تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2624 از 4105 اولاول ... 1624212425242574261426202621262226232624262526262627262826342674272431243624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,231 به 26,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    من پدرم 58 سالشه
    منم تک پسرم
    پدر تقریبا 9 ماه پیش به خاطر گرفتگی رگهای عروقی مجبور به گذاشتند استنت دارویی شد و هنوزم رگ گرفته داره که باید سه یا چهار ماه دیگه اونم استنت بذاره
    حالا به نظرتون من شانس معافیت دارم؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من کدم 01خورد نزاجا...میشه توی اموزشی کاری کرد بیفتم ستاد مشترک آجا ادامه خدمتو؟
    آخه یه پادگان نزدیکی خونه مون هست گفتن ستادمشترک بیفتی صاف میای اینجا. راهش چیه؟
    این پادگان که میگم شهید رسولی نوشهره نوشته ستاد پشتیبانی آجا..حالا اگه کسی اطلاعاتی داره بسم الله
    من درست متوجه نشدم شما ستاد مشترک اجا در تهران منظورتونه؟یا پشتیبانی اجا؟ با هم تفاوت زیادی داره.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

امروز رفتم . متاسفانه کارت معافیت رو گرفتن ازم . قضیه از این قراره که به خاطر همین مسائل اخیر معافیتهای جعلی پرونده ها رو مورد بازبینی قرار دادن که توی بعضی هاش شک کردن .
    واسه استان خراسان اسم 19 نفر رو از تهران فرستادن که اینا باید دوباره معاینه مجدد بشن . فقط هم 9 نفر اومده بودن .
    ما رو بردن بهداری ناجا و کارتامون رو گرفتن و مثل یه متهم از ما سوال جواب میکردن . نمیدونم والا فکر کردن مثلا تقلب کردیم یا پارتی بازی و ... . خدا میدونه .
    خلاصه مثل اینکه دوباره پروسه معافیت رو بدون تشکیل شورا میخوان واسمون دوباره اجرا کنن . منظور همون روند ازمایشات و دکتر رفتن ها و ... . با توجه به اینکه هیچ وقت نتیجه معافیت صددرصد نیست میترسم این دفعه بدشانسی بیارم و بگن معاف نیستی . خدا ازشون نگذره اگه همچین کاری بکنن .
    اخه من نمیدونم بابا شورای عالی مگه کلاه سرش میره که اینا تازه شک کردن . همه هم شورای عالی بودن . یکی میبینی دو سال پیش معافیت گرفته بود . یکی مثل من دو ماه پیش . خدایا ما رو از اینا نجات بده .
    واقعا متاسفم این طوری که مشخصه خیلی از پرومده های معافیت سال های اخیر دوباره بررسی میشود، و این بدلیل نبود بازدید و کنترل صحیح در سسله مراتب سازمان ها است. امیدوارم که دوباره به نتیجه دلخواه خودتون دست یابید.

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

امروز رفتم . متاسفانه کارت معافیت رو گرفتن ازم . قضیه از این قراره که به خاطر همین مسائل اخیر معافیتهای جعلی پرونده ها رو مورد بازبینی قرار دادن که توی بعضی هاش شک کردن .
    واسه استان خراسان اسم 19 نفر رو از تهران فرستادن که اینا باید دوباره معاینه مجدد بشن . فقط هم 9 نفر اومده بودن .

ما رو بردن بهداری ناجا و کارتامون رو گرفتن و مثل یه متهم از ما سوال جواب میکردن . نمیدونم والا فکر کردن مثلا تقلب کردیم یا پارتی بازی و ... . خدا میدونه .
    خلاصه مثل اینکه دوباره پروسه معافیت رو بدون تشکیل شورا میخوان واسمون دوباره اجرا کنن . منظور همون روند ازمایشات و دکتر رفتن ها و ... . با توجه به اینکه هیچ وقت نتیجه معافیت صددرصد نیست میترسم این دفعه بدشانسی بیارم و بگن معاف نیستی . خدا ازشون نگذره اگه همچین کاری بکنن .

اخه من نمیدونم بابا شورای عالی مگه کلاه سرش میره که اینا تازه شک کردن . همه هم شورای عالی بودن . یکی میبینی دو سال پیش معافیت گرفته بود . یکی مثل من دو ماه پیش . خدایا ما رو از اینا نجات بده .
    بله با پارتی میشه هر کاری کرد، حالا شما که میگین پارتی ننداختم و... انشالله از آزمایشات مجدد باز معافیت را میگیرین ولی باز نمیشه 100% به خودتون وعده بدین، به هر حال خودتون را آماده نگه دارین که اگه معافیت ندادن از نظر روحی ضربه نخورین.

6. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

من در کودکی بیضه سمت راستم بالا بود که بعد از عمل ، مشکل برطرف شد..خب الان تکلیف چی هست؟ (همون باد فتق خودمونه؟)

ممنون میشم راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من درست متوجه نشدم شما ستاد مشترک اجا در تهران منظورتونه؟یا پشتیبانی اجا؟ با هم تفاوت زیادی داره.
    این پادگان سر درش نوشته شهید رسولی و زیرش نوشته ستاد پشتیبانی آجا
    از یه سرباز اونجا سوال کردم گفت اگه تهران 4راه قصر افتادی میای ادامه شو اینجا(تگ پسرم) حالا نمیدونم 4راه قصر دیگه چیه.سربازه میگفت ستاد مشترک آجاست
    اگه شما هم اطلاعاتی دارین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.
    نیروی دریایی سیرجان کسی اطلاعی ازش داره؟
    به نظرم آموزشی تو نیروی دریایی خیلی مهم نیست . البته سیرجان الان باید خیلی سرد باشه. مهم بعدشه که تقسیمات نیروی دریایی اکثرا برای جنوب کشوره. تعداد کمتری هم برای خود سیرجان و تهران و نوار شمالی کشور که معمولا توسط شرایط دارها و سفارش شدگان پر میشه.

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام , من فردا خدمتم شروع میشه و عازم یزدم واسه آموزشی , برگشتم بهتون میگم چطور بود و چطور گذشت
    واسه همه دوستان آرزویه موفقیت میکنم ... فعلا خدانگهدار

11. این کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این پادگان سر درش نوشته شهید رسولی و زیرش نوشته ستاد پشتیبانی آجا
    از یه سرباز اونجا سوال کردم گفت اگه تهران 4راه قصر افتادی میای ادامه شو اینجا(تگ پسرم) حالا نمیدونم 4راه قصر دیگه چیه.سربازه میگفت ستاد مشترک آجاست
    اگه شما هم اطلاعاتی دارین ممنون میشم
    ۱-شما ابتدا نیاز دارید که فرد با برش بالا در ستاد نیرو که در ان تقسیمات انجام میشه داشته باشید تا بلافاصله پس از ان که مدارک شما از ۰۱ به انجا رسید برای شما کاری انجام دهد.
    ۲-انتقال معمولا چند ماه طول میکشه چون باید طی گردشکاری تا بالاترین مقام مسول یا ان موافقت بشه.
    ۳-شما اگر حتی در ستاد اجا یا ستاد نزاجا نباشید بواسطه یک پارتی عالی می توانید حتی با نداشتن شرایط خاصی به هر کجا کشور که نیرو زمینی پادگان دارد منتقل شوید(طبق مشاهداتی که قبلا داشتم)

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اصل کاریا دارن راس راس میگردن

حالا شانس بیاری که با قانون جدید نباشه. سخت میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •