پینگ داخلیتون چنده با این sx lte ؟ موقعی که سرعت خوبه یه پینگ داخلی میذارید؟
پینگ داخلیتون چنده با این sx lte ؟ موقعی که سرعت خوبه یه پینگ داخلی میذارید؟
دوست عزیز دلیل اینکه میان تعداد دکل ها رو تو یه شهری افزایش میدن برای اینه که بار ترافیکی روی دکل کم بشه و در نتیجه کاربر کمتری رو با کیفیت بهتر سرویس بدن !
چون شما با آنتن به دکل دور وصل میشید یعنی اینکه بار اضافه میارید رو دکل ! و دلیل کم بود سرعت شما تو اوج بار هم فقط اینه که یوزر اون دکل به حدی هست که سرعت شما رو تا 3 مگ پایین بیاره !
در مورد باند 3 هم که گفتید سرعت خیلی کمه برای اینه که پهنای باند قابل ارائه ایرانسل روی باند 3 از 7 ، پنج مگاهرتز کمتره ! یعنی 37 مگ کمتر
پس کاملا طبیعیه ! و برای اینکه حل شه باید یا پهنای فرکانسی باند 3 و 7 رو ببرن بالا که امکانش نیس و یا اینکه دکل جدید بزنن
سلام روزا بخصوص تا قبل از عصر خوبه تا ۴۲مگ هم گرفتم من البته خوب نوسان داره همین تست تا ۴۲,رفت![]()
چاره ای نداریم دوست عزیز نزدیک به ۱۸, ماهه شکایت کردیم ولی خبری از پوشش نیست ودرمورد تعداد یوزرا اخه تا قبل از این قضیه تی دی این مشکلات نبود خیلی عالی بود ایرانسل
دوستان ایرانسل اومده قسمت خرید مجدد این بسته در اپلیکیشن ایرانسل من رو برداشت.کلا ایرانسل توی این مسائل خیلی زرنگ تشریف داره.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
دکل جای ما زدن از کجا بفهمم مال کدوم اپرتور هست؟ فقط روش دوتا مکعب مستطیل هست تقریبا دو روزه دکل اوردن زدن
sxt lte کجاش سیم کارت میخوره ؟
داخل خودش یه جای سیم کارت گذاشتن واقعا دستگاه بسیار معرکه ای هست البته فقط تو جاهایی که ضعف دریافت سیگنال دارن والا تفاوتی نداره وقدرت دریافت سبگنالش تاحدی بالاست که چند روز پیش آورده بودمش پایین تو زیر زمین که گوشیها حتی شبکه رو نمیشناسن یه وقت دیدم داره نت میده باورم نمی شد تو جایی که هیچ گوشیی حتی کوچکترین سیگنالی نمیگیره حتی انتن همدچند مدل امتحان کرده بودم همگی هیچ ولی این دستگاه تا یه مگ دانلود داد
چراغ هم داره که بدونی کدم طر ف باید محکمش کنی ؟ الان این دوستان 60-70 مگی با همین دستگاه اینقدر گرفتن ؟ پینگش چطوره دوست گرامی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)