automatic update ویندوز هم روoff کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
automatic update ویندوز هم روoff کنید
دوستانی که سرعتشون محدود شده بود تماس گرفتن نتیجه رو بپرسن؟
به من که گفتن این وضعیت دیگه همیشه همینطوره.یا باید خط اختصاصی بگیرید یا میتونید قرار دادتونو فسخ کنید
دوستان کجا رو پیشنهاد میدید؟
دیشب ۱۳۲۰ مگ دانلود کردم.![]()
همه جا همينطوره
لا اقل 128 بگيريد كه كمتر ضرر كنيد
دوستان از شیراز مرکز ایمان کسی هست/ چک کنه وضعیت اینترنتش چطوریه؟ مال من شده از دیال اپ هم کمتر/ یعنی شاید بشه چت کرده همین/ ممکنه اگه کسی داره در این مرکز وضعیتش ور اعلام کنه
دوستان بزارید بگم چطور میشه؟ الان سرعتها رو درست نمیکنند تا زمانی که یه عده از شاتل برن. دوباره بعد از یه مدتی این اتفاق میفته و این چرخه ادامه خواهد داشت. این مدتی که شاتل داشتم این موضوع را فهمیدم
اقا من می خوام سرویسمو به art تبدیل کنم می خواستم بدونم حداقل سرعت های 192 و 256 توی شبانه و روزانه چنده
مرسی
سر این موضوع دیشب سردرد میگرنی گرفتم. صبح زنگ زدم بهشون توضیح دادم مسئله به چه شکله گفت چند لحظه گوشی دستتون باشه وقتی برگشت گفت حق با شماست نباید تا این حد افت سرعت داشته باشین ولی شما همون شب تماس تلفنی بگیرین تا بشه پیگیری کرد.
گفتم برای سرویسهای اکو محدودیت قائل شدین ؟ گفت نه
من نمیدونم حالا اگر دورمون تمدید کنیم سرعت درست میشه یا هنوز همین اشه و همین کاسه
منتظرم ببینم امشب چجوری میشه
هنوز مشخص نیست.اگر بیشتر از یک هفته طول کشید به احتمال زیاد دیگه به حالت قبل بر نمیگرده
اگر هم درست شد دیگه یه حجمی مشخص می کنند که نباید بیشتر از اون دانلود کنید
من منتظرم ببینم نتیجه چی میشه.اگر دیدم به صرفه هست که تمدید می کنم.اگر نه از شاتل میرم
با هزار امید و آرزو رفتم شاتل به ذوق دانلود شبانه روزی آرت گرفتم تازه امروز فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته...ای علنا دزدی و کلاه برداری که به بهانه دانلود زیاد سرعتو کم میکنن پس نامحدود معنیش چیه؟
دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد میدن؟...من که فردا دارم میرم درخواست جمع آوری بدم!
هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)