تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2624 از 4428 اولاول ... 1624212425242574261426202621262226232624262526262627262826342674272431243624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,231 به 26,240 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون از دوستمون bizmazlar
    دوستان پس سرعت نا محدود 256 پارس آنلاین چقد میتونه باشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید!
    بعد از محدود شدن چقدر میشه؟
    من ماهیانه شاید 25,20 گیگ دانلود داشته باشم پس این سرویس برا من مناسبه؟ممنون
    حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB) رو زده 20 گیگ
    یعنی من ماهیانه میتونم 20 گیگ دانلود کنم درسته>
    ممنون
    256 نامحدود سرعتش وقتی که مصرفت بالا نباشه حداقل روی 1Mbps می‌شه که با این سرعت تو هر ساعت می‌تونی 450 مگ فایل دانلود کنی. اما اگر از محدودیت 20 گیگ (یا قبلاً اون 33 گیگ) رد بشی گفتن که سرعتت رو می‌آرن روی 256kbps اسمی که باهاش می‌شه حدوداً در هر ساعت 100 تا 110 مگ فایل دانلود کرد.

اگه شما بیشتر از 20 تا 25 گیگ در ماه ترافیک ایجاد نمی‌کنی و عمده ترافیکت هم تو ساعت‌های کاری و طول روزه، بله همین سرویس 256 نامحدود حتماً برات کفایت می‌کنه. حداقلش اینو مطمئنیم که تا 20 گیگ با سرعت 1 تا 1.5 Mbps می‌تونی ترافیک ایجاد کنی که با توجه به مصرفت کل ماه رو تقریباً سرعتت بالا خواهد بود. بعد از این 20 گیگ هم اگه سرعتت رو بیارن پایین (قبلاً که با اون طرح جایزه مصرف منصفانه بعد از 33 گیگ می‌آوردن پایین، الآن معلوم نیست دیگه اون طرح جایزه مصرف منصفانه همچنان برقرار باشه یا نه) دیگه با سرعت 256 می‌تونی از اینترنتت استفاده کنی.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی تو مرکز مخابرات کاشانی از پارس آنلاین ADSL داره؟

داون استریم ریت رو تو این مرکز رو چند می‌بنده؟ مال من رو روی 4Mbps بسته.

اگه کسی جواب بده ممنون می‌شم.

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آی پی دستی باید بدی به کانکشنت...و آیپیت در رنج آیپی مودم باشه و default gatewayت هم آی پی مودم باشه
    تشکر بابت نکته ای که گقتید
    ولی مشکل از چیز دیگه ای بود و خوشبختانه حل شد
    جهت اطلاع سایر دوستان باید به 2 نکته در مورد تغییر حالت مودم از NAT به Bridge اشاره کنم که قبل و بعد از تغییر config مودم حتماً باید انجام بشه:
    اول اینکه باید مودم رو ابتدا از پشت ریست کنید و بعد از اعمال تغییرات که مودم خودش ریبوت کرد باید یکبار خاموش و روشنش کنید
    دوم اینکه کانکشنی که از قبل ساخته بودید باید حتماً پاک بشه و یک کانکشن جدید بسازید

سپاس

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این 128 نامحدود بالاخره 20 گیگش درسته یا 10 گیگش؟ اگه تا 20 گیگ سرعت رو یه مگ هست پس اون 10 گیگ چی میگه؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این 128 نامحدود بالاخره 20 گیگش درسته یا 10 گیگش؟ اگه تا 20 گیگ سرعت رو یه مگ هست پس اون 10 گیگ چی میگه؟؟
    فعلاً معلوم نیست. دیروز با فروش پارس‌آنلاین تماس گرفتم همین رو پرسیدم. گفت از هفته آینده (اول آذر) اون 10 گیگه (که همون ستون «حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)» تو جدول تعرفه‌هاست) اعمال می‌شه. یعنی تا این ترافیک سرعتت بالاست بعد از اون سرعتت می‌آد پایین. حالا نمی‌دونم خودشم نفهمید، همین جوری یه چیزی گفت، یا این که واقعاً پارس آنلاین قراره از اول آذر این سیاست رو روی همه سرویس‌های نامحدودش اعمال کنه. اگه این جوری باشه، دیگه اون طرح‌های جایزه مصرف منصفانه حذف می‌شه.

ما تو شرکت اینترنت 1Mbps نامحدود داریم از پارس‌آنلاین. تا الآن این جوری بوده که سرعتش رو روی 2Mbps بسته شده و می‌شد با همین سرعت به صورت نامحدود ازش استفاده کرد. برای این سرویس و سرویس نامحدود 2Mbps، با وجود این که رو سرعت‌های بالاتر بسته می‌شن، پارس آنلاین هیچ محدودیتی اعمال نمی‌کرده تا حالا. ولی اگه این چیزی که فروشنده گفت صحت داشته باشه، از این به بعد باید مراقب میزان دانلود تو شرکت باشیم تا از 120 گیگ بالاتر نزنه که سرعت رو بیارن رو سرعت اسمی.
    Last edited by bilmazlar; 20-11-2013 at 13:47.

7. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی من که الان 128 دارم پس از 10 گیگ سرعتم میشه 15 و محدود میشم!؟

خوب این کار رو بکنن باید 27 تومن رو هم کمتر کنن دیگه؟

داره خودمونی میشه pars-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان کل تهران هم رفت رو 9 مگ , امروز چند تا مرکز باقیمانده هم رفتن رو 9 مگ.
    در حال حاضر تمام مراکز مخابراتی ایران روی 9 مگ قرار گرفتند

10. 5 کاربر از pars-online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی من که الان 128 دارم پس از 10 گیگ سرعتم میشه 15 و محدود میشم!؟

خوب این کار رو بکنن باید 27 تومن رو هم کمتر کنن دیگه؟
    قاعدتاً آره. اگه محدودیت رو اعمال کنن، سرعتت می‌آد روی 15 کیلوبایت در ثانیه. در واقع محدود نمی‌شی. بلکه از اون امتیازی که پارس‌آنلاین بهت می‌داده محروم می‌شی. قیمتش هم برای یه اینترنت 128 کیلوبیت با سرعت اسمی (یعنی همون حدود 15 کیلوبایت در ثانیه) با ضریب اشتراک پایین دور و ور همین عدده. این که مخابرات 128 رو می‌ده 10 هزارتومن، واسه این که ضریب اشتراکش حداقل 1 به 8 اه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان کل تهران هم رفت رو 9 مگ , امروز چند تا مرکز باقیمانده هم رفتن رو 9 مگ.
    در حال حاضر تمام مراکز مخابراتی ایران روی 9 مگ قرار گرفتند
    پارس آنلاین عزیز

یعنی الآن مرکز مخابراتی کاشانی هم رفته روی 9 مگ؟ خط من چند روز پیش وصل شد تو این مرکز مخابراتی. ولی سرعت دانو استریم من روی 4 مگ بسته شده؛ با این که از شرکت قبلیم روی 6 مگ بود. احتمال داره با این چیزی که شما می‌گی، سرعت بالاتر بسته بشه؟

در ضمن این رو:
    هم شما می‌تونی یه توضیحی بدهی همه دوستان اینجا متوجه بشن؟

داره خودمونی میشه pars-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

پارس آنلاین عزیز

یعنی الآن مرکز مخابراتی کاشانی هم رفته روی 9 مگ؟ خط من چند روز پیش وصل شد تو این مرکز مخابراتی. ولی سرعت دانو استریم من روی 4 مگ بسته شده؛ با این که از شرکت قبلیم روی 6 مگ بود. احتمال داره با این چیزی که شما می‌گی، سرعت بالاتر بسته بشه؟

در ضمن این رو:

هم شما می‌تونی یه توضیحی بدهی همه دوستان اینجا متوجه بشن؟
    بله - اگه هنوز 4 مگه حتما خطتون نمیکشه -

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •