هست؟

2. 2 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از آپدیت داشبورد و فریم ویر اینجوری شده تو بازیای دیگه مشکلی نداره... ممکنه مثلا داشبورد جدید با بازی rdr مشکل داشته باشه؟
    سلام.
    امییدوارم منظورتون از RDR همون Red Dead Redemption خودمون باشه! تا درست متوجه شده باشم!ببخشید من یه کم پیرمردم خوب بلد نیستم! من پیشنهاد میکنم بازی رو از مراحل قبلی که سیو کردین و مشکلی نداشته یبار دیگه اجرا کنید ببینید این مسئله رو بازم حس میکنید؟افت فریم چیزی نیست که راحت بشه تشخیصش داد!شاید حساس شدین یا جسارتا ً مغزتون نسبت به یه بازیه باکیفیت دیگه شرطی شده و این بازی رو مشکل دار میبینه!!!
    من هم در شرف انجام این بازی بودم که آپدیت کردم و هیچ فرقی در اجرا یا کیفیت تصویر بازی نکرده.اگر DVD بازی مشکلی نداره، نباید مسئله جدی باشه.

4. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

MTU در حالت دیفالت 1490 (دقیق یادم نیس ولی 14xx بود) هست و این ارور ام تی یو مسالش فراتر از این حرفاس
    پس من چيکار کنم دوباره به live وصل شم؟

داره خودمونی میشه hamed17n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران دست چپ

پيش فرض

آقا من وصل می شم لایو بعد می گه آپدیت کن منم آپدیت می کنم اون می گه آپدیت کن منم آپدیت می کنم و مداوم می گه یه آپدیت 3 مگی هست.
    برای دستگاه مشکلی داره؟
    البته بگم بعد از آپدیت بازی های کپی رو هنوز اجرا می کنه

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان ارکید با بورد فالکون ارور e74 هم داده چند میخرن؟؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام.
    امییدوارم منظورتون از RDR همون Red Dead Redemption خودمون باشه! تا درست متوجه شده باشم!ببخشید من یه کم پیرمردم خوب بلد نیستم! من پیشنهاد میکنم بازی رو از مراحل قبلی که سیو کردین و مشکلی نداشته یبار دیگه اجرا کنید ببینید این مسئله رو بازم حس میکنید؟افت فریم چیزی نیست که راحت بشه تشخیصش داد!شاید حساس شدین یا جسارتا ً مغزتون نسبت به یه بازیه باکیفیت دیگه شرطی شده و این بازی رو مشکل دار میبینه!!!
    من هم در شرف انجام این بازی بودم که آپدیت کردم و هیچ فرقی در اجرا یا کیفیت تصویر بازی نکرده.اگر DVD بازی مشکلی نداره، نباید مسئله جدی باشه.
    بله منظورم ردددردمپشنه
    ممنون که داری از لحاظ روانی ذهن منو تسکین میدی اتفاقا خودمم نمیدونم دارم درست متوجه میشم یا نه مخم پکیده به جزییات توجه میکنم که اینه حالو روزم! ولی بازم فکر میکنم که فریم پایین تری نسبت به قبل میده مثلا موقعی که میرسی به یه دهکده یا جایی پر از آتیش و شلوغ . دیگه نباید از 27 فریم پایینتر بیاد درسته؟ همین نگرانم کرده در ضمن هنوز نمیدونم چرا کنسول دیر خاموش میشه کلا مصیبتم!
    Last edited by HORROR; 27-07-2011 at 02:46.

9. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من مشکل دیر خاموش شدن رو ندارم و البته کنسول از قبل سریعتر روشن میشه قبلا در حد چند صدم ثانیه موقعی که با دکمه خود کنسول روشنش میکردم تاخیر داشت و در حد حدودای 1 ثانیه با کنترلر ، ولی الان جفتشون خیلی خیلی کمتر شدن...

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله منظورم ردددردمپشنه
    ممنون که داری از لحاظ روانی ذهن منو تسکین میدی اتفاقا خودمم نمیدونم دارم درست متوجه میشم یا نه مخم پکیده به جزییات توجه میکنم که اینه حالو روزم! ولی بازم فکر میکنم که فریم پایین تری نسبت به قبل میده مثلا موقعی که میرسی به یه دهکده یا جایی پر از آتیش و شلوغ . دیگه نباید از 27 فریم پایینتر بیاد درسته؟ همین نگرانم کرده در ضمن هنوز نمیدونم چرا کنسول دیر خاموش میشه کلا مصیبتم!
    منم حس میکنم FPS م بعضی جاها خیلی میاد پایین. عددشو از کجا میشه فهمید؟ مثلاً تو اون مرحله که با پسرش جک میره شکار وقتی به اونجا که برف ریخته رو زمین میرسه قشنگ میشه افت فریم رو حس کرد. اوایل بازی این مشکل خیلی کمتر بود اما این اخرا خیلی زیاد شده.
    Last edited by sony_W810i; 27-07-2011 at 09:56.

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام من وقتی کنسولمو خاموش میکنم به اندازه 10 ثانیه چراغ اداپتورش رو حالت سبز میمونه بعدش زرد میشه در صورتی قبلا بمحض اینکه خاموش میشد چراغ اداپتور زرد میشد...ممکنه به کنسول صدمه بزنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام من وقتی کنسولمو خاموش میکنم به اندازه 10 ثانیه چراغ اداپتورش رو حالت سبز میمونه بعدش زرد میشه در صورتی قبلا بمحض اینکه خاموش میشد چراغ اداپتور زرد میشد...ممکنه به کنسول صدمه بزنه؟
    سلام

نه مشکلی نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •