تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2623 از 4105 اولاول ... 1623212325232573261326192620262126222623262426252626262726332673272331233623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,221 به 26,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مشخصات وارد کن جواب میده - واسه من که کامل نوشته!
    نه سروش ..احتمالا باید 1سال بگذره از خدمت که اطلاعاتو وارد کنن!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ممنون . اخه من نه پارتی داشتم نه کار دیگه ای کردم (رشوه) . به صورت نرمال معافیت گرفتم . خود شورای عالی قاطعانه بهم گفت طبق قانون معافی دیگه . حالا من نمیدونم چرا بین این همه ادم منو خواستن .

میبینین تو رو خدا . تازه یه جای خوب پیدا کردم واسه کار . اینا همین الان باید بیاین این کار رو با من بکنن . فوتبالیست مملکت معافیت قطع نخاعی داره راست راست راه میره ، به مای بدبخت که چندرغاز ته جیبمون نیست گیر میدن .
    پس نگران نباشید، بازرسی پرونده هست انشالله مشکلی پیش نمیاد.
    یعنی دوشنبه اول دی اعزام نیس؟ واسه همه اینجوریه یا مرکز به مرکز فرق داره؟
    الان اگه از پلیس +10 المثنی بگیرین احتمال قوی همون 3 دی هست.
    دوست عزیز من یه آشنای خوب تو نیروی انتظامی دارم.
    چجوری میشه از این آشنا استفاده کرد و تو یه جایی افتاد که اداری باشه ؟
    ممنون میشم کمکم کنید

با سپاس
    ببینید توصیح دادم که اولا باید استان و شهر خودتون بیفتید بعد بیاین پارتی بندازین برای جا.

دوما گفتم اداری هم به معنای اداری سپاه و ارتش نیست، هم ساعتش بیشتره و هم پی در پی آماده باش هست ولی خوب پارتیتون کلفت باشه می تونه جاتون را نسبت به سرباز معمولی خیلی راحت تر کنه،البته گفتم اول باید استان خودتون تقسیم بشین.
    این که شما میگید درست اما تا اونجا که یادمه 3 سال پیش برگه سفید اومد توش نوشته بود 17 ماه، تکلیف معلوم بود اگه اضافه ای هم میخوردی میومد رو 17 ماه. الان من نمیدونم مقدار پایه خدمتم چقدره! خوب مثل بچه آدم مینوشتن دیگه، حتما باید یه نصفه روز وقتمو بزارم برم نظام وظیفه بپرسم!!
    برادر الن 21 ماهه مدتی که خدمت کردی را کم کن میشه باقیمانده.
    چیزی که اون آشنای ما گفت این بود که مسولای سپاه گفتن ما فعلا دیگه نیروهامون برای پذیرش رو از بیرون نمیگیریم و از خودمون برمیداریم و منظورش از خودمون، بسیجی ها هستش (حالا دقیقا منظورش از بسیجی ها رو نمیدونم تا چه حد منظورشه! یعنی بسیج عادی یا فعال یا دوره دیده و ....)
    پس این طوری نبوده که دی اصلا پذیرش نداشتن... داشتن ولی از بسیجی ها بوده

و گفت تصمیم بر این شده که اسفند دوباره پذیرش گرفتن رو دوباره برای همه آزاد کنن ولی هنوز قطعی نیست

والا چیزی طرف به ما گفت این بود که تو سابقه بسیج داشته باش من کارت رو ردیف میکنم

و علاوه بر این توی فرم پذیرش سابقه و نوع فعال و یا عادی بودن کامل قید میشه
    نه برادر
    دیگه کمتر کسی سوابق به اندازه من داشته باشه،برای خود بسیجی ها هم سخته.
    ممنون از دوستانی که جواب دادن، باز من یه بار دیگه می پرسم اگه کسی تازه دیده و اطلاعات داره لطف کنه جواب بده، بازم ممنون

یه نامه اومد، نوشته محلی آموزشی نیروی انتظامی، ولیعصر تبریز، چجور جاییه؟ ولی من تو این برگه کد ندیدم، مستقیم نوشته بود تبریز، چرا کد ندارم؟ پارتی دارم که می تونه یک جای خوب بندازه شهر خودمون بعد آموزشی، معمولا تو نیرو انتظمی چند ساعت باید کار کرد؟ من لیسانسم، میشه بیفتم کار دفتری تا ساعت 2 باشه؟ یا حتما باید 12 ساعت کار کنم؟ گویا میگن 24 ساعته، من می خوام درس بخونم برا کنکور، امکانش نیست یعنی؟
    عزیز نیاز به تکرار نیست، چون باعث شلوغی تاپیک میشه.
    من کمی بعد از سیستم پست قبلیم را ارسال میکنم.

Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk

3. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

کد 01 - مرکز آموزش ولیعصر (عج) تبریز - ناجا

پست قدیمی در این مورد را عینا ارسال میکنم:

دوستانی در مورد ولیعصر تبریز راهنمایی خواسته بودن به صورت سر خط وار یه چیزهایی مینویسم چون فرصت زیادی ندارم.

مرکز آموزش ولیعصر خیابون صائب، پیش گذرنامه هست.

از اونجایی که هم مرکز کوچیکه و هم فقط فارغ التحصیل دانشگاه قبول میکنه و در ضمن دوروبرش خونه هست آموزشش خیلی راحت تره و به جرات میشه گفت بهترین مرکز آموزش ناجا تو ایرانه که به هتل ولیعصر معروفه.

آخر هفته (اگه پست نباشین) و متاهل ها دوشنبه ها خونه هستن.

معمولا اکثر دوره ها میان دوره نداره و آموزش هم تا آخر ماه ادامه داره.

کلا 4-5 گروهان هست که هر کدوم بین 80 - 115 نفر هستن.

با اینکه تا حالا 5 منطقه خدمت کردم ولی هنوز تو نظام غذایی به کیفیت غذاهای ولیعصر نخوندم.

بوفه نسبتا تکمیل بدون محدودیت زمانی داره

بهترین گروهان گروهان سروان آقا.... هست و بعد اون سهر...

از نظر بعضی امکانات در حد خوب هست: تلفن های زیاد، تلویزیون های LCD، روزنامه های روزانه، کتابخونه و....

از نظر بعضی امکانات که اکثرا بحث فضا هست ضعیفه

این رو هم یادآوری کنم که ساختمونش زندان قدیم تبریز بوده

ولی با اینهمه متاسفم برای خودم و کسایی که تو ناجا خدمت میکنن....
    ویرایش دوم:

نکاتی که نیاز هست اضافه کنم:
    آخر هفته و... را که نوشتم برای بومی ها و استانهای اطراف صادقه.

کم بودن فضا نه تنها نکته ضعف نیست بلکه بعضی جاها به کارتون هم میاد.

وسط شهر هست و دسترسی راحت داره.

چون داخل شهر تبریز هست، به نظر من دل تبریزیها خیلی بیشتر میگیره چون در یک قدمی محله و... خودت هستن.

البته مرکز آموزش ولیعصر مرکز اصلیش همینی هست که در تبریز هست و مرکز آموزش درجه داری (کادر) هم هست، در ضمن 3-4 مرکز تابع هم داره (سید آباد (برای سربازان معمولی) - هادیشهر و...)

ویرایش 18 آذر 93:
    مرکز ولیعصر تبریز طبق تجربیات، شنیده ها و دیده ها بهترین مرکز ناجا هست.

در سالهای آینده قراره به خارج از شهر انتقال پیدا کنه.

به دلیل اینکه وسط شهر هست (در حال حاضر) بعضی کارهای دیگه را نداره!

فرمانده پادگان (اگر عوض نشده باشه واقعا فرمانده خوبی بود، به طوری که بوفه را فرستاده بود اردو)

بعد آموزشی نوشته بودم که متاسفم که در ناجا خدمت میکنم ولی الان میگم برای من یکی که خیلی خوب بود خدمت در ناجا، گرچه سختی هایی کشیدم، مسئولیت های سنگینی داشتم ولی واقعا ارزشش را داشت...

همچنین قبلا چند تا عکس گذاشته بودم

یادش بخیر... مرکز آموزش کوچیک و صمیمی ما، ولیعصر تبریز (ناجا)...

طول میدان صبحگاه و محوطه اصلی پادگان کمی از این بزرگتر هست، کلا این مرکز بعدا آموزشگاه شده و قبلا زندان تبریز بوده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

ساختمانهایی که در پشت دیده میشه خوابگاهها و نمازخانه گروهانها را در خود جای داده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ]

اطراف مرکز پر خونه های شخصی هست، برای همینه که سر و صدای این مرکز خیلی کمتره و مراعات میکنن.

فضا اونقدر کمه که کنار یه گوشه میدون اتاقهای فرماندهی گروهان و گردان ساختن، هر اتاق اسم یکی از ائمه ها کنارشه، ایمان سجاد بود...

حساب کنین میدون همین قدره، سمت راست هم کلاسها رو ساختن (بازم کمبود فضا)

و در آخر فرمانده گردان عزیز، سرگرد ا.ر. که یکی از مطلع و متفاوت ترین افرادیه که در زندگیم دیدم...

در کل به جرات میگم مرکزآموزش ولیعصر با وجود همه کمبودهاش یکی از بهترین (و شاید هم بهترین) مرکز آموزش ناجا هست، این مرکز مختص آموزش درجه داران سرباز و پایور هست

حواستون به فرمانده گردان باشه و تا میتونید ازش اطلاعات بگیرین چون من کسی را به اطلاعات این فرد در ناجا ندیدم.
    Last edited by ice_man_sh; 09-12-2014 at 01:18.

5. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کد 01 - مرکز آموزش ولیعصر (عج) تبریز - ناجا

پست قدیمی در این مورد را عینا ارسال میکنم:

ویرایش دوم:

نکاتی که نیاز هست اضافه کنم:
    آخر هفته و... را که نوشتم برای بومی ها و استانهای اطراف صادقه.

کم بودن فضا نه تنها نکته ضعف نیست بلکه بعضی جاها به کارتون هم میاد.

وسط شهر هست و دسترسی راحت داره.

چون داخل شهر تبریز هست، به نظر من دل تبریزیها خیلی بیشتر میگیره چون در یک قدمی محله و... خودت هستن.

البته مرکز آموزش ولیعصر مرکز اصلیش همینی هست که در تبریز هست و مرکز آموزش درجه داری (کادر) هم هست، در ضمن 3-4 مرکز تابع هم داره (سید آباد (برای سربازان معمولی) - هادیشهر و...)

ویرایش 18 آذر 93:
    مرکز ولیعصر تبریز طبق تجربیات، شنیده ها و دیده ها بهترین مرکز ناجا هست.

در سالهای آینده قراره به خارج از شهر انتقال پیدا کنه.

به دلیل اینکه وسط شهر هست (در حال حاضر) بعضی کارهای دیگه را نداره!

فرمانده پادگان (اگر عوض نشده باشه واقعا فرمانده خوبی بود، به طوری که بوفه را فرستاده بود اردو)

بعد آموزشی نوشته بودم که متاسفم که در ناجا خدمت میکنم ولی الان میگم برای من یکی که خیلی خوب بود خدمت در ناجا، گرچه سختی هایی کشیدم، مسئولیت های سنگینی داشتم ولی واقعا ارزشش را داشت...

همچنین قبلا چند تا عکس گذاشته بودم

حواستون به فرمانده گردان باشه و تا میتونید ازش اطلاعات بگیرین چون من کسی را به اطلاعات این فرد در ناجا ندیدم.
    داداش واقعا دمت گرم، سنگ تموم گذاشتی، لطف کردی، متشکرم واقعا

7. این کاربر از abbaskhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مورد حمام ولیعصر هم توضیح بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان، یکی از دوستان نزدیکم برای معافیت کفالت خواسته اقدام کنه ولی چون فراری بوده، پرونده تشکیل نشده گفتند برو معرفی کن به پادگان، رفته خودشو معرفی کرده به پادگان و بعدشم دادسرای نظامی حکم دادگاه و... و حالا دوباره اعزام شده حدود 20 روز دیگه توی پادگان گفتن که میتونی بری و توی این مدت اقدام کنی. اما حالا بازم وضعیتش فراری ثبت شده برای همین بازم پرونده ی کفالت رو تشکیل نمیدن و میگن باید از وضعیت فراری در بیاد.
    حالا سوال اینجاست: (هر کدوم رو میدونید لطفا بفرمایید)
    1- چطوری این وضعیت فراری حذف میشه؟ حتما باید در تاریخ اعزام بره؟
    2- اگر در تاریخ اعزام بره اونجا چقدر نگهش میدارن؟ از آموزشی فرار کرده بوده یعنی برای آموزشی میره، بهش برگه ی اشتغال به خدمت میدن همون روزای اول؟ و میذارن بیاد بره دنبال کارای معافی؟
    3- روند تشکیل و بررسی کمیسیون معافیت چطوریه؟ یعنی برای تحقیق چیکار میکنن؟
    خواهشا دوستانی که معافیت کفالت مادر گرفتن تجربشون رو بگن.

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام.
    نیروی دریایی سیرجان کسی اطلاعی ازش داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    من کدم 01خورد نزاجا...میشه توی اموزشی کاری کرد بیفتم ستاد مشترک آجا ادامه خدمتو؟
    آخه یه پادگان نزدیکی خونه مون هست گفتن ستادمشترک بیفتی صاف میای اینجا. راهش چیه؟
    این پادگان که میگم شهید رسولی نوشهره نوشته ستاد پشتیبانی آجا..حالا اگه کسی اطلاعاتی داره بسم الله

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من کدم 01خورد نزاجا...میشه توی اموزشی کاری کرد بیفتم ستاد مشترک آجا ادامه خدمتو؟
    آخه یه پادگان نزدیکی خونه مون هست گفتن ستادمشترک بیفتی صاف میای اینجا. راهش چیه؟
    این پادگان که میگم شهید رسولی نوشهره نوشته ستاد پشتیبانی آجا..حالا اگه کسی اطلاعاتی داره بسم الله
    اگه آشنا داشته باشی میتونه برات انجام بده..نشد نداره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پس نگران نباشید، بازرسی پرونده هست انشالله مشکلی پیش نمیاد.

Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
    امروز رفتم . متاسفانه کارت معافیت رو گرفتن ازم . قضیه از این قراره که به خاطر همین مسائل اخیر معافیتهای جعلی پرونده ها رو مورد بازبینی قرار دادن که توی بعضی هاش شک کردن .
    واسه استان خراسان اسم 19 نفر رو از تهران فرستادن که اینا باید دوباره معاینه مجدد بشن . فقط هم 9 نفر اومده بودن .

ما رو بردن بهداری ناجا و کارتامون رو گرفتن و مثل یه متهم از ما سوال جواب میکردن . نمیدونم والا فکر کردن مثلا تقلب کردیم یا پارتی بازی و ... . خدا میدونه .
    خلاصه مثل اینکه دوباره پروسه معافیت رو بدون تشکیل شورا میخوان واسمون دوباره اجرا کنن . منظور همون روند ازمایشات و دکتر رفتن ها و ... . با توجه به اینکه هیچ وقت نتیجه معافیت صددرصد نیست میترسم این دفعه بدشانسی بیارم و بگن معاف نیستی . خدا ازشون نگذره اگه همچین کاری بکنن .

اخه من نمیدونم بابا شورای عالی مگه کلاه سرش میره که اینا تازه شک کردن . همه هم شورای عالی بودن . یکی میبینی دو سال پیش معافیت گرفته بود . یکی مثل من دو ماه پیش . خدایا ما رو از اینا نجات بده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •