تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2622 از 4105 اولاول ... 1622212225222572261226182619262026212622262326242625262626322672272231223622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,211 به 26,220 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    قسمتون نمیدم دیگه خودتون یه راهی جلو پام بزارید
    اعزامی 12/1 هستم ودرخواست تعجیل به 10/1 دادم.(25 ابان).هنوز نتیجه تعجیل نیومده وهی میرم پلیس+10 ومیگه نیومده.چکار کنم؟12 روز دیگه مونده!!!!
    یه روز مرخصی بگیرم برم میدون سپاه جوابمو میدن؟
    کلا هیچ کس شرایط منو نداره تو این فروم به این بزرگی؟
    راستی چه جوری میشه رفت میدون سپاه؟ ترجیحا مترو و بی ار تی و...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دولت در لایحه بودجه سال ۹۴ پیشنهاد تازه ای در رابطه با معافیت دوره خدمت سربازی به مجلس ارائه کرده است.
    دولت در بند «ط» تبصره ۱۶ بودجه پیشنهادی خود پیشنهادی مبنی بر فروش دوره سربازی مشمولانی که ده سال غیبت دارند را به مجلس داده است.
    در این بند بودجه آمده است:
    «به دولت اجازه داده ميشود تا كليه مشمولان خدمت وظيفه عمومي كه بيش از ده سال غيبت دارند با پرداخت جريمه مدت زمان غيبت، معاف نمايد.»

همچنین در ادامه آمده است:
    «تمام درآمدهاي حاصل از اعطاي معافيت هاي مشمولان مذكور به حساب درآمد عمومي كشور موضوع رديـف ۱۵۰۱۲۸ نـزد خزانـه داري كـل كشـور واريـز و تـا سـقف ده هـزار ميليارد(۱۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ريال آن در قالب رديف ۱۳۵-۵۳۰۰۰۰ بابت تقويت بنيه دفاعي نيروهاي مسلح مطابق موافقتنامه متبادله با سازمان مديريت و برنامه ريـزي كشـور هزينه خواهد شد. آيين نامه اجرايي اين بند مشتمل بر تعرفه هاي گروههاي مختلف تحصيلي و مدت زمان غيبت به پيشنهاد وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح به تصويب هيأت وزيـران خواهـد رسيد.»

3. 4 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه x3lmorgan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز شما که خدمت قبلی دارید بهتر می دانید که ممکنه فرد در حین خدمت اضافه خدمت بخوره بنابراین زمان خدمت ممکنه از حد معمول افزایش می یابد.
    این که شما میگید درست اما تا اونجا که یادمه 3 سال پیش برگه سفید اومد توش نوشته بود 17 ماه، تکلیف معلوم بود اگه اضافه ای هم میخوردی میومد رو 17 ماه. الان من نمیدونم مقدار پایه خدمتم چقدره! خوب مثل بچه آدم مینوشتن دیگه، حتما باید یه نصفه روز وقتمو بزارم برم نظام وظیفه بپرسم!!

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا این چیزی که میگید واسه سپاه کل کشور هست که پذیرش نکرده برای دی یا نه فقط همون تهران منظورتونه؟
    حتی اگرم دوره 30 روزه یا 45 روزه داشته باشی باز هم پذیرش نمیکنن ؟؟؟

شنیده بودم کسانی که دارای مدرک کاردانی به بالا هستن و دوره 45 روزه یا 30 روزه رو ندارن رو سپاه کم پذیرش میکنه

ولی اینی که کلا پذیرش نکنه رو جالبه برام چون اون جور که من از بچه ه شندیم به علت کمبود سرباز تمامی ارگان ها نیرو کم دارن ... چی بگم والا
    چیزی که اون آشنای ما گفت این بود که مسولای سپاه گفتن ما فعلا دیگه نیروهامون برای پذیرش رو از بیرون نمیگیریم و از خودمون برمیداریم و منظورش از خودمون، بسیجی ها هستش (حالا دقیقا منظورش از بسیجی ها رو نمیدونم تا چه حد منظورشه! یعنی بسیج عادی یا فعال یا دوره دیده و ....)
    پس این طوری نبوده که دی اصلا پذیرش نداشتن... داشتن ولی از بسیجی ها بوده

و گفت تصمیم بر این شده که اسفند دوباره پذیرش گرفتن رو دوباره برای همه آزاد کنن ولی هنوز قطعی نیست

بالا در مورد پذیرش دی توضیج دادم.

هیچ قطعیت در صورت داشتن بسیج هم هیچ وقت نبوده و نیست.

والا چیزی طرف به ما گفت این بود که تو سابقه بسیج داشته باش من کارت رو ردیف میکنم

و علاوه بر این توی فرم پذیرش سابقه و نوع فعال و یا عادی بودن کامل قید میشه

در آغاز فعالیت mamadhd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    قسمتون نمیدم دیگه خودتون یه راهی جلو پام بزارید
    اعزامی 12/1 هستم ودرخواست تعجیل به 10/1 دادم.(25 ابان).هنوز نتیجه تعجیل نیومده وهی میرم پلیس+10 ومیگه نیومده.چکار کنم؟12 روز دیگه مونده!!!!
    یه روز مرخصی بگیرم برم میدون سپاه جوابمو میدن؟
    کلا هیچ کس شرایط منو نداره تو این فروم به این بزرگی؟
    راستی چه جوری میشه رفت میدون سپاه؟ ترجیحا مترو و بی ار تی و...
    یه سر به سایت زیر بزن
    evazifeh.epolice.ir/
    قسمت ورود کاربر رو کامل کن
    کد سخا رو تو برگه ای که تعجیل زدی نوشته
    تاریخ اعزام رو نوشته
    اگر تغییری نکرده یعنی دیگه تغییر نمیکنه

7. این کاربر از mamadhd2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون از دوستانی که جواب دادن، باز من یه بار دیگه می پرسم اگه کسی تازه دیده و اطلاعات داره لطف کنه جواب بده، بازم ممنون

یه نامه اومد، نوشته محلی آموزشی نیروی انتظامی، ولیعصر تبریز، چجور جاییه؟ ولی من تو این برگه کد ندیدم، مستقیم نوشته بود تبریز، چرا کد ندارم؟ پارتی دارم که می تونه یک جای خوب بندازه شهر خودمون بعد آموزشی، معمولا تو نیرو انتظمی چند ساعت باید کار کرد؟ من لیسانسم، میشه بیفتم کار دفتری تا ساعت 2 باشه؟ یا حتما باید 12 ساعت کار کنم؟ گویا میگن 24 ساعته، من می خوام درس بخونم برا کنکور، امکانش نیست یعنی؟

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه سر به سایت زیر بزن
    evazifeh.epolice.ir/
    قسمت ورود کاربر رو کامل کن
    کد سخا رو تو برگه ای که تعجیل زدی نوشته
    تاریخ اعزام رو نوشته
    اگر تغییری نکرده یعنی دیگه تغییر نمیکنه
    این سایت رو خیلی وقته سر میزنم .متاسفانه اخرین اپدیتش 22 ابان هستش واز اون به به بعد اصلا دیگه تغییری نکرده!بنابراین مفتش گرونه

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این سایتی که اپدیت نمیشه واقعا بچه دردی میخوره؟ الان باید طوری باشه که محل اعزامو اینترنتی اطلاع رسانی بکنن..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

این سایتی که اپدیت نمیشه واقعا بچه دردی میخوره؟ الان باید طوری باشه که محل اعزامو اینترنتی اطلاع رسانی بکنن..
    آره والله ادعای دولت الکترونیک می کنند ولی هنوز کارشون لنگ میزنه قشنگ باید روی سایت بیاد که کجا افتادیم آموزشی که دیگه کسی پلیس+10 نره. کم کم هم می تونند کارشون رو گسترده کنند که دیگه اصلا برگه ای پست نکنند و همه از اینترنت بگیرن...

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

مشخصات وارد کن جواب میده - واسه من که کامل نوشته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •